Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΖΩΔΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Βγες έξω, μιλά, άκου, αντάλλαξε απόψεις, εκμεταλλεύσου επαγγελματικές γνωριμίες και συγγενικές σχέσεις! Σήμερα πρέπει να κινηθείς με ταχύτητα και να επικοινωνήσεις για όλα τα θέματα που σε απασχολούν, είτε πρόκειται για σχέδια που αφορούν εσένα και το σύντροφο σου, είτε για συναδέλφους και ανωτέρους σου που σου κάνουν τη ζωή δύσκολη.
Η συμβουλή της ημέρας: Μπορείς να φλερτάρεις αν σου βγαίνει, αλλά αν είσαι σε σχέση δε το παρακάνεις! Μην μπλέκεις σε περίεργες ιστορίες!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Αν δεν θέλεις να βλέπεις τον εαυτό σου αγχωμένο τις επόμενες μέρες πάψε πια με την αλόγιστη σπατάλη χρημάτων. Αν δεν είσαι παιδί μεγιστάνα βάλε λίγο φρένο γιατί έρχονται έξοδα, λογαριασμοί και απαιτήσεις που θα σε κάνουν να αναστενάξεις! Συνετίσου λοιπόν...
Η συμβουλή της ημέρας: Αν είσαι σε σχέση σε πιάνουν τέτοιες ζήλιες σήμερα που μπορείς να φέρεις το σύντροφο σου στα όρια του. Πρόσεξε.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Θα πρέπει να περιμένεις εκρήξεις και εντάσεις με γονείς, συνεργάτες και φίλους σου. Τώρα εκτονώνεις την ένταση που κουβαλάς όλη την εβδομάδα και φροντίζεις να τακτοποιήσεις στη θέση τους όσους σου χαλούσαν τη διάθεση. Η υπομονή εξαντλήθηκε!
Συμβουλή της ημέρας: Αν πρόκειται να τσακωθείς με το σύντροφο σου φρόντισε να επιστρατεύσεις το καλύτερο make up σεξ για να ρίξεις τους τόνους μετά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Ο μεγαλύτερος εχθρός σου σήμερα είναι η τάση σου να θυσιάζεσαι. Δεν μπορείς να αντισταθείς σε κανένα παράπονο και καμία απαίτηση, ειδικά στο χώρο εργασίας σου. Πρόσεξε λοιπόν γιατί είναι πιθανό να γεμίσει η μέρα σου μόνο με προβλήματα των άλλων και να παραμελήσεις τον εαυτό σου.
Συμβουλή της ημέρας: Πρόσεξε το σώμα σου και κάνε συντήρηση δυνάμεων γιατί είσαι στο τσακ να αρρωστήσεις.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Δώσε προτεραιότητα σήμερα σε ανθρώπους και δραστηριότητες που σε κάνουν να χαμογελάς. Δεν έχεις χρόνο να σπαταλήσεις σε ανούσιες διαμάχες και στενόμυαλους ανθρώπους, είτε λέγονται φίλοι, είτε συγγενείς ή συνάδελφοι! Προτεραιότητα σου είναι να γεμίσεις τις μπαταρίες σου με θετική ενέργεια ΑΜΕΣΑ!
Η συμβουλής της ημέρας: Η επικοινωνία με το σύντροφο σου μπορεί να είναι δύσκολη αλλά πρέπει να επιμείνεις για να μην σκοτεινιάζει ο ουρανός της σχέσης σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Χρειάζεσαι επειγόντως χρόνο για να ξεκουραστείς, όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχολογικά. Φρόντισε να μην περάσεις με υπερωρίες και τη σημερινή μέρα. Μια βραδινή βόλτα ή λίγες ώρες με καλή φιλική παρέα μακριά από τη βαβούρα της καθημερινότητας θα ανακουφίσουν και το μυαλό και το σώμα σου.
Η συμβουλής της ημέρας: Η οικονομία μπαίνει στο επίκεντρο από σήμερα. Επικεντρώσου στα έσοδα και τα έξοδα σου και βάλε μια τάξη στο πορτοφόλι σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Αν περιμένεις την κατάλληλη ευκαιρία για να εκφράσεις την ερωτική σου επιθυμία σε ένα νέο πρόσωπο σήμερα έχεις μια καλή ευκαιρία. Αρκεί να μην ανταλλάξετε μεγάλες υποσχέσεις από τη πρώτη στιγμή. Εξαιρετική μέρα επίσης για να θέσεις σε νέα βάση τις σχέσεις με τους συναδέλφους σου και να ξεκαθαρίσεις τις υποχρεώσεις σου.
