Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Ο πολύς κόσμος και η παράλογη φασαρία είναι οι κύριες αιτίες για έναν ολοήμερο πονοκέφαλο. Αν στη δουλειά δεν μπορείς να το αποφύγεις, τουλάχιστον διάλεξε να περάσεις το απόγευμα σου με κάποιον/α που σε ηρεμεί η κουβέντα μαζί του/της.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Ταύρε, επειδή είναι πολύ πιθανό σήμερα να αισθάνεσαι πνευματικά/επικοινωνιακά μπλοκαρισμένος, αν δεν είσαι σίγουρος/η γι' αυτά που θες να πεις, καλύτερα να μην μιλήσεις παρά να πας να το παίξεις έξυπνος/η.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Δίδυμε, δεν είναι τόσο η σωματική κούραση που σε εξαντλεί σήμερα. Σωματικές αντοχές διαθέτεις. Είναι αυτό το πλάκωμα που αισθάνεσαι από την ρουτίνα σου. Αυτή η αίσθηση της πίεσης να βγάλεις την ημέρα. Πρόσεχε τα ξεσπάσματά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Καρκίνε, σίγουρα θα ήθελες σήμερα να είσαι περισσότερο εξωστρεφής και κοινωνικός, όμως είσαι στη φάση του κύκλου σου που δεν ενθουσιάζεσαι εύκολα, ό,τι κι αν συμβαίνει εκεί έξω. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να συμπεριφέρεται όπως θέλουν οι άλλοι. Ας σε αποδεχτούν κι έτσι αν σ' αγαπάνε.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Λέοντα, επιτρέπεται να καταφύγεις στα πιο επικά/ευρηματικά ψέματα που μπορείς να σκαρφιστείς για να αποφύγεις αναποφάσιστους/ες εραστές/ερωμένες ή τον/την προϊστάμενο σου που έχει κεφάκια για καυγά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Παρθένε, δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορείς να πετύχεις με τα λόγια σήμερα. Γοητεύεις, καθηλώνεις, εκδικείσαι. Επέλεξε με προσοχή τους στόχους σου…

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Ζυγέ, η είναι ωραία να βυθίζεσαι πάλι σʼ αυτή τη θανατηφόρα γοητευτική εγωπάθεια σου. Ναι, γίνεται όλο και πιο δύσκολο τελευταία. Απόλαυσε το λοιπόν σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Σήμερα εσύ θέτεις τον τόνο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Θες σκληρό ροκ; Το έχεις! Θες μελωδική φλυαρία; Το πηγαίνεις προς τα εκεί. Θες σιωπή; Ένα βλέμμα σου είναι αρκετό να σωπάσει και λιοντάρι σε καιρό οίστρου (η επιλογή του βασιλιά της ζούγκλας είναι εντελώς τυχαία και ουδεμία σχέση έχει με υπαρκτά πρόσωπα).

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

You got to fight, for your right, to party! Θυμάσαι αυτό το τραγούδι – ύμνο των Beastie Boys; Ταιριάζει γάντι στην περίπτωση σου σήμερα. Όχι, όταν λέω πάρτι δεν εννοώ να πάρεις σβάρνα κλαμπ και μπαρ και να γίνει σκνίπα. Εννοώ να ζήσεις το 24ώρο σου σαν έφηβος: τσαμπουκάς στη δουλειά, καλή παρέα και χαμόγελο το βραδάκι. Κουνήσου λέμε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Μπες μέσα στο γραφείο με χαμόγελο, καλημέρισε τους συναδέλφους σου έναν – έναν, γίνε λιγότερο επικριτικός/η και περισσότερο διπλωμάτης. Μην ανησυχείς. Δεν θα τσαλακωθεί η εικόνα σου ούτε θα χάσεις την υπόληψη σου με ένα χαμόγελο παραπάνω. Ίσως εκπλαγείς από το αποτέλεσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Πω πω! Κάνεις τζιζ από την ένταση σήμερα! Σε αγγίζει κάποιος/α φιλικά και πετάγεσαι σαν νίντζα έτοιμος/η να κόψεις κεφάλια! Μια μικρή παρατήρηση από τον/την προϊστάμενο/η σου και μπορεί να πέσεις σε κατάθλιψη ή να φέρεις τον 3ο Παγκόσμιο. Για να μην αρχίσω να συνταγογραφώ ηρεμιστικά, άρχισε να επιβάλλεσαι στον εαυτό σου.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Ιχθύ, όσο περισσότερο οι σημαντικές διαπροσωπικές σχέσεις σου μοιάζουν να έχουν παραδοθεί στο Σιβηρικό χειμώνα, τόσο πιο γρήγορα θα αγγίζεις τα όρια της έκρηξης και θα ψάχνεσαι για καυγάδες με κάθε αφορμή. Σήμερα είναι μια από αυτές τις μέρες που ψάχνεις θύμα για να ξεσπάσεις. ΥΓ.: Πίστεψε με αν καταπιείς ξανά την ένταση θα είναι χειρότερα!