Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

ΖΩΔΙΑ ΠΕΜΠΤΗΣ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Η απόσταση που χωρίζει σήμερα τον ενθουσιασμό από τα νεύρα είναι πολύ μικρή. Τη μια στιγμή μπορεί να βρίσκεσαι γεμάτος από έξαψη, νέες ιδέες και θετική διάθεση και την αμέσως επόμενη κάποιος να διαφωνεί μαζί σου και να ξεσπάς με απίστευτα νεύρα. Τουλάχιστον θα σου περνάει γρήγορα ο θυμός...
Η συμβουλή της ημέρας: Η ειλικρίνεια είναι η χρυσή συνταγή στις σχέσεις. Μπορεί να πληγώσουν όσα λες αλλά είναι η αλήθεια!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Όλη σου ενέργεια πρέπει να βρίσκονται σήμερα στην υπηρεσία της εργασίας σου ή στην προσπάθεια να βρεις εργασία. Δεν θα κερδίσεις τίποτα με την ένταση και τα νεύρα. Αντίθετα έχεις να κερδίσεις πολλά αν βγάλεις στην επιφάνεια τον πεισμωμένο σου εαυτό και δώσεις λύσεις σε όλα τα πρακτικά θέματα που σε απασχολούν.
Η συμβουλή της ημέρας: Εκτόνωσε την ένταση σου με άσκηση και όχι με κραιπάλες σε φαγητό και γλυκό!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Έχεις μεγάλη ανάγκη σήμερα να ακούσεις καλά λόγια για τη δουλειά σου ή ένα κομπλιμέντο για την εμφάνιση σου. Όμως ακόμη κι αν δεν έρθουν αυτά, αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου, αγόρασε πράγματα που σε ομορφαίνουν και πέρνα ευχάριστα το χρόνο σου με φίλους μακριά από προβλήματα.
Συμβουλή της ημέρας: Η ανανέωση της ερωτικής σου ζωής είναι επιτακτική. Βάλε τη φαντασία σου σε λειτουργία και απογείωσε τη χημεία με το σύντροφο σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Βάλε τις μηχανές στο φουλ, πάρε φόρα και κλείσε όσο πιο γρήγορα μπορείς όλες τις εκκρεμότητες που αφορούν την ανανέωση του προσωπικού σου χώρου αλλά και παρεξηγήσεις με γονείς και συγγενείς. Μην αφήνεις θέματα να χρονίζουν!
Συμβουλή της ημέρας: Οι εντάσεις και τα νεύρα σε συζητήσεις με γονείς και το σύντροφο σου είναι αναπόφευκτες. Δείξε ψυχραιμία!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Η γλώσσα σου είναι αιχμηρή και τα λόγια σου πληγώνουν σαν ακονισμένα στιλέτα σήμερα. Βάλε στην άκρη το θυμό και την εκδικητικότητα και χρησιμοποίησε τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα για να κλείσεις συμφωνίες στο χώρο εργασίας σου και να διαφημίσεις τον εαυτό σου και τη δουλειά σου!
Συμβουλή της ημέρας: Η ερωτική διάθεση περνά μέσα από την επικοινωνία. Ερωτικά email, sms και ραβασάκια δίνουν και παίρνουν. Πρόσεχε μη καρφωθείς σε αδιάκριτα βλέμματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Ακόμη μια μέρα που ο εαυτός σου και η ανάγκη για απόλαυση, ηδονή, ψυχαγωγία βρίσκονται στο επίκεντρο. Αφιέρωσε χρόνο στο σώμα σου, ξεκουράσου και προσπάθησε να χαλαρώσεις. Ακόμη κι εσύ πρέπει μερικές φορές να φορτίζεις μπαταρίες και να αποφεύγεις τις ευθύνες!
Συμβουλή της ημέρας: Προσπάθησε μόνο να μην το παρακάνει με τα ψώνια και τα έξοδα. Είσαι επιρρεπής σε σπατάλες πέραν οποιουδήποτε μέτρου!

