Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

ΖΩΔΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Κριέ, ελπίζω τις επόμενες μέρες να μην αφήσεις να σ' επηρεάσουν οι επαγγελματικές σου εκκρεμότητες σε σημείο που να μην κοιμάσαι για να ολοκληρώσεις έγκαιρα την έξτρα δουλειά που άδικα σου φορτώνουν. Αντέδρασε!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Δεν θες να σκέφτεσαι πολύ σήμερα. Αν σκέφτεσαι θα θυμάσαι. Αν θυμάσαι θα εκνευριστείς. Αν εκνευριστείς θα ξεσπάσεις. Κι αν ξεσπάσεις θα την πληρώσουν αυτοί που δεν φταίνε. Καρδιά σου λέει μετά! Μέρες σαν τη σημερινή θα είμαστε καλύτερα με μια αγκινάρα στη θέση της.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Μην προσπαθείς σήμερα να βγάλεις άκρη με την ανάμικτη διάθεση πάθους/επιθετικότητας/ψυχολογικής αυτοπροστασίας που επικρατεί. Προσπάθησε να τη χρησιμοποιήσεις προς όφελος σου στην εργασία σου (όσο πιο έντονα δουλεύεις τόσο λιγότερο θα σʼ ενοχλούν οι γύρω σου) ή στην αναζήτηση μιας (αν είσαι σʼ αυτή τη φάση).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Αν ανήκεις στους/στις Καρκίνους που βρίσκονται σε σχέση, τότε οι επόμενες μέρες μπορεί να σου επιφυλάσσουν εκπλήξεις. Εντάσεις και τσακωμοί που καταλήγουν στο κρεβάτι (έτσι για ν' αλλάξει η αρένα της μάχης) μπαίνουν στο πρόγραμμα. Αν δεν είσαι σε σχέση, μήπως αυτές είναι οι τυχερές σου μέρες; Για βγες έξω από την πόρτα να το διαπιστώσεις...

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Για το επόμενο διήμερο ίσως είσαι λίγο μαγκωμένος/η στην επικοινωνία σου με γονείς ή/και τον/την προϊστάμενο σου. Όμως αν παραβλέψουμε αυτό το μικρό εμπόδιο, έχεις τόση ενέργεια, πάθος και ένταση για ζωή που με το ζόρι σε κρατάμε. Ο αστρολόγος σου βαρέθηκε να σου προειδοποιεί για παρορμητικές κινήσεις και να σου κόβει τα φτερά. Σήμερα ελεύθερος/η να κάνεις ό,τι θες και για τις ζημιές συζητάμε από αύριο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Μέσα στις επόμενες μέρες: 1) αν είσαι σε σχέση ίσως έρθεις αντιμέτωπος/η με την προοπτική μιας μετάβασης από τον έρωτα στη φιλία (ή το αντίστροφο), 2) αν είσαι ελεύθερος/η ίσως προκύψουν σύντομες ερωτικές εξάψεις ή 3) να αναγκαστείς να επιλέξεις ανάμεσα στην διατήρηση του συναισθηματικού status quo και σε μια νέα επαγγελματική προοπτική που απαιτεί από εσένα συνολική αλλαγή της καθημερινότητας σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Υπάρχει κάτι σάπιο στο βασίλειο... των Ζυγών. Είτε λέγεται καταπιεσμένο συναίσθημα, είτε λέγεται υποχωρητικότητα στα όρια της θυματοποίησης στις οικογενειακές ή ερωτικές σχέσεις που κάνει τους γύρω σου να νομίζουν πως είσαι η μαριονέτα τους. Η μαριονέτα όμως κρύβει μια ωρολογιακή βόμβα μέσα της κι ο χρόνος τελειώνει. Πότε; Σήμερα ίσως;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Το μυαλό είναι ένα παράξενο εργαλείο. Μέρες σαν τη σημερινή λειτουργεί σε τέτοιο βάθος και με τόση προσήλωση που ακόμη και τα συνθετότερα προβλήματα μοιάζουν πράξεις επιπέδου δημοτικού. Εκμεταλλεύσου τη σημερινή μέρα για υπερωρίες ή/και σημαντικές επικοινωνίες στην δουλειά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

«Θέλω την ησυχία μου σήμερα!» φωνάζουν Τοξότες ανά τον πλανήτη σε όσους/ες προσπαθούν να τους ζαλίσουν όπως κάθε άλλη μέρα με τα άλυτα προβλήματα τους. Ευτυχώς που υπάρχουν και μέρες σαν τη σημερινή που αποποιείσαι τον ρόλο του ψυχολόγου όλων των συναδέλφων/φίλων/συγγενών. Α και σεξ σήμερα! Όσο περισσότερο μπορείς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Σαν το φίδι που αλλάζει το δέρμα του, έτσι κι εσύ βιώνεις σήμερα μια παράξενη, βίαιη αλλά και αναζωογονητική συνάμα αλλαγή στον τρόπο που αντιμετωπίζεις μερικές σημαντικές διαπροσωπικές σχέσεις (συνεργάτες, σύντροφος). Ο δυναμισμός σου τρομάζει αλλά και γοητεύει. Have fun λοιπόν…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Μην προσπαθήσεις σήμερα να εκλογικεύσεις ή νʼ αναζητήσεις επιχειρήματα που να εξηγούν για ποιο λόγο έχεις ξυπνήσει με τέτοια επιθετική νευρικότητα και κυκλοθυμία. Περιόρισε τις συναναστροφές με πολύ κόσμο και αφοσιώσου στην ρουτίνα σου σαν να εξαρτάται η επιβίωσή σου απʼ αυτή.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Να ξέρεις πως το ερώτημα φίλοι ή εραστές μετατρέπεται πολύ εύκολα σε φίλοι ή εχθροί. Μπορεί να ελπίζεις ότι κρατώντας μια επαφή με κάποιον/α που έχετε ερωτικό παρελθόν μπορεί να αποβεί επικερδές και για τους δύο, όμως πάντα ο ένας ερωτεύεται λίγο περισσότερο απʼ τον άλλο (μπορεί να είσαι εσύ ή κι ο/η άλλος/η). Κι αυτός είναι πονά ακόμη περισσότερο από τα ημίμετρα.