Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

ΖΩΔΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Τι λες πως θα συμβεί όταν αναμίξεις τη δαιμονισμένη σου διάθεση για ελεύθερο χρόνο, βόλτες, καθαρό αέρα και συζητήσεις με καλούς φίλους, με την κολασμένα απαιτητική και γεμάτη ένταση μέρα στη δουλειά; (Επιτρέπονται όλες οι απαντήσεις που δεν περιέχουν υβριστικά σχόλια…)

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Μπορείς νʼ αποφύγεις πολλές κακοτοπιές και προβλήματα σήμερα αν κάνεις κάτι πολύ απλό. Να απαντάς απλά, κοφτά και χωρίς σάλτσες σε ότι σε ρωτάνε (ειδικά αν αυτός που ρωτά είναι ο/η σύντροφος σου) και σε καμία περίπτωση να μην συνεχίζεις συζητήσεις που απαιτούν παραπάνω από 5 λεπτά για να ολοκληρωθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Οι συγγενείς μας έχουν ένα κακό συνήθειο: να χώνουν τη μύτη τους σε ζητήματα που δεν τους αφορούν ή ακόμη χειρότερα να μας φορτώνουν δικά τους προβλήματα που εμάς δεν μας απασχολούν στο ελάχιστο. Αν σήμερα το δεις να σου 'ρχεται, έχεις το ελεύθερο να χρησιμοποιήσεις ό,τι μέσο διαθέτεις για να τους πείσεις. Μόνο αν το παίξεις τρελός/η θα γλιτώσεις από δαύτους μου φαίνεται...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Καρκίνε, αν και θα έχεις τα διαστήματα σιωπής και αποστασιοποίησης σου, παρόλʼ αυτά δεν πρόκειται να σε πάρουν από κάτω σήμερα. Κι αυτό είναι σημάδι πως κάτι αλλάζει στην ψυχολογία σου. Ναι, καλό το λες…

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Μερικές μέρες αισθάνεσαι σαν ένας πλανήτης σε αναζήτηση δορυφόρου: ξέρεις πως η ομορφιά που φιλοξενείς μέσα σου είναι λειψή χωρίς ένα φεγγάρι να συμπληρώνει το τοπίο σου. Μην εκπλαγείς αυτές τις μέρες αν αρκετοί/ες εκδηλώσουν ενδιαφέρον γιʼ αυτό το ρόλο. Μην απορρίψεις επίσης κανέναν/καμία. Σύμφωνοι;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Ίσως κι εσύ ο ίδιος/η ίδια συχνά ασφυκτιείς μέσα στο υπέρμετρο ρεαλισμό σου, όμως μέρες σαν τη σημερινή είναι ακριβώς η συνέπεια και η σοβαρότητα στο χώρο εργασίας σου που εκτοξεύουν την αυτοεκτίμηση σου. Και τότε είναι που μαγνητίζεις με την αύρα σου…

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Ζυγέ, μην διανοηθείς να επιτρέψεις σε φίλους και συγγενείς να σου δημιουργήσουν σήμερα ενοχές επειδή έχεις καλή διάθεση και θες να περάσεις περισσότερες ώρες διασκεδάζοντας, παρά δουλεύοντας ή κάνοντας τον ψυχαναλυτή τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Ένστικτο στο full; Check! Ικανότητα να σε βάζω στη θέση σου με ένα μου βλέμμα; Check! Επιθυμία να σε οδηγήσω στην παράνοια αν επιμένεις να κυκλοφορείς μʼ αυτό το ηλίθιο χαμόγελο σαν ιαπωνικό καρτούν; Check! (Μεταξύ μας Σκορπιέ, λυπάμαι όποιον/α σήμερα επιχειρήσει να σε πιέσει πέραν του επιτρεπτού)

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Όταν η εβδομάδα ξεκινά με διάθεση να αφιερώσεις χρόνο στους/στις λίγους/ες που αποκαλείς φίλους/ες και να μην σκορπίζεσαι αριστερά και δεξιά σε τυχαίες εξόδους και παρέες, τότε δεν μπορείς παρά να αισθάνεσαι πλήρης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Ναι το καταλαβαίνω να σου φαίνεται αδιανόητο να αντέξεις ακόμη μια εβδομάδα σε τρελούς εργασιακούς ρυθμούς. Όμως μην ξεχνάς πως έχεις μπει σε τροχιά επαγγελματικής εξέλιξης που δεν επιτρέπει ακόμη εφησυχασμούς. Αντέχεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Να προχωρήσω ή να μην προχωρήσω; Να προχωρήσω ή να μην προχωρήσω; Ναι, πολλοί/ες Υδροχόοι θα μπουν αυτές τις μέρες στο δίλημμα για το αν πρέπει να επιχειρήσουν το επόμενο βήμα σε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία ή αν πρέπει να προσπεράσουν. Μέχρι να αποφασίσεις αν θες ή όχι, μια ακόμη έξοδος δεν θα βλάψει κανένα σας, non?

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Σήμερα η προσωπική σου ηρεμία είναι απείρως σημαντικότερη από την παρουσία του έρωτα ή την επικοινωνία με τους οικείους σου. Εσύ σήμερα είσαι σημαντικότερος/η για εσένα από οποιοδήποτε άλλο ανθρώπινο πλάσμα. Μην μπλέκεις λοιπόν σε συζητήσεις και προβλήματα άλλων. Σήμερα κράτα χρόνο για το εσένα και μόνο.