Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού από τα ξημερώματα

Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά


Ραγδαία επιδείνωση του καιρού από τα ξημερώματα

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού αναμένεται από τα ξημερώματα με βροχές και καταιγίδες και με πτώση της θερμοκρασίας αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ. Χιόνια αναμένονται σε υψόμετρο πάνω από τα 1.200 μέτρα σε Μακεδονία, Θεσσαλία, Ήπειρο, Εύβοια, Πελοπόννησο,


Η πρόγνωση για Αττική-Θεσσαλονίκη για αύριο Παρασκευή:

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία καταιγίδες με τα φαινόμενα να είναι έντονα κατά τόπους. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 ως 16 βαθμούς. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται βροχές και καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  7 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Για το Σάββατο προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους στην ανατολική και νότια χώρα και κυρίως στις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Βαθμιαία όμως τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και τις απογευματινές ώρες θα επηρεάζουν μόνο τις νοτιοανατολικές περιοχές.