Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΠΕΜΠΤΗΣ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Αποτελεί στοίχημα να αισθανθείς ξανά ικανοποίηση από την επαγγελματική σου ζωή. Αν έχεις κόντρες με ανωτέρους ή συναδέλφους σου απαίτησε σήμερα να συζητήσετε και να βρείτε λύσεις. Αν αναζητάς ένα πιο λειτουργικό χώρο εργασίας ξεκίνα να στέλνεις πιο εντατικά βιογραφικά. Πάρε τη κατάσταση στα χέρια σου και μη περιμένεις θαύματα.
Η συμβουλή της ημέρας: Αν ο σύντροφος σου σε παρασύρει σε παιχνίδια εξουσίας να δέχθεις μόνο σε περίπτωση που αποτελούν προεόρτια ερωτικού παιχνιδιού. Σε άλλη περίπτωση βάλε τον στη θέση του.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Αν θέλεις να φέρεις αλλαγές στην επαγγελματική σου ζωή πρέπει να τις σχεδιάσεις, να σκεφτείς έξω από το κουτί και να τολμήσεις ριζοσπαστικές λύσεις. Μίλα με συναδέλφους και συγγενείς σου, μάζεψε πληροφορίες, πάρε απόψεις και ξεκίνα να ονειρεύεσαι τη δουλειά που σε φτιάχνει τόσο ώστε θα έκανες τα πάντα για να την διεκδικήσεις.
Η συμβουλή της ημέρας: Οργάνωσε από τώρα ένα πλάνο ταξιδιών και αποδράσεων για τους επόμενους μήνες. Αυτό και μόνο αρκεί για να σου φτιάξει τη διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Οι στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις πρέπει να αλλάξουν προς το καλύτερο και άμεσα. Προσπάθησε από σήμερα να κάνεις τελικά ξεκαθαρίσματα με συγγενείς και φίλους που κουράστηκες πλέον να νταντεύεις. Ξεκαθάρισε στο σύντροφο σου ότι δε μπορείς να τρέχεις συνέχεια από πίσω του και πως πρέπει να σταματήσει τη γκρίνια.
Συμβουλή της ημέρας: Σεξουαλική επανεκκίνηση στη σχέση σου ή νέο ερωτικό ενδιαφέρον αν είσαι ελεύθερος. Time to have fun!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στο σύντροφο σου, όχι όμως για να συζητάτε προβλήματα και να παραπονιέσαι για όσα δεν έχετε πετύχει. Του οφείλεις να περάσετε όμορφα και ξέγνοιαστα. Θυμήσου ότι μια σχέση δεν είναι μόνο υποχρεώσεις και ασφάλεια αλλά είναι εξίσου και ηδονή, ικανοποίηση, θετική διάθεση.
Συμβουλή της ημέρας: Οικονομικές συμφωνίες και αναθεώρηση των όρων συνεργασίας με τον εργοδότη σου ευνοούνται. Μίλα ανοιχτά! Τώρα είναι η ευκαιρία σου!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Αν υπάρχει ένα χαρακτηριστικό που σε ξεχωρίζει από τους γύρω σου αυτές τις μέρες είναι η επιθυμία σου να γεμίσεις τη καθημερινότητα σου με περισσότερες στιγμές χαράς και ικανοποίησης. Κράτα λοιπόν σε απόσταση συναδέλφους και φίλους που το μόνο που γνωρίζουν είναι πώς να βρίσκουν αρνητικά σε όλες τις καταστάσεις και να σου μεταφέρουν άγχος.
Συμβουλή της ημέρας: Επιτρέπονται οι κραιπάλες αυτές τις μέρες. Τόσο στη διατροφή, όσο και γενικότερα. Μη περιορίζεις τον εαυτό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Δεν πρέπει να ξεχνάς ότι η ζωή είναι και παιχνίδι εκτός από υποχρεώσεις και ευθύνες. Προσπάθησε να βάλεις στο πρόγραμμα της ημέρας ασχολίες που βγάζουν στην επιφάνεια το πιο θερμό, παιδικό σου χαμόγελο. Άσε τις σκοτούρες και τις υπερωρίες στην άκρη για 24 ώρες!
