Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΖΩΔΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Από τη μια πλευρά βιώνεις μια εμπόλεμη κατάσταση στο χώρο εργασίας σου και στην επικοινωνία με ανωτέρους και γονείς. Από την άλλη πλευρά αισθάνεσαι τόσο έντονα την ανάγκη να βρίσκεσαι με το σύντροφο σου ή το αντικείμενο του πόθου σου που γίνεσαι βούτυρο να σε αλείψει στο ψωμί του. Συνεπώς μην αφήσεις τις εντάσεις στο πρώτο μισό της ημέρας να χαλάσουν τη διάθεση για το δεύτερο μισό.
Η συμβουλή της ημέρας: Τα μόνα παιχνίδια εξουσίας που αξίζουν τη προσοχή σου είναι αυτά στο κρεβάτι. Κατανοητό;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Όσο προσπαθείς να γίνεις προσαρμοστικός και να βρίσκεις συμβιβασμούς με όποιον επικοινωνείς, τόσο περισσότερο αισθάνονται οι γύρω σου ότι μπορούν να σε κάνουν ότι θέλουν. Αφού η υποχωρητικότητα εκλαμβάνεται ως αδυναμία είναι προτιμότερο να έρθεις σε ρήξεις αν προκληθείς.
Η συμβουλή της ημέρας: Υπάρχει μεγάλο παρασκήνιο στις σχέσεις με συγγενείς σου και καλά θα κάνεις να προσέχεις τι αποκαλύπτεις και σε ποιους.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Τα οικονομικά ζητήματα συνεχίζουν να βρίσκονται στο προσκήνιο. Προσπάθησε να απαλλάξεις τη σκέψη σου από ενοχές για έξοδα ή σπατάλες που έκανες πρόσφατα. Εστίασε στο παρόν και προσπάθησε να βρεις ρεαλιστικές λύσεις. Δεν αξίζει να στέκεσαι σε πράξεις και αποφάσεις σου που έχουν περάσει.
Συμβουλή της ημέρας: Το σεξ με το σύντροφο σου λειτουργεί ιαματικά καθώς αποφορτίζει το σώμα σου και χαλαρώνει τη συναισθηματική σου ένταση. Με τις ευχές μας...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Η συναισθηματική σου ένταση είναι περισσότερη από όσο μπορείς να αντέξεις. Αν σε προκαλέσουν μπορεί να γίνεις επικριτικός, εκδικητικός και να πληγώσεις με τα λόγια σου ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σου. Πρόσεξε πολύ για σε κάθε σχέση που κλονίζεις πληγώνεσαι κι εσύ τελικά και όχι μόνο ο Άλλος.
Συμβουλή της ημέρας: Αν μπορούσες να εκτονώσεις τη σημερινή ένταση με σεξ θα ήταν το ιδανικό. Εκεί μπορείς να είσαι όσο χειριστικός και απαιτητικός θες.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Είσαι πολύ ευαίσθητος στη κριτική και τις παρατηρήσεις σήμερα και παίρνεις πολύ στα σοβαρά κάθε παρατήρηση ή τσακωμό βιώνεις. Προσπάθησε να σκεφτείς λογικά και μην αντιδράς δραματικά, ειδικά στο χώρο εργασίας σου που είναι φορτωμένος με ένταση. Αν δώσεις καύσιμο στους καυγάδες ρισκάρεις να στραπατσάρεις ανεπανόρθωτα τη καλή σου εικόνα.
Συμβουλή της ημέρας: Εκτόνωση της ψυχολογικής σου έντασης είτε με γυμναστική είτε με μια βραδινή απόδραση μακριά από τη ρουτίνα είναι καλές λύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Μερικές φορές για να κερδίσεις ένα πόλεμο πρέπει να χάσεις μερικές μάχες. Έτσι και σήμερα για να καταφέρεις να κερδίσεις στο πόλεμο της επαγγελματικής ανέλιξης ή καθιέρωσης καλείσαι να πας με τα νερά του προϊσταμένου ή των συνεργατών σου ακόμη κι αν ξέρεις ότι οδηγούνται σε σφάλματα. Όταν έρθει η ώρα σου μετά θα κερδίσεις τις εντυπώσεις.
