Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Συνήθως επικοινωνείς νευρικά στην καθημερινότητα σου. Ειδικά όταν συζητάς με το σύντροφο ή τους συνεργάτες σου μπορεί να γίνεις επιθετικός. Σήμερα όμως είσαι υποχρεωμένος να μετράς κάθε σου λέξη και να δείχνεις υπομονή με όλους. Κάθε τσακωμός μπορεί να σου στοιχίσει ακριβά.
Συμβουλή της ημέρας: Σήμερα ο έρωτας είναι κυρίως υπόθεση καρδιάς και ενστίκτων. Αποζητάς την απόλυτη ένωση με το σύντροφο σου και όχι άλλα παιχνίδια εντυπώσεων.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Η κριτική από συναδέλφους ή και από το σύντροφο σου σήμερα σε πετυχαίνει σαν σφαίρα στη καρδιά. Προσπάθησε να μη δώσεις συνέχεια σε διαμάχες και προσβολές γιατί θα θέσεις σε κίνδυνο την ισορροπία σημαντικών σχέσεων σου. Δείξε υπομονή και σε λίγες μέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Συμβουλή της ημέρας: Δώσε άφθονο προσωπικό χώρο στο σύντροφο σου και μην τον πιέζεις με τις ανασφάλειες σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Η εργασιακή καθημερινότητα σήμερα είναι γεμάτη εμπόδια, προβλήματα και τεντωμένα νεύρα. Ο μόνος τρόπος για να αποφύγεις τις εντάσεις είναι να επιδείξεις αυτοέλεγχο και υπομονή στη κριτική που θα δεχθείς. Να θυμάσαι ότι όσο καλύτερη εικόνα δείχνεις κάτω από πίεση, τόσο μεγαλύτερες οι ανταμοιβές που θα έρθουν στο μέλλον.
Συμβουλή της ημέρας: Αν κάνεις σχέδια για ένα φρέσκο ξεκίνημα στην επαγγελματική σου ζωή, τώρα είναι η ώρα να το σχεδιάσεις μεθοδικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Έχεις ανάγκη να κάνεις ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα. Να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου, να χαλαρώσεις και να ερωτευτείς ξανά. Σήμερα λοιπόν δοκίμασε να μην τα σκέφτεσαι απλώς όλα αυτά, αλλά να αναλάβεις δράση. Κατάλληλη μέρα να συζητήσεις για μια άδεια ή να οργανώσεις την επόμενη σύντομη απόδραση σου.
Συμβουλή της ημέρας: Βρίσκεσαι συνεχώς στο επίκεντρο της προσοχής χωρίς να το επιδιώκεις. Πρόσεχε την δημόσια εικόνα σου!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Η ανάγκη για τρυφερότητα και συναισθηματική γαλήνη κυριαρχεί σήμερα. Γι\\\\\\\' αυτό το λόγο μάλλον θα αποφύγεις τις εντάσεις και τις συγκρούσεις όσο μπορείς. Πρόσεξε μόνο μην απομονωθείς από όλους και όλα γιατί το βράδυ προσφέρεται για καλή παρέα και συζητήσεις με φίλους.
Συμβουλή της ημέρας: Επικοινώνησε με το σύντροφο σου. Μίλησε του για τα προβλήματα σου. Ξέχνα τους εγωισμούς. Δεν είναι αδυναμία να ανοίγεσαι σ\\\\\\\' αυτόν που αγαπάς

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Από τη φύση σου εστιάζεις πάντα στις λεπτομέρειες και τα εμπόδια που υπάρχουν στη καθημερινότητα. Σήμερα προσπάθησε να αντισταθείς. Δώσε έμφαση στην επικοινωνία με τους φίλους και το σύντροφο σου και απόλαυσε τις στιγμές μαζί τους. Αξίζεις ένα διάλειμμα και μερικές στιγμές χαλάρωσης.
Συμβουλή της ημέρας: Μην αναλαμβάνεις υποχρεώσεις άλλων για να τις φέρεις εις πέρας. Οι δικές σου φτάνουν και περισσεύουν!

