Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Ο έρωτας είναι μια συνεχής μάχη. Αυτόν που αγαπάς πρέπει να τον διεκδικείς κάθε μέρα και όποιος σε αγαπά πρέπει να κάνει το ίδιο για εσένα. Έτσι σήμερα που επαγγελματική ρουτίνα και οικογενειακές σχέσεις απειλούν την ερωτική σου ζωή δεν πρέπει να απογοητευτείς αλλά να πολεμήσεις για την ευτυχία σου!
Συμβουλή της ημέρας: Μη φοβάσαι τις εντάσεις με το σύντροφο σου σήμερα. Θα τα πείτε, θα ξεσπάσετε και μετά πάλι ευτυχισμένοι θα είστε.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Η μέρα απαιτεί ταχύτητα, γρήγορες αντιδράσεις και διάθεση να υποστηρίξεις τον εαυτό σου σε συναδέλφους, συγγενείς και φίλους. Όλοι οι παραπάνω πιστεύουν πως θα γίνεις το εύκολο θύμα για να ξεσπάσουν την ένταση τους και να σου φορτώσουν ευθύνες. Μην τους κάνεις το χατίρι.
Συμβουλή της ημέρας: Μην πιέζεις στα όρια του το σώμα σου γιατί οι αντοχές σου είναι ήδη πεσμένες.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Δεν σε πιάνει συχνά το πείσμα σου αλλά σήμερα είναι μια από αυτές τις μέρες. Φίλοι και συνάδελφοι σου συμπεριφέρονται σα να μην έχεις άποψη ή ζητούν συνεχώς τη βοήθεια σου. Λογικό λοιπόν να σε πιάνει η αντιδραστικότητα σου και να ξεσπάς τα νεύρα σου σε όποιον συναντάς μπροστά σου.
Συμβουλή της ημέρας: Περισσότερο από ποτέ μέσα στην εβδομάδα έχεις την ανάγκη να εξαφανιστείς για λίγες ώρες. Κλείσε το κινητό και άρχισε να βολτάρεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Πρέπει να προσδιορίσεις εκ νέου τις προτεραιότητες σου. Αν η δουλειά είναι απαιτητική αφοσιώσου σ\' αυτή και εξήγησε στο σύντροφο σου τους λόγους γι\' αυτή την απόφαση. Από την άλλη πλευρά, αν η σχέση σου σε ηρεμεί, αφιέρωσε της όσο περισσότερο χρόνο μπορείς και ξέχνα τις υπερωρίες.
Συμβουλή της ημέρας: Αν αισθάνεσαι το άγχος των υποχρεώσεων να σε πνίγει ίσως θα έπρεπε να αποφορτιστείς από μερικές ευθύνες άμεσα.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Πρέπει να μιλήσεις και να εκφραστείς με ευθύτητα απέναντι σε συγγενείς και φίλους που προσπαθούν να πνίξουν τον αυθορμητισμό σου. Αν χρειαστεί να τσακωθείς μην διστάσεις ούτε στιγμή. Αν δεν μπορούν να σεβαστούν τη προσωπικότητα σου, ας σε φοβούνται.
Συμβουλή της ημέρας: Ξυπνά η ανάγκη για νέες γνώσεις και μάθηση. Μήπως να ψάξεις για το επόμενο σεμινάριο ή χόμπι που θα σε απασχολήσει τους επόμενους μήνες;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Οικονομικά ζητήματα στο επίκεντρο σήμερα και καλά θα κάνεις να έχεις απόλυτη συγκέντρωση και ψυχρή αντιμετώπιση. Αν κάποιος σου χρωστάει, μη σε πιάσουν συναισθηματισμοί. Αν χρωστάς μην προσπαθείς να αποφύγεις τις ευθύνες σου. Πρέπει να βρεις μια ισορροπία σ\' αυτό το τομέα.
