Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΖΩΔΙΑ ΠΕΜΠΤΗΣ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Δεν μπορείς να φανταστείς ακόμη μια μέρα γεμάτη από τη συνηθισμένη εργασιακή ρουτίνα, υποχρεώσεις και γκρίνια. Η διάθεση σου μιλά για έρωτα, διασκέδαση, βόλτες και εκδρομές. Οπότε καταλαβαίνεις ότι, αν δεν καταφέρεις να βρεις διεξόδους για να ξεσκάσεις, θα σκάσεις τους πάντες με την νευρικότητα σου!
Η συμβουλή της ημέρας: Κράτα τα νεύρα σου μακριά από τη σχέση με το σύντροφο σου.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Χωρίς να μπορείς να το εξηγήσεις, σήμερα απλά δε σε χωράει ο τόπος. Όταν είσαι στο γραφείο θες να γυρίσεις σπίτι σου. Αν βρίσκεσαι σπίτι σου, νιώθεις τους τέσσερις τοίχους να σε πνίγουν. Και όταν είσαι έξω το μόνο που σκέφτεσαι είναι ότι όλα είναι βαρετά και τετριμμένα. Μήπως να το ρίξεις στην εργασιοθεραπεία για να μην τσακωθείς με τους πάντες;
Η συμβουλή της ημέρας: Σωματική εκτόνωση και γυμναστική επιβάλλονται σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Αν όλα ήταν ιδανικά στη ζωή σου η μέρα θα περιστρεφόταν γύρω παρέες, φίλους, ενδιαφέρουσες συζητήσεις και ξεγνοιασιά. Έχεις ανάγκη να επικοινωνήσεις, να αναπνεύσεις καθαρό αέρα και να αποφορτιστείς από ό, τι σε βαραίνει. Αν όμως χρειάζεται να περάσεις τη μέρα σου στο χώρο εργασίας σου πρόσεχε τις εκρήξεις σου!
Συμβουλή της ημέρας: Πνεύμα αντιλογίας ή δικηγόρος του διαβόλου; Διάλεξε το ρόλο σου για σήμερα και απόλαυσε τον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Όσο και αν αισθάνεσαι την ανάγκη να είσαι δημιουργικός στην εργασία σου και να εργάζεσαι με τους δικούς σου ρυθμούς, σήμερα καλείσαι να πατήσεις παύση σ\\\' αυτές σου τις ανάγκες. Πρέπει να γίνεις άμεσος και πρακτικός με τις υποχρεώσεις και να κάνεις οικονομία χρόνου και χρημάτων.
Συμβουλή της ημέρας: Ο προϊστάμενος ή και οι γονείς σου θα σε ζορίσουν με τις απαιτήσεις τους. Μην γίνεσαι αντιδραστικός.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Έχεις την ανάγκη να βρεθείς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντας, κοινωνικά, επαγγελματικά και ερωτικά. Με τον τρόπο σου προσπαθείς να τραβήξεις τα βλέμματα και το θαυμασμό των γύρω σου. Δεν είναι κακό να ζητάς το πρωταγωνιστικό ρόλο σήμερα αλλά προσπάθησε να μην καταλήξεις σε δραματισμούς και ακρότητες στη συμπεριφορά σου που θα ξυπνούν νεύρα στους γύρω σου.
Συμβουλή της ημέρας: Εκμεταλλεύσου την ερωτική σου αύρα. Βγες έξω το βράδυ και φλέρταρε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Η ανεξήγητη ένταση, τα ξεσπάσματα νεύρων, η αυστηρή κριτική προς τους συνεργάτες σου ή και το σύντροφο σου είναι όλα ενδείξεις ότι έχεις φορτιστεί συναισθηματικά πολύ τις προηγούμενες μέρες. Μην καταπιέσεις τη νευρικότητα σου μεν, αλλά φρόντισε στο εξής να εκφράζεσαι περισσότερο και συχνότερα.
Συμβουλή της ημέρας: Μην πανικοβάλλεσαι ακόμη με τα έξοδα και τις οικονομικές δυσκολίες. Μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα γυρίσει το κλίμα!

