Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Σοκ απο την αυτοκτονία 28χρονου οπλίτη από το Άργος

















 Θρήνος στο Άργος από την είδησης της αυτοκτονίας 28χρονου Αργείου Α.-Χ.Π. επαγγελματία οπλίτη εν ώρα υπηρεσίας στο νησί της Λέσβου. Το τραγικό περιστατικό έγινε τη νύχτα σε σκοπιά του 265 τάγματος στο Μανταμάδο της Μυτιλήνης.

Ο λοχίας (επαγγελματίας οπλίτης ΕΠ.ΟΠ.) ήταν «διπλοσκοπιά» με έναν στρατιώτη ο οποίος απομακρύνθηκε για λίγα λεπτά. Τότε ο Α.-Χ.Π. έβαλε τη δεσμίδα με τις σφαίρες στο όπλο του G3 και αυτοπυροβολήθηκε.

Στην ίδια μονάδα όπως λένε οι πληροφορίες υπηρετεί και η αδελφή του.Τι τον οδήγησε σ΄ αυτή τη τραγική απόφαση να δώσει τέρμα στη ζωή του διερευνάται.

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, το Σαββάτο 28 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 03:40 περίπου, ο ΕΠΟΠ Λοχίας Πεζικού Α. – Χ. Π., της δυνάμεως του 265 Μηχανοκίνητου Τάγματος Εθνοφυλακής της Λέσβου, ενώ εκτελούσε τα καθήκοντα του σκοπού σε διπλή σκοπιά φυλακίου της Μονάδας του, αυτοτραυματίστηκε θανάσιμα με το ατομικό του τυφέκιο.

Για τα αίτια του περιστατικού, διατάχθηκε προανάκριση από τις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Η Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του θανόντος, ενώ σοκαρισμένη ειναι και η τοπική κοινωνία του Άργους στο άκουσμα της είδησης, καθώς πρόκειται για γόνο γνωστή οικογένεια της πόλης.