Συμβουλή της ημέρας: Μια ευκαιρία για έξτρα εισόδημα είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί και καθόλου δε θα σου κακοπέσει.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Αν υπάρχει καταπιεσμένος θυμός και ένταση στη σχέση με το σύντροφο σου ή με φίλους σήμερα βγαίνει στην επιφάνεια. Μην προσπαθήσεις πάλι να κρατήσεις τις ισορροπίες και μην υποχωρήσεις. Φρόντισε να ακούσουν και τη δική σου άποψη ακόμη κι αν πρέπει να γίνεις αγενής κι απότομος!
Συμβουλή της ημέρας: Κανένας συμβιβασμός σήμερα με συνεργάτες και συναδέλφους σου που πάντα κοιτάζουν τη πάρτη τους και φορτώνουν σ\' εσένα όλες τις ευθύνες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Εντάσεις και τσακωμοί με συγγενείς είναι πολύ πιθανοί. Προσπάθησε να μη φτιάχνεις σενάρια στο μυαλό σου και απέφυγε τις καχυποψίες. Είναι ακόμη πολύ νωρίς για να βγάλεις συμπεράσματα για το ποιοι είναι μαζί σου και ποιοι εναντίον σου. Υπομονή και αναμονή σήμερα.
Συμβουλή της ημέρας: Αν έχεις την ανάγκη να ξεχαστείς για λίγες ώρες, προσπάθησε να βρεθείς με φίλους και έξω από το σπίτι. Η απομόνωση απορρίπτεται για σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Οι αληθινοί φίλοι δεν είναι εκείνοι που σε καλοπιάνουν και σε δικαιολογούν σε κάθε δυσκολία ή αποτυχία σου. Είναι εκείνοι που δεν φοβούνται να σου πουν έξω από τα δόντια την άποψη τους όταν τους την ζητήσεις, ακόμη κι αν σε πονέσουν. Σήμερα οι καταστάσεις που ζεις θα σου δείξουν ποιοι είναι αυτοί οι αληθινοί σου φίλοι. Έχε ανοιχτά τα μάτια σου.
Συμβουλή της ημέρας: Ο οργασμός επαγγελματικών σχεδίων συνεχίζεται. Οργανώσου και πίστεψε στον εαυτό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Όταν οι απαιτήσεις στο χώρο εργασίας αυξάνονται κατακόρυφα, όλοι στρέφουν προς εσένα το βλέμμα για να βγάλεις τα κάστανα από τη φωτιά. Σήμερα είναι ακριβώς μια τέτοια μέρα όμως σκέψου αν αξίζει το κόπο να θυσιάσει για ακόμη μια φορά τον ελεύθερο χρόνο σου επειδή οι γύρω σου δεν είναι αποτελεσματικοί.
Συμβουλή της ημέρας: Μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται. Μην ελαττώνεις το χρόνο που περνάς με το σύντροφο σου γιατί θα το μετανιώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Οι τάσεις φυγής από τη ρουτίνα γιγαντώνουν σήμερα καθώς φίλοι και συγγενείς σου έχουν βαλθεί να σου τσαλακώσουν τα νεύρα με τις απαιτήσεις τους. Όμως το να φύγεις μακριά ή να κατεβάσεις τα τηλέφωνα δεν λύνει κανένα πρόβλημα. Αν πρέπει να έρθεις σε ρήξεις, κάνε το χωρίς φόβο.
Συμβουλή της ημέρας: Μη ξεσπάσεις στο σύντροφο σου τα νεύρα που σου προξενούν άλλοι. Παίζεις με τη φωτιά και στο τέλος θα καείς.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Η ερωτική διάθεση κυριαρχεί σήμερα. Αν είσαι σε σχέση και ο σύντροφος σου βρίσκεται κοντά σου, είναι μια από τις πιο παθιασμένες μέρες του μήνα. Όμως αν δεν έχεις ακόμη κατακτήσει το αντικείμενο του πόθου σου ή είσαι σε σχέση εξ αποστάσεως, τότε η απουσία του είναι αβάσταχτη.
Συμβουλή της ημέρας: Έκτακτα έξοδα και απλήρωτοι λογαριασμοί γεμίζουν το κεφάλι σου με νούμερα και τη καρδιά σου με αγωνία. Οργανώσου λίγο καλύτερα.