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Στη προσωπική σου ζωή οι εκρήξεις νεύρων διαδέχονται την ξέφρενη ερωτική διάθεση. Στον επαγγελματικό τομέα αντιδράς απέναντι στις εγωιστικές τάσεις των συναδέλφων σου και προσπαθείς να τονίσεις τη σημασία της ομαδικής δουλειάς. Με άλλα λόγια, ζεις τα πάντα στο κόκκινο σήμερα και με την ενέργεια σου παρασύρεις τους γύρω σου σε δράση!
Συμβουλή της ημέρας: Αν είσαι ελεύθερος γίνε τολμηρός και διεκδίκησε το αντικείμενο του πόθου σου, ακόμη κι αν μόλις συναντηθήκατε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Οργάνωση, οργάνωση, οργάνωση! Με τις υποχρεώσεις σου να αυξάνουν κατακόρυφα και την επιθυμία σου για επαγγελματική ανέλιξη να είναι στα φόρτε της, αυτή είναι μια μέρα που και το τελευταίο δευτερόλεπτο της μετράει! Φτιάξε ένα πρόγραμμα, βάλε προτεραιότητες και σόκαρε τους πάντες με την αποτελεσματικότητα σου!
Συμβουλή της ημέρας: Το σώμα σου δεν είναι μηχανή. Πρόσεχε πόσο το ζορίζεις σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Ταξίδια και έρωτας. Ταξίδια και ελεύθερος χρόνος. Ταξίδια και ξεκούραση. Ταξίδια και περισσότερα ταξίδια! Ναι, σήμερα οι τάσεις φυγής σου μετριούνται σε κλίμακα εκατοντάδων χιλιομέτρων και θες να βρεθείς μακριά από τη καθημερινότητα σου. Πώς να μη νιώθεις λοιπόν εγκλωβισμένος σήμερα αν δεν βλέπεις να είναι εφικτή η προοπτική μιας απόδρασης;
Συμβουλή της ημέρας: Μην φανατίζεσαι με όποιον διαφωνεί μαζί σου γιατί οι εντάσεις μπορεί να πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Και ενώ τριγύρω σου όλα τρέχουν με αστρονομικές ταχύτητες, η πραγματική μάχη και το ενδιαφέρον σου βρίσκεται μέσα σου. Με το συναισθηματικό σου κόσμο να θυμίζει ηφαίστειο που κοχλάζει, ακτινοβολείς στο περιβάλλον σου ένταση και νευρικότητα. Όποιος ξεπεράσει σήμερα τα όρια που βάζεις θα βιώσει το ξέσπασμα της οργής σου.
Συμβουλή της ημέρας: Μην επιτρέπεις στους γονείς σου να επεμβαίνουν σε αποφάσεις τις προσωπικής σου ζωής!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Το ζητούμενο της ημέρας είναι να μιλήσεις με άμεσα, καθαρά και σταράτα λόγια σε όλες τις προσωπικές σχέσεις σου. Θα ξεστομίσεις αλήθειες, θα εκφράσεις παράπονα και θα σοκάρεις. Με απλά λόγια, θα τεστάρεις τους κοντινούς σου ανθρώπους και την αντοχή τους στην ειλικρίνεια.
Συμβουλή της ημέρας: Φίλοι που είχες καιρό να δεις επιστρέφουν και σε γεμίζουν χαμόγελα. Αρκεί να ρίξεις τις άμυνες σου!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Με την πίεση που αισθάνεσαι από τις ευθύνες που έχεις αναλάβει στο χώρο εργασίας σου και τα αναπάντεχα έξοδα να σε αγχώνουν, η εύκολη λύση είναι να παραπονιέσαι για τη κούραση και τις δυσκολίες. Η ουσιαστική λύση είναι να οργανώσεις εκ νέου το χρόνο σου και να μη ξοδέψεις την ενέργεια σου σε ανούσιες συζητήσεις. Μη κοιτάς τα προβλήματα από 10000 οπτικές γωνίες! Δώσε λύσεις!
Συμβουλή της ημέρας: Βγάλε επιτέλους λίγο εγωισμό στις εντάσεις με τους συναδέλφους σου.