Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Κριέ, μην προσπαθείς σήμερα να αντιμετωπίσεις τις προστριβές με συνεργάτες ή τον/την σύντροφο σου με διάλογο. Ο μέσος όρος κοινής λογικής έχει πέσει σε επικίνδυνα χαμηλές τιμές τον τελευταίο καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Ταύρε, έχεις μπει σʼ έναν επικοινωνιακό εθισμό που καθόλου δεν ταιριάζει με την στρατηγική που επιλύεις συνήθως τα προβλήματα σου - δηλαδή με σοβαρή και σιωπηρή δουλειά. Και τα προβλήματα με την περιφρούρηση του ιδιωτικού σου χώρου (στην οικογένεια ή μέσα στη σχέση) και τις απαιτήσεις του/της συντρόφου παραμένουν…

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Αν περάσεις τις επόμενες μέρες δουλεύοντας ή οργανώνοντας την δουλειά σου, έχει καλώς. Θα μπορέσεις κάπου να ξεσπάσεις όλη αυτή την σωματική ένταση που σε κατακλύζει. Όμως αν δεν ανήκεις σʼ αυτή την κατηγορία, μάλλον θʼ αρχίσουν να σου φταίνε όλοι και όλα. Και δεν είσαι καθόλου συμπαθής όταν γκρινιάζεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Μπορεί από στιγμή σε στιγμή να εκραγείς. Μπορεί και να έχει συμβεί ήδη και να καταριέσαι το σύμπαν που δεν διάβασες το tip νωρίτερα. Ένας/Μια Καρκίνος με νεύρα είναι επικίνδυνος/η και αυτοκαταστροφικός/ή (μεταξύ ο αστρολόγος σου προτιμά το πρώτο παρά το δεύτερο).

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Κινητικότητα κι εκνευρισμός στον εργασιακό χώρο από τη μια, ανάγκη για αναμόρφωση/βελτίωση των σχέσεων μέσα στο σπίτι ή απλά για ηρεμία και θαλπωρή (και έρωτα ίσως;). Κι ο κόσμος παραμένει επιθετικά αδιάφορος στις αληθινές σου ανάγκες, βάζοντας παγίδες στην καρδιά σου. Ωραία, αρκετά λογοτεχνικοί γίναμε. Πάμε στο νόημα: Βράζεις από οργή που δεν σου κάθονται ακόμη αυτά που θες. Τελεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Παρθένε, μην ψάχνεις σήμερα λογικές εξηγήσεις για το φευγιό του μυαλού σου. Μιλάς, επικοινωνείς, κλείνεις υποχρεώσεις στη δουλειά όμως, την ίδια στιγμή, είσαι κάπου άλλου, τρέχεις σε αναμνήσεις ή όνειρα, σχέδια ή ανεκπλήρωτους πόθους.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Επαναλαμβάνεις μετά από εμένα: «Το επόμενο διήμερο θα αφιερώσω χρόνο ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΕΝΑ! Αυτό το διήμερο θα κάνω πράγματα που ευχαριστούν ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ!». ΥΓ: Επίσης φρόντισε να μην είναι και πάρα πολύ ακριβά αυτά που σε ευχαριστούν. Μην ξεχνιόμαστε...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Το επόμενο διήμερο επιτάσσει να ανασύρεις από το δισάκι σου τις πιο άρτιες ψυχολογικές ακροβατικές ικανότητες: πρέπει να μοιράσεις τον χρόνο σου με επιτυχία ανάμεσα στην κοινωνική ζωή και την απόσυρση σου από τον κόσμο για να ηρεμείς. Αν δεν το καταφέρεις τι γίνεται; Ή που θα αδειάσεις από ενέργεια και διάθεση σε σημείο εξάντλησης, ή που θα τα ξεσπάσεις τα νεύρα σου στον πρώτο δύσμοιρο που θα βρεθεί στο διάβα σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Επειδή είναι μεγάλος ο κίνδυνος αρχίσουν οι ημικρανίες, τα στομαχικά και όλη η γκάμα ψυχοσωματικών αντιδράσεων από την ένταση και την ασυνεννοησία που βιώνεις σήμερα στη δουλειά, κάνε μια χάρη στον αστρολόγο σου: Μη δίνεις τόση σημασία σε ότι ακούς σήμερα! Δεν αξίζει τόση ανησυχία…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Είναι τιτάνια η προσπάθεια που κάνεις να μοιράσεις δίκαια το χώρο της καρδιάς σου ανάμεσα σε φίλους/ες και τον/την σύντροφο σου. Και επειδή σε ζητήματα καρδιάς το σφάλμα είναι πάντα πιο κοντά από το σωστό, συνήθως δεν τα καταφέρνεις. Και έρχονται μέρες όπως σήμερα, που και σου λείπουν υπερβολικά οι φίλοι/ες σου και έχεις γκρίνια από τον/την σύντροφό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Μερικές νέες εργασιακές προοπτικές ίσως σε φέρουν σε ρήξη με τον τωρινό εργοδότη σου ή η αφοσίωση σου στην καριέρα σου γίνεται αφορμή για καβγάδες με τον/την σύντροφό σου. Συμπέρασμα: ακόμη μια μέρα υπέροχη μέρα ξεκινά στον κόσμο των Υδροχόων. Τουλάχιστον φάε ένα πλήρες πρωινό για να την παλέψεις…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Το μηνύματα που λαμβάνεις από την ζωή εδώ και εβδομάδες είναι πως πρέπει να δουλεύεις ασταμάτητα, να μιλάς ελάχιστα και να ονειρεύεσαι με μέτρο. Τις περισσότερες μέρες τα καταφέρνεις με μεγάλη επιτυχία (αν και οι νύχτες σου συχνά καταλήγουν σε δάκρυα) αλλά σήμερα φτάνεις στο αμήν! Να το θέσω απλά: δεν θα ήθελα να είμαι μπροστά όταν ξεσπάσεις.