Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΠΕΜΠΤΗΣ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ


ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Η μέρα προμηνύεται γεμάτη επικοινωνιακή ένταση καθώς αισθάνεσαι τη καθημερινότητα να σε πνίγει και αποζητάς ένταση, περιπέτεια και έξαψη. Έτσι οι απαιτήσεις των συναδέλφων σου και οι εντολές των ανωτέρων σου αισθάνεσαι να σε πνίγουν ενώ τα παράπονα του συντρόφου σου είναι αφορμή για καυγάδες.
Η συμβουλή της ημέρας: Μην αφήσεις την αντιδραστικότητα σου να σαμποτάρει σημαντικές επαγγελματικές συζητήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Η προσπάθεια σου να οργανώσεις τη εργασιακή σου ρουτίνα ώστε να ξεκλέψεις λίγο περισσότερο ελεύθερο χρόνο καταλήγει να σου δημιουργήσει τεράστιο άγχος. Αντί να έχεις παράλογες προσδοκίες από τον εαυτό σου προσπάθησε να διώξεις μερικές ευθύνες από πάνω σου αλλιώς η ένταση θα ξεσπάσει σε σωματικά συμπτώματα.
Η συμβουλή της ημέρας: Παραλείψεις συναδέλφων σου ανατρέπουν τις ισορροπίες και το πρόγραμμα στη δουλειά. Διατήρησε τη ψυχραιμία σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Ποτέ δεν έδινες και μεγάλη σημασία στα πρέπει και τα θέλω του κοινωνικού σου περίγυρου, όμως σήμερα όλο και σε προκαλούνε να ξεσπαθώσεις εναντίον τους με τη συνεχή κριτική τους. Δείξε ανωτερότητα και μην μπαίνει στη διαδικασία να συζητάς για θέματα που αποτελούν προσωπικές σου επιλογές.
Συμβουλή της ημέρας: Βάλε προτεραιότητα στους φίλους σου σήμερα και πέρνα χρόνο μαζί τους. Ας λείψεις και λίγο στο αμόρε, δεν θα γίνει και τίποτα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Αν και η εικόνα που θέλεις να δείχνεις προς τα έξω είναι του ανεξάρτητου και αυτόνομου χαρακτήρα που επιλέγει με κριτήριο τις φιλοδοξίες του, αυτές τις μέρες δείχνεις μάλλον νευρικός και αντιδραστικός. Θέματα σχετικά με την οικογένεια ή το σπίτι σου σε αγχώνουν και βγάζουν στην επιφάνεια το πιο ανασφαλή εαυτό σου. Ασχολήσου επιτέλους σοβαρά μαζί τους!
Συμβουλή της ημέρας: Αν η οικογένεια σου δεν εγκρίνει τις επαγγελματικές σου επιλογές δεν σημαίνει πως πρέπει να υποχωρείς ή να αισθάνεσαι ενοχές! Ξεκόλλα!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Πληροφορίες και συζητήσεις γύρω από τη καριέρα σου γεμίζουν το μυαλό σου με φρέσκες ιδέες αλλά και νέα όνειρα και φιλοδοξίες. Πρόσεξε όμως μη βιαστείς να υποτιμήσεις την εργασία σου και τις επιλογές που έχεις κάνει στο παρόν γιατί κινδυνεύεις να καταλήξεις σε λάθος συμπεράσματα και να πέσει αναίτια η ψυχολογία σου.
Συμβουλή της ημέρας: Είναι μια από αυτές τις μέρες που θα ήθελες να ξυπνήσεις σε ένα κόσμο που δεν υπάρχουν συγγενείς για να σου σπάνε τα νεύρα. Προστατέψου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Αυτά που εσύ εκτιμάς και θεωρείς σημαντικά συνήθως είναι θέματα όπως: αποφυγή συγκρούσεων, επικοινωνία και χαμηλοί τόνοι. Όμως ο σύντροφος αλλά και αρκετοί συνεργάτες σου έρχονται να σου αποδείξουν σήμερα πως αν δεν υπάρχει ένταση, πόλεμος και διαμάχες, τίποτα ουσιαστικό δεν κερδίζεται στη ζωή. Μην κρατάς αποστάσεις. Υποστήριξε με πάθος τις απόψεις σου και απάντησε στις προκλήσεις.