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Αν αισθάνεσαι την ανάγκη να τα βάλεις με όλους και όλα, κάνε το. Αν βλέπεις τους συνεργάτες σου να καθυστερούν χαρακτηριστικά βάλε τις φωνές. Αν παρατηρείς το σύντροφο σου θλιμμένο και παραδομένο, δώσε του ώθηση να πάρει τα πάνω του! Σήμερα έχεις τη δύναμη να παρακινήσεις τους ανθρώπους γύρω σου! Μην αναλωθείς σε καυγάδες και πείσματα.
Συμβουλή της ημέρας: Μπορεί να πεις λόγια που πληγώνουν παρασυρόμενος από τον ενθουσιασμό σου. Πρόσεχε πολύ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Οι ανασφάλειες για τις επαγγελματικές συνεργασίες σου αλλά και την οικονομική σου κατάσταση βγαίνουν στην επιφάνεια σήμερα. Μη σε πιάνει πανικός. Σκέψου λογικά και μην ξεσπάσεις τα νεύρα σου σε συνεργάτες ή το σύντροφο σου. Με σωστή διαχείριση όλα λύνονται!
Συμβουλή της ημέρας: Απορροφάς σα σφουγγάρι τα νεύρα και τις εντάσεις του περιβάλλοντος σου. Προστατεύσου από τα νεύρα των γύρω σου ειδικά στο χώρο εργασίας σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Οι φίλοι είναι πηγή ικανοποίησης και ψυχαγωγίας αλλά και πηγή εντάσεων και θυμού. Σήμερα θα έρθεις σε επαφή και με τους μεν και με τους δε. Προσπάθησε να λύσεις με αμεσότητα και ειλικρίνεια όποια προβλήματα προκύψουν και ειδικά στο δεύτερο μισό της ημέρας εστίασε στο πιο fun κομμάτι της παρέας σου.
Συμβουλή της ημέρας: Εξαιρετική μέρα για συζητήσεις που αφορούν νέα επαγγελματικά σχέδια αλλά και το επαγγελματικό σου μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Η μέρα θα σου προσφέρει άφθονες ευκαιρίες για να εκφράσεις την άποψη σου και τα νεύρα σου τόσο σε ανωτέρους σου όσο και σε άτομα στο χώρο εργασίας σου. Εκτόνωσε λοιπόν εκεί την ένταση σου και απέφυγε να ξεσπάσεις στο σύντροφο σου και σε οικείους σου. Μη μεταφέρεις τα προβλήματα σου στη προσωπική σου ζωή!
Συμβουλή της ημέρας: Εξαιρετική μέρα για επαγγελματικές συζητήσεις αν αναζητάς εργασία! Εντατικοποίησε τη προσπάθεια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Επιβάλλεται σήμερα να γίνεις φανατικός με τις απόψεις και πεισματάρης απέναντι σε ανθρώπους που στέκονται εμπόδιο στη δράση σου. Ειδικά στον επαγγελματικό τομέα σταμάτα να είσαι ο ειρηνοποιός κι αυτός που υποχωρεί πάντα. Δείξει ότι δε φοβάσαι να συγκρουστείς!
Συμβουλή της ημέρας: Εξαιρετική μέρα για να κανονίσεις μια εκδρομή για το Σαββατοκύριακο που έρχεται. Σήκωσε το τηλέφωνο και ρίξε την ιδέα στη παρέα.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Τα οικονομικά θέματα μπαίνουν στο επίκεντρο για σήμερα. Μάζεψε λογαριασμούς και υποχρεώσεις, οργάνωσε το εισόδημα σου και γίνει πιο σκληρός με τον εαυτό σου και από το σκληρότερο εφοριακό. Μην κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια περιμένοντας να αλλάξει κάτι ως δια μαγείας!
Συμβουλή της ημέρας: Πίεσε το σύντροφο σου να σου ανοιχτεί και να εκφράσει τα συναισθήματα και τα προβλήματα του. Η σιωπή είναι εχθρός της σχέσης σας.