Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΖΩΔΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Με την ενέργεια σου να είναι πεσμένη και την υπομονή σου να εξαντλείται γρηγορότερα από άλλες μέρες, είναι λογικό να αισθάνεσαι ότι έχεις άμεσα ανάγκη για ξεκούραση και διακοπές. Αν δε μπορείς να πάρεις άδεια, φρόντισε να ηρεμήσεις στο δεύτερο μισό της ημέρας στο προσωπικό σου χώρο.
Η συμβουλή της ημέρας: Μη ζορίζεις την επικοινωνία με τους γονείς ή το σύντροφο σου. Άσε τις εντάσεις για άλλη μέρα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις πολλαπλασιάζονται με εκθετικό ρυθμό, τα τηλέφωνα χτυπούν συνεχώς και οι συνάδελφοι σου ξεσπούν τα νεύρα τους πάνω σου με κάθε ευκαιρία. Απόδειξε σε όλους ότι η ψυχραιμία είναι δεύτερη φύση σου και μην απαντάς σε ανούσιες προκλήσεις!
Η συμβουλή της ημέρας: Καταπολέμησε τη νευρικότητα με σωματική άσκηση και όχι με ξενύχτια και υπερβολές.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Τα οικονομικά θέματα, τόσο τα δικά σου, όσο και της οικογένειας σου σε πονοκεφαλιάζουν σήμερα. Κάνε τους υπολογισμούς σου, κόψε όσα περιττά έξοδα μπορείς αλλά στο δεύτερο μισό της ημέρας φρόντισε να τα αφήσεις όλα πίσω σου και φρόντισε να βρεθείς ανάμεσα σε παρέες που σε αποφορτίζουν.
Συμβουλή της ημέρας: Φρόντισε το σώμα σου και προσπάθησε να πέσεις νωρίς για ύπνο για να ξεκουραστείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Η μέρα σου χαρακτηρίζεται από πίεση για αποτελέσματα, ανάγκη για ταχύτητα και υψηλές απαιτήσεις από τους ανωτέρους σου στη δουλειά. Στον οικογενειακό τομέα η ένταση σου βρίσκει πρόσφορο έδαφος για να ξεσπάσουν οι γονείς ή ο σύντροφος σου τα νεύρα τους. Με απλά λόγια οι αντοχές σου δοκιμάζονται σήμερα.
Συμβουλή της ημέρας: Προσπάθησε να μην αντιμιλάς και να μην παρασύρεσαι σε διαμάχες. Η υπομονή σου θα αποδώσει καρπούς σε λίγες μέρες!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Στο πρώτο μισό της ημέρας θα δοκιμαστούν οι αντοχές σου καθώς οι αφορμές για να εμπλακείς σε καυγάδες και να εκτονώσεις τα νεύρα σου θα είναι άφθονες. Αν όμως καταφέρεις και βγεις αλώβητος, από το μεσημέρι και μετά η καλή σου διάθεση επιστρέφει και μαζί της το χαμόγελο στα χείλη σου!
Συμβουλή της ημέρας: Η προσπάθεια να παραμείνεις συγκεντρωμένος μπορεί να σε εξαντλήσει. Βρες χρόνο στη διάρκεια της ημέρας για μικρά διαλλείματα χαλάρωσης. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Είναι σημαντικό στη διάρκεια της ημέρας να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου, να συγκεντρωθείς στις σκέψεις σου και να οργανώσεις τα επόμενα βήματα σου τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στα ξεκαθαρίσματα του κοινωνικού σου κύκλου. Μην χαθείς πάλι μέσα στη ρουτίνα της ημέρας.
