Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Σήμερα το ενδιαφέρον στρέφεται σε ζητήματα οργάνωσης της ρουτίνας σου καθώς αναζητάς τρόπους να αυξήσεις τον ελεύθερο χρόνο σου και να τελειώνεις οριστικά με εκνευριστικές συμπεριφορές συναδέλφων σου. Απαίτησε να γίνει καλύτερα κατανομή ευθυνών και να αποφορτιστείς. Τέλος απέφυγε τις εντάσεις με τους γονείς σου που ψάχνονται για καυγά.
Συμβουλή της ημέρας: Μεγάλη προσοχή στα έξοδα σου. Αυτές τις μέρες δε ξέρεις τι σημαίνει φρένο στις σπατάλες.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Αν ανήκεις στους ερωτευμένους Ταύρους, σήμερα είναι μια μέρα έντονου πάθους. Η ερωτική σου επιθυμία για το σύντροφο σου δε σε αφήνει να συγκεντρωθείς στις υποχρεώσεις σου. Όπως είναι λογικό ενδέχεται να τα ακούσεις για την απροσεξία σου στο χώρο εργασίας σου. Αν όμως ανήκεις στους ελεύθερους, πρόσεξε γιατί η αίσθηση μοναξιάς γίνεται τόσο έντονη που μπορεί σου χαλάει τη διάθεση.
Συμβουλή της ημέρας: Ασχολήσου με θέματα του σπιτιού σου, περιποιήσου το προσωπικό σου χώρο ή οργάνωσε μια μικρή ανακαίνιση. Θα νιώσεις αμέσως καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Τα λόγια που δεν τολμάς να πεις και τα παράπονα που κρατάς μέσα σου, σήμερα ξεσπάνε. Αν αποδέκτης τους είναι ο σύντροφος σου προσπάθησε να διεκδικήσεις το χώρο που χρειάζεσαι χωρίς να τον προσβάλεις. Αν πάλι ξεσπάσεις σε φίλους που προσπαθούν να σε πατρονάρουν, φρόντισε να θέσεις ξεκάθαρα τα όρια σου. Δεν υπάρχουν περιθώρια για παρερμηνείες.
Συμβουλή της ημέρας: Σήμερα μπορείς να συνδυάσεις επιθετικότητα και διπλωματία σε όλες τις επαγγελματικές επικοινωνίες και να πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Αφιέρωσε σήμερα χρόνο και ενέργεια στην επαγγελματική σφαίρα της ζωής σου. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες που βασανίζουν τη σκέψη σου ολοκλήρωσε τις σήμερα με συνέπεια και πρόγραμμα. Αν αναζητάς εργασία, κάνε πιο εντατικές τις κινήσεις σου και αναζήτησε εναλλακτικές ακόμη σε εργασιακά πεδία που δεν έχεις εμπειρία.
Συμβουλή της ημέρας: Κλείσε ταυτόχρονα και όλες τις οικονομικές σου εκκρεμότητες. Μην μεταφέρεις χρέη στην επόμενη εβδομάδα.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Αν αισθάνεσαι την ανάγκη να περάσεις περισσότερο χρόνο μόνος σου παρά με παρέα μην νιώσεις άσχημα. Η ένταση πολλών ημερών πρόκειται να ξεσπάσει σήμερα και θα σε αναγκάσει ίσως να αποτραβηχτείς από το προσκήνιο. Σώμα και ψυχή χρειάζονται ανάπαυση.
Συμβουλή της ημέρας: Αν δεν αντέξεις τη μοναξιά, τουλάχιστον άνοιξε τη πόρτα του σπιτιού σου σε ένα καλό φίλο και όχι σε μια περιστασιακή αγκαλιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Όλη σου η ενέργεια και η προσοχή είναι σήμερα στραμμένες σε θέματα που αφορούν την ψυχαγωγία και τον έρωτα. Όσο κουραστική κι αν είναι η μέρα στην εργασία σου ή αν συναντήσεις συγγενείς και συναδέλφους που θα σε στρεσάρουν, τίποτα δεν πρέπει να αφήσεις να βλάψει τη διάθεση σου για μια νύχτα φωτιά.
