Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Αν και στην πορεία της ημέρας θα παραδεχτείς πως θα ήταν τελικά καλύτερο να έμενες στο κρεβάτι και να προσποιούσουν τον/την άρρωστο/η, κι οι δύο μας ξέρουμε πως δεν θα έκανες ποτέ τέτοια ποταπή υποχώρηση. Άρα εμπρός στον πόλεμο με γονείς, συγγενείς ή φίλους/ες που έχουν βαλθεί να προβάλλουν όλα τους τα προβλήματα και τις ανασφάλειες πάνω σου για να σου σπάσουν τα νεύρα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Ναι, ρε γαμώτο! Το μόνο που θες είναι να μην σου φορτώνουν ευθύνες και λάθη άλλων στη δουλειά σου! Πως είναι δυνατόν κάθε φορά εσύ να πληρώνεις τα σπασμένα και μετά να μη σε αφήνουν να ηρεμήσεις ούτε τις Κυριακές;Κοίτα να δεις, αν δεν ρίξεις και κανένα μπινελίκι, δουλειά δεν θα γίνει. Για φόρτωσε από σήμερα ενέργεια να τα πεις έξω από τα δόντια από αύριο!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Δίδυμε, η μέρα είναι γεμάτη ασυνεννοησίες και το επικοινωνιακό σου χάρισμα μοιάζει σαν βουτηγμένο σε βάλτο. Μην προσπαθείς λοιπόν να το παίξεις έξυπνος ή να χρησιμοποιήσεις τα γνωστά χιουμοριστικά κόλπα για να ξεφύγεις από ευθύνες, γιατί η επικοινωνία με τους άλλους είναι πιο δυσκίνητη από ποτέ σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Καρκίνε, το συναισθηματικό σου εκκρεμές κινείται με ασύλληπτες ταχύτητες μπρος πίσω - από την υπαρξιακή απογοήτευση ως την ψυχαναγκαστική χαρά και μετά όλο πάλι απʼ την αρχή! Οι πιο αδύναμοι χαρακτήρες θα το ονόμαζαν συναισθηματική κόλαση αλλά για εσένα είναι business as usual, έτσι; Μια συμβουλή: προσπάθησε στη φάση της απογοήτευσης σου να μην ξεσπάσεις με πικρόχολα σχόλια προς το/τη σύντροφο σου. ΟΚ?

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Τι θα έλεγες να πάρεις μια ανάσα σήμερα; Να προσέξεις λίγο το σώμα σου και νʼ ανακτήσεις δυνάμεις; Δεν λέω, αν περνάς γενικειά καλά αυτές τις μέρες έχς κάθε λόγο να μην κάνεις συντήρηση δυνάμεων. Όμως σκέψου πως στο παρελθόν η καθημερινή επανάληψη εξόδων/διασκεδάσεων/κοινωνικότητας στο τέλος σε έκανε να βαριέσαι. Γιʼ αυτό σου λέω, χαλάρωσε λίγο, μην πάθουμε πάλι τα ίδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Ίσως μετά από μερικές εβδομάδες να αναφερόμαστε στη σημερινή μέρα σαν «την μέρα που οι Παρθένοι άρχισαν να γίνονται πιο διαλλακτικοί». Πολέμησες, τσακώθηκες, φουρτούνιασες το μυαλό σου όλο το προηγούμενο διάστημα, τώρα θες επιτέλους και μια περίοδο ειρήνης. Εντάξει, σήμερα θα σε προκαλούν να επιστρέψεις στον γνώριμο τσαντισμένο εαυτό σου, αλλά και πάλι δεν θα σου βγαίνει με τόση φυσικότητα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Αντικειμενικά η σημερινή μέρα προσφέρεται για κοινωνικότητα, παρέες, έξοδο, ψυχαγωγία, επικοινωνία. Και ναι, όλα αυτά θα σε γέμιζαν απεριόριστα υπό άλλες συνθήκες. Όμως αυτή η καταραμένη απόσταση που έχεις από τα συναισθήματα σου τελευταία όλο και μεγαλώνει. Και πως να χαρείς χωρίς να συμμετέχει κι η καρδιά σου στις εμπειρίες σου; Αν σου έλεγα να το κάνεις για τους δύο τρεις ανθρώπους που χαίρονται με τη χαρά σου, τι λες; Θα προσπαθήσεις;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Λες και έχουν την έκτη αίσθηση οι πιο εκνευριστικοί συγγενείς και γνωστοί σου και μέρες σα τη σημερινή που αισθάνεσαι την ανάγκη να χαλαρώσεις, έρχονται και σου σπάνε τα νεύρα με τις ενοχλητικές τους απαιτήσεις! Και όχι μόνο αυτό, αλλά δεν είσαι καν σε φάση να τους/τις χειραγωγήσεις ή να παίξεις μαζί τους... Σε κούρασε το παιχνιδάκι.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Σήμερα, ανεξάρτητα από την εσωτερική αναμπουμπούλα που ίσως βιώνεις, όλοι εμείς εκεί έξω δεν μπορούμε να τραβήξουμε το βλέμμα μας από πάνω σου. Λέω εγώ τώρα, μήπως να εκμεταλλευθείς τη μέρα για να ξεκολλήσουν μερικά θεματάκια με την οικογένεια ή με φίλους που χαλάνε τη γιορτινή διάθεση; Επεδίωξε να δωθούν εξηγήσεις και να λυθούν παρεξηγήσεις. Αφού είσαι ειδικός/ή επί του θέματος!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Είναι λες και βρίσκεσαι σήμερα σε διαφορά φάσης με τους γύρω σου. Σαν να σου φαίνονται όλοι γύρω σου υπερβολικά χαρούμενοι και ξέγνοιαστοι κι εσύ βρίσκεσαι με mood κριτικής για όλα. Προσπάθησε να προστατέψεις τον εαυτό σου από περιττές εντάσεις ρε πουλάκι μου και μείνε σπίτι αν σου τη σπάνε οι γύρω σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Επειδή από πολύ μικρή ηλικία έμαθες να εξαρτάσαι μόνο σε εσένα και σε κανέναν άλλο (αδυναμία που θα ήταν αυτό, ε;), σχεδόν ποτέ δεν εκφράζεις τα παράπονα και τα θέλω σου προς τα έξω. Έτσι σχεδόν πάντα όλοι/ες νομίζουν ότι είσαι καλά και, μέρες σαν τη σημερινή, έρχονται καταπάνω σου σαν στρατός πληγωμένων για να τους/τις στηρίξεις, ενώ αυτός/ή που περισσότερο αποζητά παρέα και στήριξη είσαι εσύ.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Ιχθύ, ακόμη και αν η μέρα ξεκινήσει με άγχος, υποχρεώσεις και μισοτελειωμένες δουλειές από την προηγούμενη, μην αφεθείς να κολυμπήσεις μόνο σʼ αυτά τα λιμνάζοντα νερά. Στον ανοιχτό ωκεανό υπάρχουν και άλλα ψαράκια για να κολυμπήσετε παρέα... Και μερικά είναι πολύ γοητευτικά ανάθεμα τα! Κοινωνικοποίησου, φλέρταρε, ρίξε ερωτικές ματιές!