Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Αν πρέπει να εκτονώσεις κάπου τα νεύρα και τον τσαμπουκά σου σήμερα, η αρένα της καριέρας είναι το κατάλληλο μέρος. Βάλε στη θέση τους συναδέλφους σου που έχουν χαλαρώσει και φορτώνουν τους υπόλοιπους με παραπάνω δουλειά. Απαίτησε να προχωρήσουν οι εκκρεμότητες που σε αφορούν. Στο τέλος της ημέρας η εργατικότητα σου θα έχει ακουστεί στους ανωτέρους σου.
Η συμβουλή της ημέρας: Η παρουσία σου και η αίσθηση που προκαλείς στο περιβάλλον σου προκαλούν ερωτική παραζάλη. Αν είσαι free κάνε παιχνίδι!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Μερικές φορές για να ακουστείς, πρέπει να φωνάξεις και για να βρεις το δίκιο σου πρέπει να επιμείνεις και να πιέσεις ανθρώπους και καταστάσεις. Σήμερα είναι μια μέρα που ενδέχεται να φέρει συγκρούσεις με συγγενείς και φίλους που προσπαθούν με το ζόρι να σε φέρουν με τα νερά τους, κριτικάροντας τις επιλογές σου. Υποστήριξε τον εαυτό σου μέχρι τέλους.
Η συμβουλή της ημέρας: Τα λόγια σου ακούγονται πιο παθιασμένα και αισθησιακά από ποτέ. Και μόνο με την επικοινωνία καις καρδιές σήμερα. Εκμεταλλεύσου το!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Κάθε ένταση ή παράπονο που ξεσπά σήμερα στο σπίτι ή το στενό οικογενειακό κύκλο σου πρέπει να αντιμετωπιστεί με επιθετική διπλωματία. Φυσικά και δεν πρόκειται να υποχωρήσεις και να ενδώσεις σε συναισθηματικούς εκβιασμούς, όμως δεν πρέπει να αφήσεις κανένα πρόβλημα και παράπονο να διαιωνίζεται.
Συμβουλή της ημέρας: Η ένταση της ημέρας μπορεί να περάσει αν μοιραστείς όσα σε ενοχλούν με τον ερωτικό σου σύντροφο. Φυσικά Αφού πρώτα έχεις εκτονωθεί κάνοντας σεξ..

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Σήμερα η πρωτοβουλία για επικοινωνία βρίσκεται στα χέρια σου. Μίλα με συνεργάτες σου για τα άμεσα προβλήματα της εργασιακής σας ρουτίνας. Μετέφερε τις ιδέες σου στους ανωτέρους σου ή, αν αναζητάς δουλειά, επιδίωξε συναντήσεις με εργοδότες ή άτομα του κύκλου σου που μπορούν να σε βοηθήσουν. Μη μένεις με τα χέρια σταυρωμένα!
Συμβουλή της ημέρας: Όσο περισσότερα προβλήματα λύσεις στον εργασιακό σου χώρο, τόσο πιο ήρεμος και απολαυστικός είναι ο χρόνος που θα περάσεις με το σύντροφο σου.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Όλη σου ενέργεια κατευθύνεται σήμερα στα οικονομικά θέματα που σε απασχολούν. Κάνε περικοπές όπου χρειάζεται, ζήτησε την αύξηση που δικαιούσαι ή χρήματα που σου χρωστάνε και γενικά πάτα το κουμπί του restart στην οργάνωση των εξόδων σου.
Συμβουλή της ημέρας: Οι ανάγκες του σώματος σου για απόλαυση και εκτόνωση, είτε με γυμναστική, είτε με σεξ, είναι πανίσχυρες. Μη τις καταπιέζεις άλλο απασχολώντας το σώμα σου με υπερωρίες στη καριέρα σου ή με δουλείες του σπιτιού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Δεν θα σε ωφελήσει σε τίποτα να κατευθύνεις την τεράστια ενέργεια που έχεις σήμερα μόνο σε τσακωμούς. Βάλε τα δυνατά σου να ολοκληρώσεις με χάρη και δημιουργικότητα τις εκκρεμότητες στο χώρο εργασίας σου και στη συνέχεια αφιέρωσε χρόνο στο σύντροφο σου και δείξε του περισσότερη τρυφερότητα και λιγότερη κριτική.