Η συμβουλής της ημέρας: Αν είσαι σε σχέση ξέχνα τα πολλά λόγια με το σύντροφο σου. Άσε τις αγκαλιές και τα φιλιά να μιλήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Οι άνθρωποι γύρω σου πάντα θα έχουν κάποιο πρόβλημα και εσύ πάντα θα είσαι εκείνος που θα απευθύνονται για συμβουλές και λύσεις. Αυτό δε θα αλλάξει ποτέ. Γι\' αυτό σήμερα προσπάθησε λοιπόν να δώσεις έμφαση στις δικές ανάγκες και επιθυμίες που είναι πιο πιεστικές. Σε αντίθετη περίπτωση θα καταλήξεις να εξαντλήσεις την ενέργεια σου άσκοπα.
Η συμβουλής της ημέρας: Σεξ χωρίς συναίσθημα δεν νοείται για εσένα σήμερα. Περιστασιακές αγκαλιές δε σου κάνουν σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Όλοι οι φίλοι σου έχουν μια άποψη για το τι είναι σωστό και τι είναι λάθος. Όμως η άποψη τους είναι δική τους και δεν μπορεί να καθορίζει τα δικά σου συναισθήματα. Όποιος προσπαθεί να σου το παίξει εξουσία σήμερα ας προσέχει γιατί δεν είσαι από τα παιδάκια που υπακούουν σε έξωθεν εντολές.
Η συμβουλής της ημέρας: Ένα κομπλιμέντο ή ένα δώρο δεν αρκούν για να ρίξουν το κάστρο της καρδιάς σου. Έχεις ανάγκη να δεις κινήσεις ουσίας από το σύντροφο σου σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Η αληθινή χαρά της ζωής βρίσκεται στις καθημερινές κινήσεις αγάπης και όχι στα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις. Γι\' αυτό το λόγο σήμερα είσαι έτοιμος να απαντήσεις αυστηρά σε όποιον προσπαθεί να σε εντυπωσιάσει με φανφάρες. Χάρισε τη προσοχή σου σε φίλους που σου συμπαραστέκονται χωρίς να ζητούν ανταλλάγματα καλύτερα.
Η συμβουλής της ημέρας: Έχε ανοιχτά τ\' αυτιά σου για λόγια που λέγονται πίσω από την πλάτη σου στο χώρο εργασίας σου. Άκου και σημείωνε για να δράσεις σε λίγες μέρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Προσπάθησε να μην μπλέξεις σε σημαντικές συζητήσεις ή αποφάσεις στον εργασιακό σου χώρο. Αντιστάσου σε πιέσεις συγγενών να πάρεις θέση για οικογενειακές διαμάχες. Με απλά λόγια σήμερα πρέπει να μιλάς ελάχιστα και να περάσεις απαρατήρητος. Αν τα καταφέρεις η νύχτα θα σε αποζημιώσει με παρεΐστικη καλή διάθεση.
Η συμβουλής της ημέρας: Πρέπει να δείξεις μεγάλη υπομονή και αυτοσυγκράτηση σε όλες τις επικοινωνίες σου. Μια λάθος λέξη και μπορεί να οδηγηθείς σε μάχες.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Σου είναι αδύνατο να συμβιβαστείς με την ήττα σε οικονομικά θέματα. Γι\' αυτό από σήμερα ξεκινάς διαδικασία αναδιοργάνωσης και αντεπίθεσης για να διεκδικήσεις χρήματα που σου οφείλουν ή μια εργασία που θα σε αμείβει καλύτερα. Στον ερωτικό τομέα, ζητάς απτές αποδείξεις αφοσίωσης και εμπιστοσύνης από το σύντροφο σου.
Η συμβουλής της ημέρας: Πέρνα χρόνο με το σύντροφο σου μακριά από άλλες παρέες. Έχεις ανάγκη από τη γαλήνη που σου προσφέρει.