Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Μάλλον έχεις τη τάση σήμερα να αφοσιωθείς στην εργασία σου και δεν θα επιδιώκεις πολλές κουβέντες και εμπλοκή με τον κόσμο. Όμως την ίδια στιγμή θα σε προσεγγίζουν φίλοι που θα σε προκαλούν να ξεφύγεις λίγο από τη ρουτίνα και να περάσεις τη μέρα ξέγνοιαστα. Προσπάθησε να συνδυάσεις λίγο και από τα δύο και μη παρατήσεις τις υποχρεώσεις σου.
Η συμβουλή της ημέρας: Αν έχεις συμπτώματα κούρασης ή αισθάνεσαι άρρωστος είναι γιατί έχεις πιέσει τις αντοχές σου. Ξεκουράσου και λίγο, δε βλάπτει!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Ο Εγωισμός σήμερα μπορεί να σε κάνει επιθετικό και να απαιτείς να συμφωνούν όλοι μαζί σου είτε έχεις δίκιο, είτε άδικο. Όμως θα επωφεληθείς πολύ περισσότερο αν ανοίξεις και τ\' αυτιά σου και λάβεις υπόψη σου τις απόψεις και τους προβληματισμούς των γύρω σου, ειδικά στο χώρο εργασίας σου. Μην γίνεσαι παρτάκιας Ταύρε, δε σου πάει!
Η συμβουλή της ημέρας: Αν σε πιάνουν οι ανασφάλειες στη σχέση σου καθόλου δε φταίει ο σύντροφος σου αλλά το μυαλό σου. Γι\' αυτό μη του φορτώνεις κατηγορίες που δεν ισχύουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Η πιο παιδική, ξέγνοιαστη και σκανταλιάρικη πλευρά του εαυτού σου επαναστατεί σήμερα και αντιδράς σε όλες τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που σου αναθέτουν, είτε από γονείς, είτε από ανωτέρους σου στη δουλειά. Από την άλλη πλευρά όμως πρόσεχε πόσο τραβάς το σκοινί με τη συμπεριφορά σου ειδικά στο χώρο εργασίας σου γιατί δεν είσαι για εντάσεις σήμερα.
Συμβουλή της ημέρας: Αν ο σύντροφος σου κάνε παράπονα ότι τον παραμελείς εξαιτίας της εργασίας σου μη αντιδράσεις με θυμό αλλά προσπάθησε να εξηγήσεις τη συμπεριφορά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Μη βιάζεσαι σήμερα να βγάλεις συμπεράσματα για συναδέλφους αλλά και συγγενείς σου καθώς έχεις τη τάση να υπερεκτιμάς τις διανοητικές σου ικανότητες. Μικρές λεπτομέρειες που αγνοείς για την ώρα ή δε σου λένε μπορεί να είναι πολύ σημαντικές για την αλήθεια. Κράτα αποστάσεις και κάνε υπομονή.
Συμβουλή της ημέρας: Αντιστάσου στις τάσεις φυγής που έχεις από το χώρο εργασίας σου. Τείνεις να ωραιοποιείς τις εναλλακτικές σου και να ονειρεύεσαι πράγματα που δεν ισχύουν.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Σήμερα καταλαβαίνεις ότι όσα χρήματα κι αν έχεις και όσο σημαντικός κι αν νιώθεις στη καριέρα σου, αυτό που έχει ύψιστη σημασία στη ζωή σου είναι η συντροφικότητα και μια αγκαλιά όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού τη νύχτα. Αν είσαι σε σχέση τότε σήμερα η τρυφερότητα και ο έρωτας έχουν το πρώτο λόγο. Αν είσαι ελεύθερος η μοναξιά που αισθάνεσαι είναι τεράστια.
Συμβουλή της ημέρας: Μην κλείνεις καμία οικονομική συμφωνία σήμερα. Ούτε καν με τους γονείς σου! Μην εμπιστεύεσαι κανένα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Αν μπορούσες θα πέρναγες όλη τη μέρα στο κρεβάτι, θα χαλάρωνες ακούγοντας την αγαπημένη σου μουσική και θα απέφευγες τις εκνευριστικές συζητήσεις με όλο τον κόσμο. Αν μπορείς να το κάνεις αυτό, τότε είσαι τυχερός. Αν όχι, πρόσεξε γιατί ο σύντροφος αλλά κι οι συνάδελφοι σου μπορούν να σε πληγώσουν με τα εγωιστικά λόγια τους.
