Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

ΖΩΔΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

 Προβλήματα με ανωτέρους σου στο γραφείο ή με τους γονείς σου που έκρυβες επιδέξια κάτω από το χαλάκι πλέον ξεσπούν με τη μορφή συγκρούσεων. Θα ανταλλάξεις σκληρά λόγια, θα εκνευριστείς αλλά στο τέλος πρέπει να φροντίσεις να βγάλεις κάτι θετικό από όλη αυτή την ένταση. Με άλλα λόγια εκτός από το τσακωμό, πρέπει να μάθεις και να συμβιβάζεσαι.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

 Ίσως σήμερα πρέπει να επαναλάβεις εκατό φορές τη φράση «Πρέπει να συγκεντρωθώ!» και πάλι να μην τα καταφέρεις. Έχεις τάσεις φυγής από την ρουτίνα που μπορεί να ξεσπάσουν με θυμό προς συναδέλφους σου ή με νοσταλγική διάθεση που θα σε κάνει αφηρημένο. Ειδικά στη δεύτερη περίπτωση πρόσεχε τα μικροατυχήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

 Από τη μια πλευρά τα οικονομικά σου βρίσκονται σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού και από την άλλη το μυαλό σου έχει γεμίσει με ιδέες για δώρα και σπατάλες. Για βάλε λίγο φρένο στο πορτοφόλι σου πριν έχουμε δράματα στο τέλος της εβδομάδας και ψάχνεις για δανεικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

 Ξεκαθαρίσματα με φίλους αλλά και το σύντροφο σου είναι παραπάνω από απαραίτητα σήμερα. Παράπονα μηνών και συμπεριφορές που σε έχουν ενοχλήσει τώρα πρέπει να βγουν στην επιφάνεια. Ρίξε οινόπνευμα σε όλες τις συναισθηματικές σου πληγές και καθάρισε τις πριν κακοφορμίσουν.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

 Το μυαλό σου βρίσκεται σε διάθεση διακοπών και ακόμη κι αν έχεις ξεκουραστεί τις προηγούμενες μέρες. Όμως την ίδια στιγμή οι απαιτήσεις της καθημερινότητας ανεβαίνουν απότομα όπως και ο βαθμός δυσκολίας σε όλες σου τις επικοινωνίες. Προσπάθησε λοιπόν να συγκεντρωθείς γιατί αν αρχίσεις τη γκρίνια δε θα καταφέρεις απολύτως τίποτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

 Εσύ θέλεις σήμερα να φτάσεις το μαχαίρι στο κόκαλο σε επικοινωνίες με συγγενείς ή και το σύντροφο σου και να αναδείξεις όλα τα προβλήματα στις μεταξύ σας σχέσεις. Εκείνοι όμως το παίζουν αδιάφοροι και βλέπουν τα πάντα επιφανειακά. Αντί να τα βάλλεις πάλι με τον εαυτό σου επειδή δε σε καταλαβαίνουν, κάνε επίθεση κατά μέτωπο. Δεν αντέχεις άλλο τη στασιμότητα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

 Ο σύντροφος σου αλλά και οι στενοί σου φίλοι βρίσκονται σε εμπόλεμο καθεστώς μαζί σου κάθε φορά που προσπαθείς να αρθρώσεις την άποψη σου ή να διαφωνήσεις με μια δική τους. Φυσικά και μπορείς να επιλέξεις να απομονωθείς από όλους και όλα. Όμως θα σε ωφελήσει πολύ περισσότερο να συγκρουστείς και να ανακαλύψεις τις αληθινές προθέσεις των γύρω σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

 Είναι μια από τις αγαπημένες σου στρατηγικές να το παίζεις ανίδεος και ανήξερος για όσα συμβαίνουν στο άμεσο περιβάλλον σου και να συγκεντρώνεις πληροφορίες για τους ανθρώπους που το αποτελούν. Όμως σήμερα οι ανοιχτές συγκρούσεις θα σε ωφελήσουν περισσότερο και θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις τα όρια σου, ειδικά στο χώρο εργασίας σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

 Δεν μπορείς να αποφύγεις τα εξαντλητικά ωράρια και τις υποχρεώσεις που σε πνίγουν. Και επιπλέον σε αυτά σήμερα έχεις και το θέμα των οικονομικών σου να σε απασχολεί καθώς βλέπεις τα εισοδήματα σου να ελαττώνονται ταχύτατα. Προσπάθησε να ξεδώσεις την ένταση σου με άσκηση ή με σεξ και μην εξαπολύεις λόγια που πληγώνουν τους δικούς σου ανθρώπους.
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Οι προσωπικές ανάγκες μπαίνουν σήμερα στο επίκεντρο και είσαι έτοιμος να φτάσεις στα άκρα για να προστατέψεις τον ελεύθερο χρόνο σου και το προσωπικό σου χώρο. Συγκρούσεις με άτομα της οικογένειας σου που θέλουν να έχουν το πρώτο λόγο στη ζωή σου είναι προ των πυλών. Δώσε τον αγώνα σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

 Το μυαλό σου επεξεργάζεται όλες τις πληροφορίες με ένταση που σου προκαλεί πονοκέφαλο. Και επιπλέον σε αυτή την ένταση έχεις να αντιμετωπίσεις την εισβολή αναμνήσεων από σχέσεις του παρελθόντος που σε πόνεσαν. Αληθινός εφιάλτης το κεφάλι σου σήμερα και αυτό σε κάνει απόμακρο.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

 Το μυαλό σου πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένο στα πρακτικά ζητήματα και ιδιαίτερα στα οικονομικά σου. Ξόδεψε με σύνεση τα χρήματα σου για να μπαλώσεις τρύπες, έξοδα και λογαριασμούς και άσε τις πολυτέλειες για άλλη στιγμή. Αν ψάχνεις ένα τρόπο να ξεχαστείς, τότε βάλε στο πρόγραμμα περισσότερο σεξ με το σύντροφο σου.