Συμβουλή της ημέρας: Αν έχεις ένα ερωτικό ενδιαφέρον που σου το παίζει βαρύ πεπόνι κι απρόσιτο, σήμερα δείξε ότι δεν αστειεύεσαι και δεν είσαι δεδομένος. Παίξε μαζί του και κάνε τον να ζηλέψει.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Είσαι σαν ένας μαγνήτης σήμερα που τραβά προς το μέρος του όλα τα νεύρα, τις εντάσεις και το θυμό των ανθρώπων που σε περιβάλλουν. Προσπάθησε να βοηθήσεις όποιον μπορείς και να σβήσεις φωτιές εντάσεων, αλλά μην το παρακάνεις κιόλας. Έχεις ανάγκη, ειδικά στο δεύτερο μισό της ημέρας από γαλήνη και ηρεμία.
Συμβουλή της ημέρας: Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφος σου είναι ο μόνος άνθρωπος που έχεις ανάγκη να δεις σήμερα για να ηρεμήσεις. Μη σπαταλιέσαι σε μια κοινωνικότητα χωρίς νόημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Θα ήταν προτιμότερο να μην αναλάβεις το ρόλο του συνηγόρου φίλων ή συναδέλφων σου και να έρθεις εσύ σε ρήξεις αντί γι\\\' αυτούς. Μ\\\' αυτό τον τρόπο όλοι θα στηρίζονται πάλι σε εσένα και στο τέλος της εβδομάδας δε θα έχεις καθόλου χρόνο για τον εαυτό σου. Επικοινώνησε, δώσε τους συμβουλές αλλά στο τέλος κράτα τις αποστάσεις σου.
Συμβουλή της ημέρας: Ενδιαφέροντες άνθρωποι με ακόμη πιο ενδιαφέρουσες απόψεις κρύβονται πίσω από τις νέες γνωριμίες που κάνεις αυτές τις μέρες. Μη κλείνεσαι σπίτι λοιπόν!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Η πίεση που σου επιβάλλουν οι ανώτεροι σου αλλά και οι γονείς σου έχει σήμερα ευεργετικό αποτέλεσμα αφού σε ωθεί να τελειώσεις στο μισό χρόνο με όλες τις υποχρεώσεις σου. Έτσι στην αρχή της ημέρας τρέχεις με τσίτα τα γκάζια αλλά το 2ο μισό της ημέρας είναι ελεύθερο και μπορείς να το απολαύσεις.
Συμβουλή της ημέρας: Κοιτάς το πορτοφόλι σου και απορείς πως άδειασε πάλι τόσο γρήγορα. Οπότε λογικό να προβληματίζεσαι ξανά πως θα καταφέρεις να κερδίσεις περισσότερα χρήματα άμεσα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Αν και εξωτερικά δείχνεις διπλωματικός και γλυκομίλητος αρκεί μια διαφωνία ή μια υπόνοια ότι δεν έχεις δίκιο για να ξεσπάσει κανονική καταιγίδα. Είναι επόμενο να αντιδράς όταν οι γύρω σου πάνε να σου επιβάλλουν τις απόψεις τους αλλά μην φτάνεις στο άλλο άκρο και προσπαθείς να πείσεις τους πάντες ότι μόνο εσύ έχεις δίκιο.
Συμβουλή της ημέρας: Είναι τεράστια η ανάγκη σου για ξεκούραση μακριά από τη ρουτίνα σου. Οργάνωσε άμεσα ένα ταξίδι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Η μεγάλη πρόκληση της ημέρας είναι να μην αφήσεις να σε πάρει από κάτω η εσωστρέφεια σου. Σκέψεις που κάνεις σχετικά με λάθη και σχέσεις του παρελθόντος αλλά και η οικονομική ανασφάλεια που χτυπάει κόκκινο μπορεί να σε κάνουν απόμακρο και αντικοινωνικό. Προσπάθησε να μοιραστείς τους προβληματισμούς σου με ένα καλό φίλο ή με το σύντροφο σου. Μη φοβάσαι να ανοιχτείς.
Συμβουλή της ημέρας: Πάρε το σύντροφο σου και αποδράστε κάπου εκτός ρουτίνας και αφήστε πίσω σας τις οικονομικές σκοτούρες.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Όταν ο σύντροφος σου ή μερικοί στενοί σου φίλοι σου επιτεθούν σήμερα και σου ασκήσουν κριτική για τις προσωπικές σου επιλογές, μην υποχωρήσεις. Υποστήριξε όσα εκπροσωπείς και αντιμίλησε όπου αισθάνεσαι ότι σε προσβάλλουν αναίτια. Και το κυριότερο όλων: αν έχεις γύρω σου ανθρώπους που δε σε υποστηρίζουν γιατί ακριβώς τους κρατάς δίπλα σου;
Συμβουλή της ημέρας: Εξαιρετική μέρα για να προωθήσεις νέες ιδέες προς τους ανωτέρους σου και να αναδιοργανώσεις τις υποχρεώσεις σου.