Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΤΡΙΤΗΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Μερικές φορές είναι τα πολύ απλά πράγματα που μπορούν να καθορίσουν την εξέλιξη της μέρας μας. Ένα πρωινό όπως το θες ή να πιεις με ηρεμία την πρώτη γουλιά του καφέ σου και να υποσχεθείς στον εαυτό σου πως δεν θα ασχοληθείς με προβλήματα άλλων. Αυτά μπορούν να περιμένουν από αύριο.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Είναι φορές που η σκέψη του ερωτικού αντικειμένου ή του ίδιου του έρωτα (αν δεν υπάρχει πρόσωπο στο προσκήνιο) δεν σαμποτάρει τις προσπάθειες σου. Αντίθετα τη φλογίζει, της δίνει φτερά. Σήμερα νιώθεις πως όσο περισσότερο οργανώσεις τη ρουτίνα σου και απαλλαχθείς από εκκρεμότητες, τόσο ανοίγεις το δρόμο για να μπει στη ζωή σου η αγάπη.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Προφανώς και θα εμπλακείς σήμερα σε διαφωνίες ή συζητήσεις με πολλούς/ες εκεί έξω. Φυσικά και μερικές φορές ο εκνευρισμός σου θα ξεχειλίζει, αλλά διάολε, τουλάχιστον αισθάνεσαι ζωντανός/η κοινωνικά κι αυτό σε γεμίζει με τόση διάθεση στο τέλος!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Μπορεί να σε έχουν συνηθίσει στο χώρο εργασίας σου με τις δαγκάνες σου κατεβασμένες και πάντα έτοιμο/η να βοηθήσεις τους πάντες. Σήμερα καλό θα ήταν να φάνε όμως μερικές τσιμπιές από τις ατσάλινες αυτές δαγκάνες. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε δηλαδή… ;-)

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Έλα τώρα, αφού το ξέρεις καλά το παιχνιδάκι με τις μάσκες και σε ιντριγκάρει κιόλας. Εξωτερικά συμπεριφέρεσαι σαν το πιο κοινωνικό πλάσμα της πόλης, με την άνεση και τη γοητεία ενός λαμπερού προσώπου. Μέσα σου όμως η ανοικοδόμηση και οι μεταστροφές των θέλω σου συνεχίζονται απρόσκοπτα. Όλους μπορείς να τους ξεγελάσεις, όχι όμως και τον αστρολόγο σου...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

«Ρε δεν με περατάτε στην ησυχία μου λέω εγώ, που την είδατε όλοι ξαφνικά δάσκαλοι, νομοθέτες και βασιλιάδες!» φέρεται να ξεφώνισε σήμερα το πρωί στο γραφείο εξαγριωμένος Παρθένος που τον άρπαξαν από τη μούρη με το καλημέρα για να του/της κάνουν παρατηρήσεις. Ακολουθείς το παράδειγμα του πιστά και αμετάβλητα!

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Το να προσπαθήσει κάποιος/α να σε κοντράρει σήμερα στην επικοινωνία, την ταχύτητα σκέψης και τις ατάκες είναι σαν να προσπαθεί να επιβιώσει από μετωπική σύγκρουση με τριαξονικό. Καμία τύχη λέμε… Άντε Ζυγέ, πάρε τα πάνω σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Δεν θα πάει καλά η μέρα σου Σκορπιέ αν δεν το πάρεις απόφαση στον ελεύθερο χρόνο σου να ασχοληθείς με εσένα και την χαλάρωση σου. Δεν μπορείς να πεις ότι δεν προειδοποιήθηκες!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Ποιος είπαμε θα σου φέρει αντιρρήσεις σήμερα; Ο/Η σύντροφος σου; Χμ, δεν νομίζω! Άλλωστε θα πρέπει ήδη να έχει καταλάβει πως εκείνος/η έχει μεγαλύτερη συναισθηματική εξάρτηση από εσένα απʼ ότι εσύ απʼ αυτόν/η. Ο/Η προϊστάμενος/η σου; Και πάλι αμφιβάλλω αφού αρκεί μια 3ώρη απουσία σου για να επέλθει ο απόλυτος πανικός και το χάος στο χώρο εργασίας σου. Το ʽχεις λέμε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Δεν έχει νόημα να αναλωθείς σε διαφωνίες σήμερα στον εργασιακό σου χώρο. Γνωρίζεις καλύτερα από τον καθένα/την καθεμιά πως ο φανατισμός είναι ο χειρότερος σύμβουλος και σήμερα αυτός πλημμυρίζει στις σχέσεις με συναδέλφους. Προστάτεψε τον εαυτό σου. Κανείς άλλος δεν θα το κάνει για λογαριασμό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Κάθε φορά, σε κάθε σχέδιο και κάθε όνειρο για το μέλλον, υπάρχει μια μικρή φωνούλα στο κεφάλι κάθε Υδροχόου που του λέει "Δεν μπορείς να κερδίσεις!". Είναι αυτή η ίδια φωνή που θα γίνει το καύσιμο για να πετύχει, αλλά τις μέρες που υπερισχύει (σαν τη σημερινή) αισθάνεσαι λες και σ' έχουν πετάξει σ' ένα λευκό κελί. Και θες να αποδράσεις! Να δραπετεύσεις! Ή μπορείς να περιμένεις μέχρι ν' ανοίξει η πόρτα. Αυτή είναι η διαφορά ανάμεσα στο πολεμάω και το καταστρέφω: η υπομονή. Τι επιλέγεις λοιπόν;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου; Γιατί βάζεις σαν όριο της επιτυχίας την τελειότητα που δεν ανήκει σ' αυτή τη ζωή, τη ρεαλιστική και γεμάτη λάθη; Γιατί τελικά, μέρες σαν τη σημερινή, μπορείς να συγχωρείς όλο το σύμπαν για τις αδυναμίες του εκτός από εσένα; Και μην μου πεις "Γιατί έτσι είμαι εγώ!" ή "Γιατί είμαι παράλογος/η!". Αν όντως για εσένα το αγαπώ σημαίνει συγχωρώ, τότε κάνεις ένα μεγάλο λάθος. Στερείς την αγάπη από τον εαυτό σου μόνος/η σου έτσι όπως συμπεριφέρεσαι.