Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

ΖΩΔΙΑ ΤΡΙΤΗΣ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

γκρινιάζεις όλη την ώρα.
Η συμβουλής της ημέρας: Μην ξεσπάσεις την όποια ένταση βιώνεις στο φαγητό ή το ποτό. Αν κυλήσεις σήμερα σε κραιπάλες, θα χάσεις πολύ γρήγορα τον έλεγχο.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

 Η κυκλοθυμία φτάνει σε νέα υψηλά επίπεδα σήμερα και σε συνδυασμό με τη τάση που έχεις να δραματοποιείς τα πάντα, δημιουργεί ένα εκρηκτικό συνδυασμό. Η νευρικότητα εναλλάσσεται με την υποτονική διάθεση και η επικοινωνία με τους γύρω σου σε φέρνει στα όρια σου. Προστατέψου από συγγενείς και συναδέλφους που ξέρεις ότι σε εκνευρίζουν.
Η συμβουλής της ημέρας: Μια τυχαία συνάντηση με ένα πρώην σύντροφο σου είναι ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις μια και καλή τη θέση σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

 Κάνε ένα μεγάλο διάλειμμα από τις ευθύνες και τις εκκρεμότητες σου σήμερα. Προσπάθησε να εργαστείς όσο πρέπει και ούτε λεπτό παραπάνω και στο τέλος της ημέρας διασκέδασε με καλή παρέα, εντός ή εκτός σπιτιού! Δώσε στον εαυτό σου στιγμές χαλάρωσης που αξίζεις!
Η συμβουλής της ημέρας: Αν αισθάνεσαι για ένα φίλο σου κάτι παραπάνω από φιλικά αισθήματα, σήμερα είναι η μέρα να αρχίσεις να δείχνεις το ερωτικό σου πρόσωπο. 

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

 Επέλεξε να κλείσεις τ’ αυτιά σου στις παράλογες απαιτήσεις των ανωτέρων σου και σε εμπαθείς παρατηρήσεις που σκοπό έχουν να σε μειώσουν ή να σε εκνευρίσουν. Να θυμάσαι ότι οι γνώμες που πρέπει να μετράνε για εσένα είναι αυτές των φίλων και των οικείων σου.
Η συμβουλής της ημέρας: Έχεις διάθεση διασκέδαση και εξόδους μεν, πρόσεξε όμως γιατί το σώμα σου ίσως και να μην ανταποκριθεί όπως περιμένεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

 Οι τάσεις φυγής που έχεις σήμερα δεν είναι παρά μια εκτόνωση του οργανισμού σου στη κούραση των προηγούμενων ημερών. Προσπάθησε να μην προκαλέσεις καυγάδες με συγγενείς και συναδέλφους σου γιατί ο έλεγχος μπορεί να χαθεί εύκολα. Στο δεύτερο μισό, αν αισθάνεσαι την ανάγκη να είσαι εκτός σπιτιού, κάνε το!
Η συμβουλής της ημέρας: Το μυαλό σου παίζει περίεργα παιχνίδια σήμερα και υποψιάζεσαι ακόμη και τη σκιά σου γι’ αυτό μη βιάζεσαι να κατηγορήσεις κανένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

 Αν είσαι σε σχέση, η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια μυστικά και εντάσεις που απειλούν την ευτυχία σου. Αν πάλι ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου σου η ερωτική σου επιθυμία είναι τόσο έντονη που νοσταλγείς επιλογές που πριν λίγο καιρό είχες απορρίψει. Πρόσεχε που πας να μπλέξεις, έχουμε κι ανάδρομο Ερμή!
Η συμβουλής της ημέρας: Άσε τα οικονομικά του σπιτιού σου, της οικογένειας σου και του κράτους στη άκρη επιτέλους! Χαλάς τη διάθεση και τη δική σου και των οικείων σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

 Αν θεωρείς ότι οι απαιτήσεις των γύρω σου από εσένα είναι παράλογες μη φοβηθείς να μιλήσεις έξω από τα δόντια. Δεν έχει νόημα να σπας σε χίλια κομμάτια για να είναι όλοι οι άλλοι χαρούμενοι κι εσύ μονίμως αγχωμένος. Όποιος δε σε θέλει ευτυχισμένο, δεν αξίζει να χαλιέσαι για πάρτη του!
Η συμβουλής της ημέρας: Αν σου αρέσει ερωτικά κάποιος από τη παρέα μη το κρατάς άλλο μέσα σου! Μίλα επιτέλους και λυτρώσου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

 Βάλε σαν απόλυτη προτεραιότητα σήμερα να ελαφρώσεις το πρόγραμμα σου από ευθύνες και εντάσεις. Περιποιήσου το σώμα σου. Βγες έξω και διασκέδασε. Μα πάνω από όλα μην αφήνεις σε αρνητικούς ανθρώπους να σου ρουφάνε τη διάθεση με τα νεύρα και τη γκρίνια τους!
Η συμβουλής της ημέρας: Οι συνάδελφοι σου νομίζουν ότι είσαι σούπερ ήρωας και σου φορτώνουν συνέχεια δουλειά. Μήπως ήρθε ο καιρός να ξεσπάσεις;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

 Η σημερινή μέρα έχει νόημα μόνο αν παραδοθείς αμαχητί στην ερωτική και παιχνιδιάρικη διάθεση σου. Αν είσαι σε σχέση εξέπληξε το σύντροφο σου με ένα δώρο ή ένα ταξίδι έκπληξη. Αν είσαι ελεύθερος φρόντισε να φορέσεις το καλύτερο χαμόγελο σου και να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που θα σε συναρπάσουν.
Η συμβουλής της ημέρας: Μην αφήσεις κανένα συνάδελφο ή φίλο με αρνητική ενέργεια να επηρεάσει τη ψυχολογία σου. Λίγος εγωισμός δεν έβλαψε ποτέ κανένα.