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Αν βρίσκεσαι σε μια δουλειά που έχει ευχάριστο κλίμα τότε σίγουρα μπορείς να συμβιβαστείς για ένα διάστημα με λιγότερα χρήματα από αυτά που αξίζεις. Αν όμως δεν σέβονται το κόπο σου ενώ δεν σ\\\\\\\' αμείβουν και σωστά, ίσως σήμερα ρίξεις τις πρώτες προειδοποιητικές βολές πως βρίσκεσαι ένα βήμα πριν την έξοδο.
Συμβουλή της ημέρας: Μην επιβαρύνεις το σώμα σου με εξαντλητική δίαιτα ή στερήσεις. Σήμερα χρειάζεσαι περισσότερη ενέργεια από συνήθως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Δεν έχεις πρόβλημα να γίνεσαι σκληρός και επικριτικός με τους ανθρώπους που αγαπάς γιατί ξέρεις ότι μόνο αν τους επισημάνεις τα λάθη τους θα γίνουν καλύτεροι. Πρόσεξε όμως σήμερα μην παρατραβήξεις το σκοινί και ξεκινήσεις ανούσιους καυγάδες.
Συμβουλή της ημέρας: Να αγαπάς σημαίνει να συγχωρείς ακόμη κι όταν δεν έχεις λόγους να το κάνεις. Μίλα στο σύντροφο σου και κάντε μαζί μια φρέσκια αρχή στη σχέση σας σήμερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Το μυαλό σου ταξιδεύει στο παρελθόν σήμερα. Θυμάσαι πρόσωπα που πέρασαν, κάνεις αναδρομές σε λάθη και παραλείψεις και προσπαθείς να εντοπίσεις στις αναμνήσεις σου τι είναι αυτό που σου φταίει στο παρόν. Προσπάθησε τουλάχιστον να συναντηθείς με καλή παρέα προς το βράδυ και να ξεχαστείς μέσα σε χαμόγελα και μουσικές!
Συμβουλή της ημέρας: Μια αγκαλιά της μιας βραδιάς μπορεί να σε αναζωογονήσει σήμερα. Αρκεί να μείνετε στη μια βραδιά όντως και να μην μπεις σε άλλους μπελάδες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Όταν αποφασίζεις να βγάλεις στην επιφάνεια το πιο κοινωνικό σου πρόσωπο μπορείς να θαμπώσεις με τη γοητεία σου και να γίνεις η ψυχή της παρέας. Σήμερα είναι μια μέρα που η κοινωνική σου ζωή έχει το πρώτο λόγο. Διασκέδασε και επικοινώνησε σαν να μην υπάρχουν υποχρεώσεις!
Συμβουλή της ημέρας: Οι ερωτικές ματιές δίνουν και παίρνουν όπου κι αν βρίσκεσαι. Μη μένεις όμως σ\\\\\\\' αυτές. Πάρε πρωτοβουλία. Σήμερα είναι η μέρα σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Η μέρα προσφέρεται για σοβαρές συζητήσεις και αφοπλιστική ειλικρίνεια. Αν αισθάνεσαι ότι δεν κερδίζεις την αναγνώριση που σου αξίζει στη δουλειά σου, σήμερα ανοίγεσαι στο προϊστάμενο σου. Αν αισθάνεσαι πίεση από ένα γονιό σου ή το σύντροφο σου, σήμερα θα μιλήσεις και θα βάλεις τα πράγματα στη θέση τους.
Συμβουλή της ημέρας: Μην ταυτίζεις απόλυτα την αυτοπεποίθηση σου με τις οικονομικές σου απολαβές. Πίστεψε ξανά στον εαυτό σου και πάρε τα πάνω σου!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Το μυαλό σου σήμερα δουλεύει σε έντονους ρυθμούς. Μελλοντικά σχέδια μπλέκονται  με τις υποχρεώσεις στο παρόν. Μαθαίνεις νέα που σε αφορούν και συναντάς ανθρώπους που θέλουν να συζητήσουν επαγγελματικά μαζί σου. Για να μην σε πιάσει πονοκέφαλος από όλα αυτά, προσπάθησε να κρατήσεις χρόνο για τον εαυτό σου στο τέλος της μέρας.
Συμβουλή της ημέρας: Η νοσταλγία είναι ο μεγάλος εχθρός της σημερινής μέρας. Προσπάθησε να αντισταθείς στην εισβολή αναμνήσεων.