Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Ξύπνημα στις 8 το πρωί, ένα γρήγορο ντους και μετά δουλειά. Εκεί πίεση ανάμικτη με ικανοποίηση, κάποιες εξάρσεις θυμού ή έξαψης. Σχόλασμα. Καφές ή ποτό με φίλους/ες (προαιρετικά) και μετά σπίτι. Σεξ κάποιες φορές την εβδομάδα (αν είσαι σε σχέση). Ύπνος μέχρι το επόμενο πρωί. Κι έρχεται να σε ρωτήσει ο αστρολόγος σου: «Κριέ που είναι το πάθος σου για ζωή;»

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Ταύρε, σήμερα κάθε προσπάθεια να αποφύγεις ακόμη και μια συνηθισμένη/ανιαρή/καθημερινή συζήτηση με τον/την σύντροφο σου ή με κάποιο γονιό, μπορεί να καταλήξει σε μάχη χαρακωμάτων μέσα σε δευτερόλεπτα. Φυλάξου!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Δίδυμε φρένο! Φρένο λέμε! Σταμάτα να σκέφτεσαι ενδεχόμενα, απευχόμενα και σχέδια δολοφονίας εκείνων που σου σπάνε τα νεύρα. Ταλαιπωρείς το μυαλό και το σώμα σου χωρίς αποτέλεσμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Τελικά πόσο χρειάζεσαι τον έρωτα για να αισθανθείς μοναδικός/η; Μήπως με το να συνδέεις κάθε χαρά της ζωής με την ύπαρξη μιας αγκαλιάς τελικά σου στερεί και το τελευταίο μόριο αυτοεκτίμησης που διαθέτεις; Αυτές οι μέρες έρχονται να σου υπενθυμίσουν πως για να έλξεις κάποιον/α που θα σε ερωτευθεί αληθινά πρέπει πρώτα να αποδώσεις στον εαυτό σου την αληθινή του αξία. Κι αυτό είναι ένα δύσκολο στοίχημα…

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Τι αισθάνεσαι πως θες αυτή την εποχή; Ας τα απαριθμήσουμε: μια στοιχειώδη συναισθηματική ανταπόκριση από τους γύρω σου, νέες ευκαιρίες και επαγγελματικές αλλαγές, έναν έρωτα που θα σου πάρει τα μυαλά ή μια ριζική ανανέωση της σχέσης σου. Ε, είναι να μην έχεις νεύρα που τίποτα δεν φαίνεται να προχωράει;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Παράξενα όνειρα ίσως τάραξαν τον ύπνο σου, μια απροσδιόριστη διαίσθηση πως κάτι θα συμβεί ή και μια ανεξήγητη φοβία για την ασφάλεια της εργασιακής σου θέσης, είναι ικανά να σε κρατήσουν στην τσίτα μέχρι το τέλος της μέρας. Αν θες να βοηθήσεις τον εαυτό σου κάνε κάτι που αποδεδειγμένα ξελαμπικάρει το μυαλό σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Ζυγέ, το ξέρω πως έχεις ανάγκη από χάδια που κάνουν το δέρμα σου να ριγεί από ευχαρίστηση και από μια γερή δόση πάθους. Όμως αν δεν είναι εύκαιρα (ή δεν τα έχεις βρει) τα χέρια που μπορούν να λύσουν την ένταση σου, μπορείς σήμερα να σε καλομάθεις και να σε κανακέψεις ξοδεύοντας χρήματα για εσένα ή ενδίδοντας σε πειρασμούς που συνήθως αποφεύγεις. Κι αυτό καλό θα σου κάνει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Σκορπιέ, μην κάνεις σήμερα το λάθος να ανοίξεις κουβέντες ή παρτίδες στη δουλειά με συναδέλφους ή/και τον/την προϊστάμενο/η σου. Καθόλου σε καλό δεν θα σου βγει.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

«Τοξότη; Τοξότη; Είναι κανείς μέσα ή τσάμπα χτυπάω;». Ναι το έπιασες το νόημα. Θες να είσαι κάπου μακριά αυτές τις μέρες. Πολύ μακριά. Νʼ αδειάσει το μυαλό σου από σκοτούρες. Και όχι δεν απαραίτητα παρέα μαζί σου. Εκτός κι αν τον/την εμπιστεύεσαι τόσο που θα του/της έλεγες ότι σε προβληματίζει.... Εσύ αποφασίζεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Ένα επικοινωνιακό χάσμα ανάμεσα σε εσένα και τους συνεργάτες ή κάποιους/ες φίλους/ες σου θα το παρατηρήσεις σήμερα. Όμως, σε καμία περίπτωση μην προσπαθείς να το γεφυρώσεις υποχωρώντας ή καταπιέζοντας τις απόψεις σου. Αντίθετα να λες πως διαφωνείς και να καταλάβεις πως κι αυτό ανθρώπινο είναι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Εντάξει δεκτό ότι το πρόγραμμα σου είναι φορτωμένο, όμως δεν γίνεται να ξεχάσεις το φως της μέρας ή τα πρόσωπα των φίλων σου επειδή έχεις τρελαθεί στις υποχρεώσεις. Προτεραιότητα πρώτη φυσικά και είναι η ξεκούραση, όμως δεν είναι και πολύ μακριά η εποχή που έλεγες πως τίποτα δεν σε ξεκουράζει περισσότερο από μια καλή παρέα. Ή μήπως είναι;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Μπορείς να μην ανασύρεις όλες σου τις φοβίες, τις τύψεις και τις ανασφάλειες μόλις προκύπτει ένας τσακωμός ή μια ένταση στη δουλειά; Είναι κρίμα και άδικο να καταστρέφεις όλη σου τη μέρα για κάτι τόσο κοινό όσο και το ότι ο Ήλιος ανατέλλει από την ανατολή. Είναι απλά ένας τσακωμός διάολε! Get over it!