Συμβουλή της ημέρας: Ο σύντροφος σου πρέπει να μάθει να αντιμετωπίζει τα προβλήματα του και χωρίς εσένα. Άσε τον μόνο του σήμερα. Καλό θα του κάνει.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Όσο σημαντικό είναι για εσένα να έχεις τη πρωτοβουλία των αποφάσεων, εξίσου σημαντικό είναι και για τους συνεργάτες αλλά και το σύντροφο σου να αισθάνονται ότι μπορούν να αναλάβουν κι αυτοί πρωτοβουλίες χωρίς να αντιμετωπίσουν τη κριτική σου. Δώσε χώρο σήμερα στους ανθρώπους της ζωής σου.
Συμβουλή της ημέρας: Δεν σε λένε τυχαία «διπλωμάτη». Βάλε όλη σου τη τέχνη σήμερα και σβήσε φωτιές έντασης που ξεσπούν στο χώρο εργασίας σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Οι συναισθηματικές σου κεραίες είναι πολύ ευαίσθητες σήμερα και η παραμικρή ένταση, τσακωμός ή διχογνωμία με αγαπημένα σου πρόσωπα μπορεί να σε απογοητεύσει βαθιά. Αν δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις στη πίεση των υποχρεώσεων σου, κάνε ένα διάλλειμα στο δεύτερο μισό της ημέρας και πέρνα αρκετές ώρες εκτός σπιτιού!
Συμβουλή της ημέρας: Οργάνωσε μια σύντομη απόδραση προς το τέλος της εβδομάδας. Χρειάζεσαι άμεσα αλλαγή εικόνων!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Συναισθήματα που σε βασανίζουν, σκέψεις που δεν εκφράζεις στους αγαπημένους σου και παράπονα που δεν βγαίνουν στην επιφάνεια στο χώρο εργασίας σου είναι τοξικά για τη ψυχή σου. Εκτονώσου σήμερα! Μίλα έξω από τα δόντια και μη φοβηθείς τις συγκρούσεις. Μόνο έτσι θα αποτοξινωθείς και θα ηρεμήσεις!
Συμβουλή της ημέρας: Αφού απεχθάνεσαι όσους μετράνε τα πάντα με το χρήμα πάψε να αγχώνεσαι τόσο για τα οικονομικά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Το στοίχημα της ημέρας είναι να δημιουργήσεις ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό σου. Και αποτελεί στοίχημα γιατί τόσο οι συνεργάτες σου ή και ο σύντροφος σου ζητούν συνεχώς την υποστήριξη και τη βοήθεια σου. Και ξέρεις ότι αν την αρνηθείς μετά ακολουθεί η γκρίνια, που τόσο σιχαίνεσαι.
Συμβουλή της ημέρας: Αν δεν είσαι σε σχέση αλλά έχεις ένα ερωτικό ενδιαφέρον στο ψηστήρι, πέρνα το δεύτερο μισό της ημέρας μαζί του για να καμφθούν οι άμυνες του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να κλείσεις στο πρώτο μισό τις ημέρας με τις περισσότερες διαδικαστικές εκκρεμότητες όπως επαγγελματικά ραντεβού, πληρωμές λογαριασμών και οικιακές δουλειές. Από το απόγευμα και μετά ξεκινά ένα 3ημερο που η κοινωνική σου ζωή και ο χρόνος με το αντικείμενο του πόθου σου έχουν το πρώτο λόγο!
Συμβουλή της ημέρας: Απέφυγε τις συναντήσεις με συγγενείς που ειδικεύονται στο να σου κάνουν τα νεύρα κρόσσια.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Το πρώτο μισό της ημέρας είναι και το καλύτερο για επαγγελματικές συζητήσεις αλλά και ξεκαθαρίσματα στις προσωπικές σου σχέσεις καθώς η αυτοπεποίθηση σου ξεχειλίζει. Το δεύτερο μισό της ημέρας σε βρίσκει γεμάτο άγχος και ανασφάλειες για τη πορεία των υποχρεώσεων που έχεις αναλάβει.
Συμβουλή της ημέρας: Πρόσεξε την υγεία σου και μη ζορίζεις το σώμα σου με υπερωρίες και περιττές εντάσεις. Οι αντοχές σου είναι πεσμένες.