Συμβουλή της ημέρας: Η δημιουργικότητα σου βρίσκεται στα ύψη. Τώρα που έχεις τη διάθεση σχεδίασε τις επόμενες κινήσεις στο επαγγελματικό τομέα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Αν και συνήθως απολαμβάνεις τη ζωή όταν βρίσκεσαι ανάμεσα σε κόσμο και φίλους, σήμερα η ευτυχία βρίσκεται στο χρόνο που θα περάσεις στο προσωπικό σου χώρο και με τους ανθρώπους που θεωρείς οικογένεια σου. Αν μάλιστα η οικογένεια σου περιλαμβάνει και έναν άνθρωπο που θεωρείς εκλεκτό της καρδιάς σου, η βραδιά μαζί του προβλέπεται καυτή...
Συμβουλή της ημέρας: Ξεκίνα από σήμερα να σκέφτεσαι πως θα ανακαινίσεις το προσωπικό σου χώρο. Φαντασία χρειάζεται και όχι πολλά χρήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Η ανάγκη σου για ανανέωση ενδιαφερόντων παίρνει πολλές μορφές σήμερα. Ίσως αναζητάς τη συντροφιά φίλων που έχεις καιρό να δεις. Ίσως πάλι ψάχνεις ένα σεμινάριο ή μια δραστηριότητα που θα σε ωφελήσει μελλοντικά στην καριέρα σου. Τέλος είναι πιθανό να μπαίνουν σήμερα οι βάσεις για μια μετακόμιση ή την αναζήτηση κατοικίας. Ό, τι κι αν συμβαίνει κάνε το με κέφι και διάθεση!
Συμβουλή της ημέρας: Μην είσαι επιθετικός στο τρόπο που επικοινωνείς. Όσο πιο γλυκά μιλάς τόσο περισσότερο θα γίνεται το δικό σου σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Αν και τα χρήματα δεν βρίσκονται ποτέ στη κορυφή της πυραμίδας των αξιών σου, παρόλ\' αυτά αισθάνεσαι αυτές τις μέρες έντονα την ανάγκη να διεκδικήσεις περισσότερα από όσα ήδη έχεις αλλά και να ξοδέψεις. Συζητήσεις για οικονομικές συμφωνίες στη δουλειά σου αλλά και αναθεωρήσεις στα χρήματα που ξοδεύεις είναι στην ατζέντα.
Συμβουλή της ημέρας: Η μέρα προσφέρεται για απολαύσεις και χαλάρωση. Μπορείς να ασχοληθείς με υπερωρίες και άγχη από αύριο πάλι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Μην αφήσεις σήμερα κανέναν να σε επηρεάσει με προβληματισμούς, αρνητικές σκέψεις  και κριτική. Αφιέρωσε όλη σου τη προσοχή και το ενδιαφέρον σε ανθρώπους που σε κάνουν να χαμογελάς και μόνο με τη παρουσία τους. Κι αν δεν μπορείς να σκεφτείς τέτοια πρόσωπα, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνεις νέες γνωριμίες.
Συμβουλή της ημέρας: Επαγγελματικές συζητήσεις που γίνονται σήμερα λήγουν πάντα προς όφελος σου. Αν αναζητάς δουλειά επιδίωξε όσες περισσότερες συνεντεύξεις μπορείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Όσο αναζητάς την αισιοδοξία σε άλλα πρόσωπα και στο σύντροφο σου, τόσο περισσότερο θα απογοητεύεσαι σήμερα. Προσπάθησε να περάσεις περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σου και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν ακόμη κι αν δεν έχεις παρέα. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό να συναντήσεις ενδιαφέρουσα παρέα όπου πας. Εμπιστέψου το ένστικτο σου.
Συμβουλή της ημέρας: Άσε τις αναμνήσεις και το παρελθόν πίσω σου. Μην ασχολείσαι με όσα έγιναν και δε μπορείς να αλλάξεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Αν έχεις εργαστεί σκληρά τις τελευταίες εβδομάδες σήμερα είναι μια μέρα που κλείνουν οι υποχρεώσεις αυτής της περιόδου και μπορείς να χαλαρώσεις. Πέρνα χρόνο με φίλους, φλέρταρε αν είσαι ελεύθερος και φύγε λίγο νωρίτερα από τη δουλειά αντί να σκοτίζεσαι με πράγματα που μπορείς να κάνεις και αύριο.
Συμβουλή της ημέρας: Μερικές φορές η ζήλια είναι καλός οιωνός. Μην θυμώνεις στο σύντροφο σου αν ζηλεύει για το ενδιαφέρον που προσελκύεις. Ηρέμησε τον με πιο ερωτικούς τρόπους...