Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Έχοντας ρίξει τελευταία όλο το βάρος στην επαγγελματική σφαίρα της ζωής ή στην αναζήτηση εργασίας είναι λογικό και εσύ να αισθάνεσαι ότι δε απολαμβάνεις αρκετά τη ζωή αλλά και ο σύντροφος και οι φίλοι σου να κάνουν παράπονα ότι δε σε βλέπουν. Προσπάθησε σήμερα να αφιερώσεις χρόνο στους αγαπημένους σου ανθρώπους.
Η συμβουλή της ημέρας: Προσοχή στις ερωτικές προκλήσεις μέσα στο χώρο εργασίας σου. Είναι επικίνδυνα παιχνίδια αυτά ακόνη και για εσένα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Σε πρακτικό επίπεδο η μέρα μπορεί να χαρακτηρίζεται από εντάσεις με συγγενείς σου για πρακτικά ή οικονομικά ζητήματα. Όμως ο πραγματικά μεγάλος κίνδυνος  μπορεί να προκύψει από την ανάγκη σου να επιβάλλεις τα πιστεύω σου σε συνεργάτες αγνοώντας τη γνώμη τους. Μια τέτοια συμπεριφορά θα φέρει ανεξέλεγκτες αλυσιδωτές αντιδράσεις.
Η συμβουλή της ημέρας: Μην υπερεκτιμάς τις αντοχές του σώματος σου και μη το παίζεις γενναίος γιατί η ιώσεις καραδοκούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Αισθάνεσαι την ανάγκη να αποδείξεις κυρίως στον εαυτό σου ότι έχεις τον έλεγχο της ζωής σου, τόσο σε επίπεδο στόχων όσο και σε επίπεδο χρημάτων. Γι\' αυτό το λόφο σήμερα γίνεσαι ιδιαίτερα εύθικτος απέναντι σε όποιον σε αμφισβητεί ή προσπαθεί να σε συμβουλέψει. Πρόσεξε γιατί οι αντιδράσεις σου δε δείχνουν μόνο ανασφάλεια αλλά μπορούν να πληγώσουν τους οικείους σου.
Συμβουλή της ημέρας: Οργάνωσε από τώρα τα οικονομικά του επόμενου μήνα γιατί δε μαζεύεσαι με τις σπατάλες τελευταία!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Η μέρα θα μπορούσε να περάσει αναίμακτα αν όλη η ένταση της εκτονωθεί σε διαφωνίες με τους γονείς ή το σύντροφο σου με αφορμή το σπίτι σας. Το πιο επικίνδυνο σενάριο λέει πως ξυπνούν οι ανασφάλειες σου και ξεσπάς τα νεύρα σου στο σύντροφο σου ή συνεργάτες σου και ρισκάρεις επικίνδυνες ρήξεις. Δείξε αυτοέλεγχο.
Συμβουλή της ημέρας: Ακόμη κι αν αισθάνεσαι πως είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα στη σχέση σου, μη κάνεις σήμερα σοβαρές συζητήσεις και προτάσεις.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Η περιέργεια και η απόκτηση πληροφοριών είναι πολύ χρήσιμες σαν ποιότητες χαρακτήρα αρκεί να μην το παρακάνεις. Σήμερα κινδυνεύεις να χάσεις πολύτιμο χρόνο ρωτώντας συνεχώς πληροφορίες και κάνοντας συζητήσεις που δεν καταλήγουν πουθενά. Βάλε φίλτρα σε ό, τι μαθαίνεις και κράτα μόνο όσα πρακτικά σε βοηθούν. Μη φλυαρείς χωρίς λόγο.
Συμβουλή της ημέρας: Η κριτική που ασκείς σήμερα σε συναδέλφους σου μπορεί να προκαλέσει φθονερές αντιδράσεις και εντάσεις. Μην γίνεσαι εριστικός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Αν ζούσαμε σε ένα ιδανικό κόσμο δε θα ήσουν υποχρεωμένος σήμερα να ασχολείσαι με όλα τα βαρετά και τετριμμένα θέματα της εργασιακής ρουτίνας. Όμως όσο κι αν θες να απολαύσεις τον ελεύθερο χρόνο σου ή ονειρεύεσαι μια διαφορετική εργασία, σήμερα οφείλεις να είσαι απόλυτα πραγματιστής γιατί η ποιότητα της δουλειάς σου παρακολουθείται στενά.
