Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Είναι από αυτές τις μέρες που περπατάς στο δρόμο και συνειδητοποιείς πόσο έχει αλλάξει το target group όσων σε έλκουν. Από την άλλη πλευρά, αν είσαι σε σχέση η προσέγγιση συναντά εμπόδια και ο ενθουσιασμός κερδίζεται με τόνους ιδρώτα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Για τις επόμενες μέρες καλείσαι νʼ αποκτήσεις Σπαρτιάτικο προγραμματισμό στην καθημερινότητα σου, να κόψεις τις διατροφικές κραιπάλες, να ισορροπήσεις ανάμεσα στην απόλαυση και την σωματική υγεία. Όσο για τη δουλειά, μάλλον θα νʼ ανακαλύψεις πως ποτέ δεν απολάμβανες τόσο την έξτρα πίεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Σου σπάνε τα νεύρα που νιώθεις τόσο μαγκωμένος/η στην καρέκλα του γραφείου. Τρελαίνεσαι που είσαι υποχρεωμένος/η να επαναλαμβάνεις την ίδια εξαντλητική ρουτίνα κάθε μέρα. Δίδυμε, αν δεν μπορείς να οργανώσεις σύντομα μια έξοδο/διάλειμμα/ταξίδι προτείνω να πάψεις να το σκέφτεσαι γιατί θα αποτρελαθείς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Όλα σήμερα βιώνονται σε εξαντλητική ένταση. Αν νιώθεις μοναξιά, θα είναι αβάσταχτη. Αν νιώθεις ερωτευμένος/η θα πετάς στα άστρα. Αν νιώθεις εκνευρισμένος/η θα ορμάς αδιακρίτως με την παραμικρή αφορμή… Η απόσταση πάθους και λάθους εκμηδενίζεται με ασύλληπτα γρήγορους ρυθμούς.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Ο καλύτερα προετοιμασμένος να αντιμετωπίσει τις οποιεσδήποτε ξαφνικές αλλαγές είναι ο καλά πληροφορημένος. Τώρα που το κοινωνικό περιβάλλον σου έχει γεμίσει με αβεβαιότητα, αποπροσανατολισμό και τρομολαγνεία, μπορείς να είσαι διπλά κερδισμένος/η αν καταφέρεις να διασταυρώσεις πληροφορίες, να επιβεβαιώσεις φήμες ή να μάθεις ποια δεδομένα διαμορφώνονται στον εργασιακό σου χώρο. Δραστηριοποιήσου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Αν υπήρχε ένα μετρητής στρες προσαρτημένος πάνω σου, σήμερα οι μετρήσεις θα έπιαναν κορυφές ρεκόρ. Εγώ θα επιμείνω μέχρι να σε πείσω (ακόμη και αν αναγκαστώ να βασανίσω στο τέλος)! Θες ξεκούραση!!

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Είναι λες και κάποιος σου φόρεσε ένα ζευγάρι γυαλιά και όλα μοιάζουν άχρωμα, άγευστα, άοσμα – μόνο υποχρεώσεις, καμία διέξοδος. Μπορείς να συντονιστείς στις διαθέσεις της μέρας και να επιβιώσεις ή να αρχίσεις τα παράπονα και να παραδοθείς σε αμήχανη βαρυθυμία. Τι προτιμάς;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Ακουστικά, ωτοασπίδες, προστατευτικά, βρες κάτι τέλος πάντων και κλείσε απʼ έξω τον κόσμο και τους μανιώδεις ρυθμούς του. Όχι, δεν μπορείς 365 μέρες το χρόνο, 24 ώρες το 24ώρο να προβληματίζεσαι. Διάλειμμα τώρα!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Τοξότη, επιθυμώ αγωγή κοσμιοτάτη αν τύχει και συναντήσεις κάποια πρώην ερωτική σου περιπέτεια. Όχι, δεν εννοώ πάλι να το παίζει κουλ, αδιάφορος/η και «δεν έγινε και τίποτα ρε αδερφέ, πάλι φιλαράκια!». Εννοώ, έτσι για αλλαγή, να δείξεις γνήσιο ενδιαφέρον για τη ζωή του/της άλλου/ης...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Μερικά από τα ζητήματα που περιστρέφονται στο μυαλό σου μέρες σαν τη σημερινή: «Θέλω να βρεθώ σε υψηλότερο πόστο στην ίδια εταιρία ή μήπως χρειάζομαι ένα άλλο εργασιακό περιβάλλον; Μήπως πρέπει να κάνω κάτι επαναστατικό και να αλλάξω τελείως την επαγγελματική μου ταυτότητα;»... Κρόνος στον 10ο οίκο σου λέγεται όλο αυτό το μπάχαλο...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Είναι από αυτές τις μέρες που αν ανοίξεις το λεξικό στον όρο «τάσεις φυγής» είσαι βέβαιος/η πως θα βρεις μια φωτογραφία σου δίπλα από το λήμμα εξήγησης του όρου. Αν δεις ότι δεν σε αντέχεις, πάρε το αυτοκίνητο (μηχανή, τρένο, ΚΤΕΛ…) και εξαφανίσου για λίγες ώρες σε άγνωστη κατεύθυνση.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Θυμάσαι στις χολιγουντιανές ταινίες εποχής τύπου Μπεν Χουρ, που έβαζαν σκλάβους στην αρένα και τους βασάνιζαν τραβώντας με άρματα από τρεις μεριές; Ε λοιπόν αυτό είναι το αίσθημα σήμερα. Και θες επιτέλους να βρεις πίσω το χαμόγελο σου (πρώτο σχοινί), και σου επιβάλλουν όλοι σοκ κυνικού ρεαλισμού του τύπου «δεν υπάρχει ο έρωτας που αναζητάς» (δεύτερο σχοινί) και νιώθεις την σεξουαλική σου πείνα να χτυπά νέες κορυφές (τρίτο σχοινί). Θα καταφέρεις να μείνεις σε ένα κομμάτι;