Συμβουλή της ημέρας: Η πείνα σου για χάδια και έρωτα μπορεί να σε οδηγήσει σήμερα σε αγκαλιές που είχες απορρίψει πρόσφατα. Μην προκαλείς τη τύχη σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Το πρόβλημα σου δεν είναι η αναποφασιστικότητα. Ξέρεις τι θέλεις να ζητήσεις και τι σε έχει πειράξει από το σύντροφο και τους συνεργάτες σου. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις είναι ότι νιώθεις τέτοια ένταση και θυμό που είσαι έτοιμος να καταπατήσεις όσα πρεσβεύεις και να επιβάλλεις τις απόψεις σου. Πολύ δύσκολο να βρεις ισορροπίες σήμερα.  
Συμβουλή της ημέρας: Ο έρωτας βρίσκεται εκεί έξω και κεραυνοβολεί σήμερα αν είσαι ελεύθερος. Βγες έξω με το καλύτερο χαμόγελο σου και υποδέξου τον!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Από σήμερα και για τις επόμενες μέρες αποσύρεσαι από τις έντονες κοινωνικές συναναστροφές. Το ζητούμενο είναι να γεμίσεις πάλι το σώμα σου με ενέργεια και ταυτόχρονα να μετρήσεις πόση σημασία έχουν για εσένα οι σημαντικές σχέσεις αυτής της περιόδου.
Συμβουλή της ημέρας: Αν το σώμα σου εκδηλώνει την ένταση του με συμπτώματα προσπάθησε να χαλαρώσεις με μια άδεια ή περνώντας τη μέρα μακριά από ανθρώπους που σε φορτίζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Η μέρα σου είναι ένα παιχνίδι συμβιβασμών. Πότε καλείσαι εσύ να περιορίζεις τις απαιτήσεις σου, ώστε να προχωράει απρόσκοπτα η καθημερινότητα στο χώρο εργασίας ή το σπίτι σου και πότε θα απαιτείς εσύ την προσαρμογή των άλλων στις απαιτήσεις σου. Όπως είναι λογικό, αν δεν γίνουν αμοιβαίοι συμβιβασμοί ετοιμάσου για μια μέρα γεμάτη συγκρούσεις.
Συμβουλή της ημέρας: Μην προξενείς ερωτικές σπίθες με ένα άτομο μέσα από τη παρέα σου μόνο και μόνο για επιβεβαιωθείς. Θα έχεις κακά ξεμπερδέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Αν και θεωρείσαι από τους πειθαρχημένους χαρακτήρες, έρχονται μέρες σα τη σημερινή που βγάζεις στην επιφάνεια το αντιδραστικό παιδί που κρύβεις μέσα σου. Επαναστατείς στις απαιτήσεις των γονιών σου, σου τη δίνει το ανελέητο κυνήγι της καριέρας και αντιδράς στις κοινωνικές συνθήκες που βλέπεις να επικρατούν. Με απλά λόγια: σήμερα βράζεις από θυμό.
Συμβουλή της ημέρας: Αν ασφυκτιάς όταν πρόκειται να επικοινωνήσεις με την οικογένεια σου, μην υποβάλλεις τον εαυτό σου σ\' αυτό το μαρτύριο! Απλά κράτα αποστάσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Αν τις καλές μέρες του μήνα είσαι ισχυρογνώμων σήμερα είσαι χίλιες φορές περισσότερες. Μην προσπαθείς να ερμηνεύσεις τα πάντα με βάση τις δικές σου απόψεις και πιστεύω, ειδικά αν πρόκειται για θέματα κοινών αποφάσεων με το σύντροφο σου ή συνεργάτες σου. Μην παραμορφώνεις τα λεγόμενα τους γιατί έτσι δείχνεις ότι δε τους σέβεσαι.
Συμβουλή της ημέρας: Έχεις τη τάση να μεγεθύνεις τα μικρά προβλήματα και να αγνοείς τα μεγάλα. Μην βιάζεσαι λοιπόν να βγάλεις συμπεράσματα σε οποιαδήποτε συζήτηση.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Είναι δύσκολο να είσαι πάντα εσύ εκείνος που υποχωρεί σε οποιαδήποτε διαμάχη και σύγκρουση. Όμως σήμερα καλείσαι για ακόμη μια μέρα να δείξεις πόση αξία δίνεις σε μια επαγγελματική σου συνεργασία αλλά και στην ερωτική σου σχέση, βάζοντας νερό στο κρασί σου. Μη απαντάς σε προκλήσεις και μη υποδαυλίζεις συγκρούσεις.
Συμβουλή της ημέρας: Οι οικονομικές πιέσεις είναι δεδομένες, το θέμα είναι εσύ τι κάνεις. Μπορείς να συνεχίσεις τα παράπονα ή να βρεις ρεαλιστικές λύσεις κι ας πιέζεσαι.