Συμβουλή της ημέρας: Πραγματιστικά πρέπει να διαχειριστείς και τα χρήματα σου. Αν δε σου φτάνουν, μαζέψου με τα έξοδα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Μέρες όπως η σημερινή που οι συγγενείς σχολιάζουν και προσπαθούν να επέμβουν στη ζωή σου αλλά και οι γονείς εκφράζουν παράπονα για τις επιλογές, φουντώνουν το θυμό σου. Θέσε εκ νέου τα όρια σου και μην ανέχεσαι προσβολές ή κακεντρεχή σχόλια, όσο κοντινά σου κι αν είναι τα πρόσωπα που τα εκφράζουν.
Συμβουλή της ημέρας: Αν προσπαθείς να απεξαρτηθείς από τον έλεγχο της οικογένειας και αναζητάς ένα δικό σου προσωπικό χώρο, ξεκίνα από σήμερα την αναζήτηση πιο εντατικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Η μέρα είναι πολύ ιδιαίτερη σε επίπεδο συνομιλιών και επικοινωνίας. Από τη μια πλευρά βρίσκεσαι σε μεγάλη πνευματική σύγχυση σε ότι αφορά στις καθημερινές πρακτικές συζητήσεις. Όμως την ίδια στιγμή πιάνεις με τη διαίσθηση σου τα συναισθηματικά κύματα που κυκλοφορούν στο περιβάλλον σου και προσαρμόζεσαι ενστικτωδώς σε δύσκολες καταστάσεις, αποφεύγοντας περιττές συγκρούσεις.
Συμβουλή της ημέρας: Αν κάποιοι συγγενείς σου έχουν όρεξη για καυγά μη τους κάνεις τη χάρη. Άσε τους να τρώγονται μόνοι τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Από σήμερα και για τις επόμενες μέρες βρίσκεσαι σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος στόχων. Το τελευταίο μήνα έκανες πολλά επαγγελματικά σχέδια και δέχτηκες πολλές προτάσεις. Τώρα όλα αυτά πρέπει να δοκιμαστούν ρεαλιστικά για να δεις με ποια προχωράς. Κάνε συζητήσεις, ζήτα εγγυήσεις και διέγραψε ότι σου μυρίζει φιάσκο.
Συμβουλή της ημέρας: Αν είσαι υπεύθυνος για μια ομάδα στο χώρο εργασίας σου οργάνωσε από σήμερα συζητήσεις και ραντεβού για να θέσεις νέους στόχους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Η καλοπέραση και η ξεκούραση μπορούν να περιμένουν μέχρι το βράδυ. Όλο το υπόλοιπο διάστημα της ημέρας οι απαιτήσεις από τους ανωτέρους σου αλλά και οι προσδοκίες που έχεις από τον εαυτό σου απαιτούν απόλυτη πειθαρχία. Συνεπώς προσήλωση στις ευθύνες που έχεις αναλάβει και σοβαρότητα είναι τα κλειδιά για να κυλήσει ήρεμα η μέρα.
Συμβουλή της ημέρας: Ακόμη κι αν σε μια διαφωνία με τους γονείς έχεις καταφανώς δίκιο, δε θα το βρεις αν κυλήσεις σε εκβιασμούς κι απειλές. Δείξε αυτοσυγκράτηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Ακόμη αν δεν έχουν προστεθεί προβλήματα ή άλλες υποχρεώσεις από χθες στη ζωή σου, σήμερα αισθάνεσαι να ασφυκτιάς από τη ρουτίνα σου. Όλα μοιάζουν ανιαρά και πεζά και ξυπνά η λαχτάρα σου να ταξιδέψεις και να γνωρίσεις άλλες κουλτούρες και να συναναστραφείς με κόσμο. Με απλά λόγια: θα σου τη δίνουν όλα και όλοι στο χώρο εργασίας σου κι άντε να σε αντέξουν.
Συμβουλή της ημέρας: Δεν έχεις φρένο σήμερα στη σπατάλη. Πρόσεξε μη ξεφύγεις σε σημείο να ζητάς δανεικά.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Παράπονα που κουβαλάς από την οικογένεια σου ή μια ερωτική σχέση που δεν σου βγαίνει όπως θα ήθελες σε γεμίζουν με κυκλοθυμία και ανασφάλειες. Πρόσεξε μην ξεσπάσεις την ένταση σου σε φίλους και συνεργάτες σου και καταλήξεις να απομονωθείς ακόμη περισσότερο.  
Συμβουλή της ημέρας: Μη προξενείς ερωτικές σπίθες με πρώην συντρόφους ή με άτομα του φιλικού σου κύκλου μόνο και μόνο  για να νιώσεις μια εφήμερη επιβεβαιώση.