Συμβουλή της ημέρας: Είναι τιτάνια η προσπάθεια που κάνεις σήμερα για να συγκεντρώσεις τη σκέψη σου. Το μυαλό είναι αλλού, γι\' αυτό απέφυγε σημαντικές συζητήσεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Άλυτα ζητήματα του τελευταίου μήνα με συγγενείς και συναδέλφους έρχονται στο προσκήνιο και η προσοχή σου σπάει σε χίλια κομμάτια προσπαθώντας να δώσεις λύσεις. Πρόσεξε την υπερκόπωση του μυαλού σου και βάλε όρια στις προτεραιότητες της ημέρας γιατί κινδυνεύεις να χάσεις τον έλεγχο.
Συμβουλή της ημέρας: Οι άμυνες του οργανισμού σου είναι πεσμένες! Πρόσεχε πολύ το σώμα σου και τη διατροφή σου μην κυλήσεις στο κρεβάτι με κρυολόγημα και ιώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Από σήμερα χρειάζεται να υιοθετήσεις μια πρακτική στάση και να οργανωθείς σε οικονομικό επίπεδο. Δες ποιες είναι οι άμεσες κινήσεις που μπορείς να κάνεις ώστε να κλείσεις τη ψαλίδα ανάμεσα στα έξοδα και τα χρήματα που χρειάζεσαι. Αν σου χρωστάνε χρήματα, σήμερα καλείσαι να οργανωθείς ώστε από αύριο να τα διεκδικήσεις συστηματικά.
Συμβουλή της ημέρας: Πάρε τα πάνω σου και πίστεψε περισσότερο στον εαυτό σου. Μη σκέφτεσαι μόνο τα επαγγελματικά αδιέξοδα αλλά και τους ανθρώπους που έχεις κοντά σου και σε αγαπούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Όσο κι αν θα ήθελες να σε χαρακτηρίζουν και στο περιβάλλον εργασίας σου αποκλειστικά με τις ποιότητες του χαρακτήρα σου, σήμερα κρίνεσαι από γονείς και ανωτέρους σου με βάση την εκπλήρωση των υποχρεώσεων σου. Ετοιμάσου για κριτική και γκρίνια που μπορεί να είναι και άδικη.
Συμβουλή της ημέρας: Μην βιάζεσαι να πάρεις επαγγελματικές αποφάσεις και να βάλεις μπρος νέα σχέδια. Αυτές τις μέρες η εξαπάτηση και τα ψέματα είναι στην ημερήσια διάταξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Το μυαλό σου ταξιδεύει σήμερα σε μελλοντικά σχέδια αλλά και σε φιλοδοξίες που κρύβεις στη ψυχή σου και δεν έχεις εκπληρώσει ακόμη. Έτσι κινδυνεύεις να ξεχάσεις ότι έχεις υποχρεώσεις στο παρόν που είναι πιεστικές για την οικονομική σου εξασφάλιση. Πρόσεξε γιατί η αφηρημάδα σου μπορεί να σου στοιχίσει και να προξενήσει παράπονα από τους γύρω σου.
Συμβουλή της ημέρας: Καλύτερα να περάσεις κάποιες ώρες εκτός σπιτιού με καλή παρέα γιατί το πολύ μέσα σε πνίγει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Καλείσαι σήμερα να μιλήσεις ευθέως με το σύντροφο σου αλλά και με συνεργάτες σου για τα προβλήματα και τα παράπονα που έχουν συσσωρευτεί στη σχέση σας τελευταία. Ίσως έρθεις σε σύγκρουση και λεχθούν σκληρά λόγια αλλά πρέπει να καθαρίσετε την βαριά ατμόσφαιρα στη σχέση σας και να βάλετε πλώρη για πιο λειτουργικές, ευτυχισμένες μέρες.
Συμβουλή της ημέρας: Υποχώρησε πρώτος στις όποιες συγκρούσεις προκύψουν στο χώρο εργασίας σου σήμερα. Μην αντιδράς με εγωισμό γιατί θα χάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Καλείσαι σήμερα να μιλήσεις ευθέως με το σύντροφο σου αλλά και με συνεργάτες σου για τα προβλήματα και τα παράπονα που έχουν συσσωρευτεί στη σχέση σας τελευταία. Ίσως έρθεις σε σύγκρουση και λεχθούν σκληρά λόγια αλλά πρέπει να καθαρίσετε την βαριά ατμόσφαιρα στη σχέση σας και να βάλετε πλώρη για πιο λειτουργικές, ευτυχισμένες μέρες.
Συμβουλή της ημέρας: Υποχώρησε πρώτος στις όποιες συγκρούσεις προκύψουν στο χώρο εργασίας σου σήμερα. Μην αντιδράς με εγωισμό γιατί θα χάσεις.