Συμβουλή της ημέρας: Όποιος σε προκαλέσει σε καυγά σήμερα θα το μετανιώσει. Δεν χαρίζεσαι σε κανέναν και μπράβο σου!

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Όσο υψηλές κι αν είναι οι απαιτήσεις των ανωτέρων σου σήμερα, εσύ προσπάθησε να μην αγχωθείς περισσότερο από συνήθως. Για άλλη μια φορά πάνε να σου μεταφέρουν ένταση και νεύρα που δεν είναι δική σου δουλειά να τα διαχειριστείς.
Συμβουλή της ημέρας: Όταν ο έρωτας γίνεται εκτός από ένωση σωμάτων και ένωση ψυχών, βρίσκεσαι στο στοιχείο σου. Διώξε την ένταση από πάνω σου προσφέροντας τρυφερότητα στο σύντροφο σου. Το αξίζετε και οι δύο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Σήμερα έχεις τόση ανάγκη από επικοινωνία, πνευματικά ερεθίσματα και εναλλαγές παραστάσεων που αισθάνεσαι να πνίγεσαι και από τις πιο απλές, καθημερινές υποχρεώσεις σου. Αν έχεις τη δυνατότητα πέρνα το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας βολτάροντας έξω στους δρόμους ή κάνε μια μικρή απόδραση.
Συμβουλή της ημέρας: Η μέρα προσφέρεται για συζήτηση επί της ουσίας με το σύντροφο σου. Δώστε τέλος σε οποιαδήποτε μικρή ή μεγάλη διαφωνία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Σήμερα είναι μεγάλη η ανάγκη σου να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου στην επαγγελματική σου ζωή. Μπορείς να ανοίξεις συζητήσεις για τις οικονομικές σου απολαβές ή να δηλώσεις ξεκάθαρα ότι θα αναζητήσεις αλλού εργασία αν εξακολουθούν να μη σέβονται το κόπο σου. Όπως και να έχει, η μέρα σε ευνοεί σ\' αυτά τα ζητήματα.
Συμβουλή της ημέρας: Εντάσεις με τους γονείς σου μπορούν να οδηγήσουν σε σοβαρές ρήξεις. Προσπάθησε να είσαι πιο συγκαταβατικός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Οι συναισθηματικές σου άμυνες είναι πεσμένες και ενδεχόμενα σκληρά λόγια από το σύντροφο σου ή την οικογένεια σου σε πληγώνουν βαθιά. Η καλύτερη λύση είναι να μπεις σε ρυθμούς εργασιοθεραπείας και να μην προκαλέσεις συζητήσεις και αποκαλύψεις που θα σου γυρίσουν μπούμερανγκ.
Συμβουλή της ημέρας: Φρόντισε να γεμίσεις τις μπαταρίες του σώματος σου. Το ξενύχτι και η διασκέδαση μπορούν να περιμένουν για μια μέρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Είναι από αυτές τις μέρες που θέλεις όσο τίποτα να περάσεις χρόνο με τη παρέα σου και να ξεχάσεις τις σκοτούρες της καθημερινότητας. Όμως δεν μπορείς να παραμελείς το σύντροφο σου ή την οικογένεια σου, ειδικά αν έχουν ανάγκη τη παρουσία και την υποστήριξη σου. Βρες τη σωστή ισορροπία.
Συμβουλή της ημέρας: Η συγκυρία είναι ιδανική για επαγγελματικές συζητήσεις ή το ξεκίνημα νέων συνεργασιών. Μη το σκέφτεσαι άλλο! Δράσε!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Ξέρεις ότι μπορείς να προσφέρεις ακόμη και από το υστέρημα των δυνάμεων και της καλής σου διάθεσης, αρκεί να μην σε εκβιάζουν. Έτσι σήμερα χαρίζεις τα πιο λαμπρό σου χαμόγελο και ένα χέρι βοήθειας σε φίλους που όλο το προηγούμενο διάστημα σου άφησαν χώρο και χρόνο. Για όλους τους υπόλοιπους, απλά αδιαφορείς.
Συμβουλή της ημέρας: Το κάλεσμα ενός ταξιδιού ηχεί στ\' αυτιά σαν το τραγούδι των Σειρήνων. Οργανώσου από σήμερα για να μην τρέχεις τελευταία στιγμή.