Συμβουλή της ημέρας: Ερωτικά παιχνίδια στο παρασκήνιο της παρέας ή στα κρυφά δεν είναι το στυλ σου. Ακόμη μαθαίνεις γι\\\' αυτό πρόσεχε τις κινήσεις σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Είναι από αυτές τις μέρες που πρέπει να δείξεις το καλύτερο εαυτό σου προς τα έξω ακόμη κι αν μέσα σου είσαι γεμάτος ανασφάλειες, ένταση και σκοτούρες. Η μέρα ίσως αποδειχτεί κρίσιμη για επαγγελματικές συζητήσεις και γι\\\' αυτό πρέπει να αντέξεις μέχρι τέλους την ένταση.
Συμβουλή της ημέρας: Μη βάλεις και οικογενειακά προβλήματα και εντάσεις στην ατζέντα της ημέρας. Προσπάθησε να τα αφήσεις για αύριο αυτά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Η ικανότητα σου να βλέπεις πίσω από συμπεριφορές και να αποκωδικοποιείς τα κίνητρα των ανθρώπων που επικοινωνείς ίσως αποδειχτεί σωτήρια σήμερα. Σε επαγγελματικές συζητήσεις και συνομιλίες με συνεργάτες κρύβεται έντονο παρασκήνιο το οποίο σταδιακά από σήμερα θα φωτίσεις. Έχε ανοιχτές κεραίες και μην αποκαλύπτεις τις σκέψεις σου σε κανένα.
Συμβουλή της ημέρας: Η δύναμη της πειθώ σου αυξάνει σήμερα και αυτό σε βοηθά να παραπλανήσεις τους γύρω σου για τις προθέσεις σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Όσο καλά κι αν νομίζεις πως ξέρεις το σύντροφο σου ή τους συνεργάτες σου, πάντα θα υπάρχουν σκέψεις και μυστικά τους που μένουν στο σκοτάδι. Σήμερα προσπάθησε να μην σοκαριστείς αν έρθεις αντιμέτωπος με μια τέτοια κατάσταση και μην αντιδράσεις βίαια. Η ψυχραιμία σου θα κερδίσει τις εντυπώσεις και θα αντιστρέψει το κλίμα.
Συμβουλή της ημέρας: Η όποια συναισθηματική ένταση προκύψει με το σύντροφο σου είναι μια απόδειξη ότι η σχέση σας είναι ζωντανή και όχι αφορμή για πόλεμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Η ισορροπία ανάμεσα στις επιθυμίες σου και τα θέλω του συντρόφου ή των συνεργατών σου χάνεται και ξεκινούν σήμερα διαμάχες και διαφωνίες. Όσο παραμένεις ασυμβίβαστος στις θέσεις σου τόσο θα βαθαίνει το χάσμα που δημιουργείς με τους κοντινούς σου ανθρώπους. Βρες τώρα ένα τρόπο να συμβιβαστείς!
Συμβουλή της ημέρας: Δε λύνονται όλα τα προβλήματα μιας σχέσης με το σεξ. Κάποια στιγμή χρειάζεται να μάθεις και να επικοινωνείς και να υποχωρείς. Γιατί δε ξεκινάς από σήμερα;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Είναι μια από αυτές τις μέρες που αισθάνεσαι την ανάγκη να ξεκινήσεις τα πάντα στη ζωή σου από την αρχή. Και μόνο όμως στη σκέψη παραλύεις γιατί δε ξέρεις ούτε πώς να ξεκινήσεις, ούτε τι να κάνεις. Και έτσι καταλήγεις να σωματοποιείς την ένταση που δεν μπορείς να ξεσπάσεις. Προστάτεψε τον εαυτό σου κι αν χρειάζεται πήγαινε μια βόλτα μακριά από το σπίτι και τη ρουτίνα σου.
Συμβουλή της ημέρας: Μην εξαντλήσεις τον εαυτό σου με υπερωρίες και εργασιοθεραπεία. Χρειάζεσαι αέρα όχι πίεση.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Μπλέκοντας το ερωτικό σου ενδιαφέρον με τις παρέες σου ή ακροβατώντας ανάμεσα στη φιλία και τον έρωτα με το άτομο που σε ενδιαφέρει δημιουργείς εντάσεις και μπερδέματα που ζημιώνουν πρωτίστως εσένα. Αν είσαι σε σχέση βάλε όρια στον έλεγχο που ασκείς και σου ασκεί ο σύντροφος σου. Αν πάλι παίζεις ερωτικά με κάποιον από τη παρέα ξεκαθάρισε άμεσα τη θέση σου.
Συμβουλή της ημέρας: Είσαι αρκετά ισχυρογνώμων αυτές τις μέρες για να μπορείς να δεις καθαρά αν μια επαγγελματική πρόταση σε συμφέρει ή όχι. Απέφυγε τις αποφάσεις.