Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΖΩΔΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Σήμερα απέφυγε να συζητήσεις για οικονομικά θέματα ή για μελλοντικά σχέδια με φίλους και συνεργάτες. Όχι μόνο άκρη δεν θα βγάλεις, στο τέλος θα τσακωθείς κιόλας. Προστατεύσου.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Ταύρε, προσπάθησε να μείνεις όσο το δυνατόν συγκεντρωμένος/ή στις επαγγελματικές σου ευθύνες και άσε τις ονειροπολήσεις για το βράδυ!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Δίδυμε, δεν υπάρχει χειρότερη στιγμή να σκέφτεσαι γιατί δεν κάνεις την δουλειά που ονειρευόσουν από τη στιγμή που φτιάχνεις τον καφέ και κάθεσαι μπροστά στο PC για να ξεκινήσει η μέρα στο γραφείο. Αυθυποβολή άμεσα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Ξέρεις πως σαμποτάρεις όλες τις σχέσεις σου τελευταία; Αναγάγεις τον/την άλλο/η σε πρόσωπο τόσο ύψιστης σημασίας για την ευτυχία σου, που καταλήγεις να ποδοπατάς την προσωπικότητα σου κάνοντας χατίρια, για να μην τον/την χάσεις. Αν είσαι σε σχέση, σήμερα συγκρατήσου. Αν όχι, πρόσεξε ποιον/α επιλέγεις να φλερτάρεις.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Λέοντα, έχεις δικαίωμα να μην αναλαμβάνεις εσύ να λύνεις τα προβλήματα και τα κόμπλεξ του/της Άλλου/ης. Ο έρωτας δεν είναι κάτεργο. Για σύνελθε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Είμαι βέβαιος πως αν κάθονταν μερικοί/ες συνάδελφοι και άκουγαν σοβαρά τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις σου, θα πέταγε η ομάδα. Όμως σήμερα είναι ακόμη μια μέρα που πρέπει να συμβιβαστείς με τον εγωισμό και το πείσμα τους (και φυσικά με όλα τα προβλήματα που αυτά σου προξενούν).

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Ρε δεν πάνε να δουν αν στρίβεις από τη γωνία, που θα σου πουν ότι «Το χρήμα πολύ εμίσησαν, τη δόξα ουδείς». Όποιος/α μισεί το χρήμα παρακαλείται να παρουσιαστεί μπροστά σου πάραυτα και να σου παραδώσει την περιουσία του/της! Κανείς, ε; Εξυπνάκηδες όλοι! Σταδιάλα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Σκορπιέ, από τη στιγμή που ακόμη και εσύ δεν γνωρίζεις αν σε δύο ώρες θα συνεχίσεις να είσαι καλά ή θα τα πάρεις στο κρανίο με την παραμικρή αφορμή, πως απαιτείς από τον/την Άλλο/η να παραμένει συνέχεια σταθερός στις αντιδράσεις του/της; (Όχι, δεν είναι ρητορική η ερώτηση!!)

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Δεν είναι λύση να βασανίζεσαι με σκέψεις για το επαγγελματικό σου μέλλον ακόμη και όταν πέφτεις για ύπνο. Όσο κι αν τα σχεδιάσεις/σταθμίσεις/κλωθογυρίσεις στο κεφάλι σου, το ξέρουμε κι οι δύο μας καλά πως στο τέλος η ευκαιρία που θα αρπάξεις από τα μαλλιά καμία σχέση δεν είχε με ότι σκεφτόσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Αν σήμερα νιώσεις αφόρητα κουρασμένος/η από τους κοντινούς ανθρώπους της ζωής σου να το θεωρήσεις απόλυτα φυσιολογική εξέλιξη. Αυτό συμβαίνει γιατί πάντα ήσουν και θα είσαι εκείνος/η που θα αναζητούν όταν τα πράγματα σκουραίνουν γιʼ αυτούς/ες. Όμως χρειάζεται να κάνεις και κάτι παραπάνω σήμερα: να τους/τις εκφράσεις αυτή την δυσφορία άμεσα! Μην παγιδεύσεις για ακόμη μια φορά τα νεύρα σου μέσα στο χώρο της δουλειάς σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Επανέρχονται τις επόμενες μέρες οι προοπτικές για βελτίωση της οικονομικής σου κατάστασης (είτε γιατί ανεβαίνεις ψυχολογικά, είτε γιατί κατάφερες να αντιμετωπίσεις όλα τα έκτακτα έξοδα). Ακόμη πιο σημαντικό όμως είναι το γεγονός πως αυτές συνδυάζονται με την ολική επαναφορά της διάθεσης σου να κοιτάζεις προς το μέλλον με αισιοδοξία κι όχι προβληματισμό.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Τις επόμενες μέρες καλείσαι να πάρεις μερικές αποφάσεις τόσο σχετικά με το ποιοι άνθρωποι του κοινωνικού σου κύκλο θα έχουν προτεραιότητα και ποιοι/ες θα πρέπει να συνηθίσουν σε λιγότερη επαφή μαζί σου. Αντίστοιχα κάποιοι/ες Ιχθύες πρέπει να κάνουν μια επιλογή σχετικά με επαγγελματικές συνεργασίες που υπάρχουν και άλλες που ανοίγονται. Σε θέλω συγκεντρωμένο/η τώρα!