Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

ΖΩΔΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Κριέ, αντί να προσπαθείς σήμερα να πείσεις τους γύρω σου με τα λόγια πως έχουν άδικο ή υιοθετούν λάθος στάσεις/απόψεις, άραξε πίσω και άσε τους να σκάνε από μαντρότοιχο σε μαντρότοιχο με την βλακώδη επιμονή τους.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Χρειάζεσαι πλέον ανθρώπους που είναι 100% σίγουροι πως θέλουν να είναι δίπλα σου, χωρίς να σκέφτονται αλλά ενδεχόμενα ή να προβληματίζονται. Πρέπει να καταλάβεις όμως και εσύ πως δεν έχει σημασία αν θα είναι για μια μέρα ή για μια ζωή. Αρκεί, για όσο είναι δίπλα σου, να θέλουν!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Δίδυμε, δεν έχει νόημα να επιχειρείς να πείσεις τους γύρω σου με λογικά επιχειρήματα. Αντίθετα μια γκαρίδα θα κάνει την δουλειά αυτή τέλεια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Καρκίνε, αν υπήρχε μετρητής έντασης στον εργασιακό σου χώρο, σήμερα θα χτυπούσε κόκκινο! Πάρε κεφάλια! Μη μασάς και μην υποχωρείς!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Καθόλου δεν πρέπει να αποκλείεις αυτές τις μέρες έναν υπόγειο πόλεμο ανάμεσα σ' εσένα και μερικούς/ες συναδέλφους ή τον/την προϊστάμενο/προϊστάμενη σου. Φαρμακερά βλέμματα, τεταμένη ευγένεια, ψυχρότητα. Κάτι ετοιμάζεις μου φαίνεται...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Ωχ ποιος/α θα κάνει το λάθος σήμερα στη δουλειά να σου την πει; Προκαταβολικά τον/την συμπονώ για τη λεκτική καταιγίδα που πρόκειται να πέσει στο κεφάλι του/της. Κατά τα άλλα η κούραση της εβδομάδας έχει αρχίσει να φαίνεται και δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να δώσεις άμεσα μερικές ανάσες στο σώμα σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Ζυγέ, τι δεν πρέπει να κάνουμε αυτές τις μέρες είπαμε; Ναι, δεν θα είσαι εσύ αυτός/η που θα σπάει/θα υποχωρεί/θα κάνει το πρώτο βήμα για να αποκαθίσταται η επικοινωνία με συναδέλφους/συναδέλφους/φίλους. Κάτω τα χέρια από το κινητό, τώρα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Σκορπιέ, δεν χρειάζεσαι και πολλά πράγματα σήμερα για να ηρεμήσεις και να γαληνέψεις: τη συντροφιά αυτών των ελάχιστων ανθρώπων που αποκαλείς δικούς/ες σου και για λίγες ώρες να αποκλείσεις όλο τον κόσμο με τα προβλήματα και τα διλλήματα του. Κάν' το λοιπόν και μην το σκέφτεσαι απλώς!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Τοξότη το μυαλό σου βρίσκεται οπουδήποτε αλλού εκτός γραφείου, δουλειάς, υποχρεώσεων. Οι ανάγκες σου σήμερα αφορούν το τρίπτυχο: κοινωνικότητα, φίλοι, χαλάρωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Αιγόκερε, επειδή ούτε πολλές δυνάμεις έχεις για να τις σπαταλάς σε άσκοπες διενέξεις, ούτε και χρόνο να σπαταλάς, όποιος/α στη δουλειά έχει νευράκια να σταλεί πακέτο στον ψυχαναλυτή του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Δεν είναι καινούργιο αυτό που θα σου πω: δεν μπορείς να καταλάβεις τους ανθρώπους που δεν μπορούν να απολαύσουν το παρόν τους και προσπαθούν να εκβιάσουν εχέγγυα πίστης και παρουσίας σου στη ζωή τους στο μέλλον. Από την άλλη πλευρά, για ποιο λόγο πας και συναντάς/συναναστρέφεσαι/ερωτεύεσαι/συνεργάζεσαι μόνο με τέτοιους, ας μην το συζητήσουμε καλύτερα, ε;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Ιχθύ, ποιος θα σου το έλεγε πως θα έφτανε η μέρα που η εργασία θα σου φαινόταν σωτήρια μπροστά στην ένταση και το ανικανοποίητο της προσωπικής σου ζωής. Κι όμως, κι όμως...