Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Κριέ, ξεκαθάρισε τα ακόλουθα στους συνεργάτες/συναδέλφους/συγγενείς σου σήμερα και γρήγορα, γιατί δεν μπορείς να επαναλαμβάνεσαι: το "όχι" σου είναι "όχι". Το "ναι" σου είναι "ναι". Το "ίσως" δεν υπάρχει! Άντε γιατί για μεγάλο διάστημα νόμιζε ο καθένας εκεί έξω ότι ήθελε και τον συνέφερε!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Ταύρε, δεν θα καταφέρεις τίποτα αν το μυαλό σου είναι κολλημένο στον αντικείμενο του πόθου σου (ή στην απουσία ενός τέτοιου). Σε παρακαλώ συγκεντρώσου γιατί θα έχεις κακά ξεμπερδέματα στη δουλειά σου. Ασχολήσου με τα προσωπικά σου από το βράδυ ή ακόμη καλύτερα από αύριο και μη δίνεις δικαιώματα!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Δίδυμε, επιτέλους! Επανέρχεσαι! Σε αντίθεση με τον τσαμπουκά και την ένταση με την οποία πιθανόν αντιδρούσες πρόσφατα σε όποιον/α περνούσε τα όρια της οικειότητας που επιτρέπεις, σήμερα το χειρίζεσαι πολύ καλύτερα το θέμα επικοινωνία. Αδιαφορία να το πω; Τους έχεις γραμμένους/ες εκεί που δεν παίρνει μελάνι να το πω; You get the point!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Το μυαλό σου τρέχει σα αγωνιστικό της Formula 1 και η γλώσσα ακολουθεί κατά πόδας! Πώς να βάλεις σήμερα φρένο σε όσα λες αναρωτιέμαι.  Και άντε να σου ξεφύγει κανένα παραπάνω φωνήεν στον/στην κολλητό/ή. Θα βρεις το τρόπο να το μαζέψεις κάπως. Αν σου ξεφύγει σε κανέναν προϊστάμενο όμως… Ναι, θα έχεις θέμα… Πρόσεχε λοιπόν!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Λέοντα, αν σήμερα προκύψουν έκτακτα έξοδα από το πουθενά ή μάθεις πως χρωστάς κάπου χρήματα ή σου ζητήσουν δανεικά… ΟΚ! Μη φωνάζεις! Σταματάω πριν με λιντσάρεις. Απλά να ξέρεις ότι παίζουν τέτοια θέματα έντονα γι\' αυτό πρόσεχε τις σπατάλες σου για μερικές μέρες. Ναι;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

«Που γίνεται το πάρτι; Που βρίσκεται κόσμος; Που μπορούμε να περάσουμε καλά χωρίς να έχουμε τριγύρω μας εκνευριστικά επικριτικά βλέμματα;». Αυτές και άλλες παρόμοιες ερωτήσεις τριγυρίζουν στα κεφάλια των Παρθένων αυτές τις μέρες. Ναι, η καλή ζωή μπαίνει στο προσκήνιο τη κατάλληλη στιγμή! Ζήσε, διασκέδασε, απόλαυσε όσο γίνεται! Μη βάζεις φρένο στη διάθεση σου!

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Ζυγέ, σήμερα όσο περισσότερο οι σκοτεινές σκέψεις και αγωνίες παίζουν παιχνίδια με την διάθεση σου, τόσο πιο έντονος γίνεται ο εκνευρισμός σου και ξεσπάς στους λάθος ανθρώπους! Λύση; Βρες χρόνο να τον αφιερώσεις με οικείους σου και μείνε όσο το δυνατόν μακρύτερα από τη βαβούρα! Μια πιθανή σου έκρηξη σήμερα θα έχει ανυπολόγιστες συνέπειες στη προσωπική σου ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Σκορπιέ, οι επόμενες μέρες μιλάνε για έντονη ροπή προς κοινωνικότητα, για αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας, για διάθεση να βρίσκεσαι μακριά τόσο απ\' το σπίτι, όσο κι απ\' το γραφείο... Μένει μόνο μια λεπτομέρεια: αυτό το χρόνο που χρειάζεσαι πρέπει να τον δημιουργήσεις γιατί δεν θα σου χαριστεί. Άλλωστε τι σου έχει χαριστεί τελευταία με τόσο Κρόνο πάνω από το κεφάλι σου; Ε;

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Πολλοί/ες Τοξότες αυτές τις μέρες θα κάνουν τα πρώτα βήματα για να επιφέρουν τις ουσιαστικές αλλαγές που εδώ και καιρό επιθυμούν στους παρακάτω τομείς: (1) στις εργασιακές σχέσεις με τους ανωτέρους και το ξεκαθάρισμα των υποχρεώσεων που εκκρεμούν προς αυτούς, (2) στις οικογενειακές πιέσεις να πάρουν αποφάσεις που εκφράζουν την καρδιά και το μυαλό τους. (3) στις σχέση με το/τη σύντροφο τους, μιλώντας ανοιχτά για παράπονα που έχουν συγκεντρώσει εδώ και εβδομάδες! Μην καθυστερείς ούτε λεπτό! Μίλα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Πάμε! Να βλέπω ταχύτητα! Κανόνισε σβέλτα τις επόμενες μέρες μια εκδρομή με καλή παρέα (έλα, άσε τη γκρίνια, αν θες το οργανώνεις στο λεπτό!). Μετά κατεβάζεις κινητά, αποχαιρετάς το facebook και το twitter και απολαμβάνεις όσο περισσότερο μπορείς τις στιγμές που ακολουθούν. Αν δεν μπορείς την εκδρομή τότε απλά απέφυγε ότι σου θυμίζει καθημερινότητα – ναι, και το ίδιο σου το σπίτι στην ανάγκη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Υδροχόε, τι έχεις πάθει παιδί μου; Σε έχει πιάσει το αντί - Χριστουγεννιάτικο πνεύμα και αντιδράς σε όλη αυτή τη δήθεν χαρά κριτικάρωντας και σπάζοντας τα νεύρα των γύρω σου. Μη γίνεσαι τόσο παράξενος/η! Αν σου τη δίνει η ρουτίνα απόδρασε απο αυτή! Φύγε μακριά, κάνε ένα ταξίδι με ερωτική παρέα ή αναζήτησε τη στο προορισμό που θα επιλέξεις!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Φρόντισε τις επόμενες μέρες να ξεκαθαρίσεις άμεσα και χωρίς κατάλοιπα τις εκκρεμότητες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Έχεις αρχίσει να κουράζεσαι αλλά και να κουράζεις, είτε με την αναποφασιστικότητα σου, είτε με την γκρίνια πως δεν σου πάει τίποτα όπως τʼ ονειρεύτηκες. Αν δεν ξυπνήσεις από τον εφιάλτη τώρα πως θα ονειρευτείς ξανά;