Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΠΕΜΠΤΗΣ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Μέχρι και το μεσημέρι η διάθεση σου είναι μουδιασμένη από την ένταση και τις ευθύνες της ρουτίνας. Όμως από το απόγευμα και μετά η κοινωνική σου ζωή παίρνει τα ηνία. Το τηλέφωνο χτυπά από φίλους που είχες καιρό να δεις αλλά και η διάθεση του συντρόφου σου εκτοξεύεται και σε παρασύρει!
Η συμβουλή της ημέρας: Η έξαψη που νιώθεις με το σύντροφο σου μπορεί εύκολα να γυρίσει μπούμερανγκ και να γίνει νεύρα και ένταση. Μην αρπάζεσαι με το παραμικρό!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Αν το πρώτο μισό της ημέρας σε βρίσκει χαλαρό, χαρούμενο και αισιόδοξο, φρόντισε να αντλήσεις αυτοπεποίθηση από αυτά τα συναισθήματα. Στο δεύτερο μισό της ημέρας καλείσαι να αντιμετωπίσεις σύνθετα προβλήματα που αφορούν το πρόγραμμα και τη ρουτίνα σου. Οπλίσου με υπομονή!
Η συμβουλή της ημέρας: Επειδή ο ελεύθερος χρόνος λιγοστεύει, βάλε προτεραιότητες και επέλεξε να συναντάς άτομα που ξέρεις ότι σε χαλαρώνουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Το πρώτο μισό της ημέρας μάλλον το περνάς στην εσωστρέφεια. Σκέψεις για τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα και κυρίως τις οικονομικές απολαβές σου σε φέρνουν σε κατάσταση ανασφάλειας. Όμως στο δεύτερο μισό της ημέρας η αυτοπεποίθηση σου ανεβαίνει κατακόρυφα και νιώθεις έτοιμος να διεκδικήσεις αυτά που σου αξίζουν.
Η συμβουλή της ημέρας: Η διάθεση για ξέφρενο έρωτα και πειραματισμούς επιστρέφει! Παίξε με το σύντροφο σου και απολαύστε τις στιγμές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Η μέρα απαιτεί να παίξεις σε διπλό ταμπλό. Μέχρι και το αργά το μεσημέρι οι ρυθμοί είναι έντονοι με έντονες επαγγελματικές συζητήσεις αλλά και εντάσεις με συγγενείς που σε απορυθμίζουν. Από το απόγευμα και μετά αποζητάς την ηρεμία σου και μάλλον αποφασίζεις να περάσεις το υπόλοιπο της ημέρας μέσα στο σπίτι χαλαρώνοντας. Το αξίζεις.
Η συμβουλή της ημέρας: Ψάξε για ιδέες και προτάσεις ανανέωσης του σπιτιού σου. Οργάνωσε μια μικρή ανακαίνιση ώστε να την υλοποιήσεις σε μερικές μέρες.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Οι μέρες που επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα βρίσκονταν στη κορυφή της ατζέντας σου τελειώνουν. Από σήμερα το απόγευμα βγαίνεις δυναμικά έξω και αποζητάς συζητήσεις, ζωντάνια, παρέες. Όμως πριν περάσεις καλά, φρόντισε να βάλεις στη θέση τους όσους το τελευταίο διήμερο σε άγχωναν χωρίς λόγο.
Η συμβουλή της ημέρας: Αν ο σύντροφος σου θέλει μια σχέση του καναπέ και του χουχουλιάσματος θα πρέπει άμεσα να αναθεωρήσει. Φλέγεσαι από επιθυμία για διασκέδαση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Το πρώτο μισό της ημέρας σε φέρνει σε συγκρούσεις με συγγενείς σου ή και το σύντροφο σου με αφορμή την οργάνωση των υποχρεώσεων που αφορούν το σπίτι σας ή οικογενειακά ζητήματα. Όμως, παρά τον αρχικό εκνευρισμό, στο δεύτερο μισό της ημέρας ξαναβρίσκεις τον οργανωτικό σου εαυτό και ρίχνεις τους τόνους των εντάσεων.
Η συμβουλή της ημέρας: Ένα είναι το σύνθημα που χαρακτηρίζει τη σημερινή βραδιά: «Έρωτας, τώρα, χωρίς συναισθηματικές ατζέντες!»

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Το πρώτο μισό της ημέρας σε βρίσκει υποτονικό και με πεσμένη ενέργεια. Δεν έχεις διάθεση ούτε να συζητάς πολύ, ούτε να απασχολείς το μυαλό σου με σκοτούρες άλλων. Όμως από το απόγευμα και μετά η διάθεση σου ανεβάζει στροφές και παρασύρεις φίλους ή και το σύντροφο σου σε μια ξέφρενη έξοδο διασκέδασης!
Η συμβουλή της ημέρας: Αν είσαι ελεύθερος μη κλειστείς στο σπίτι. Η μέρα προσφέρεται για ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Σταδιακά κατά τη διάρκεια της ημέρας αρχίζεις να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να σκέφτεσαι συμβουλές, πληροφορίες και προτάσεις που άκουγες όλο το τελευταίο διάστημα. Βρίσκεσαι μπροστά σε σημαντικές αποφάσεις που θα καθορίσουν το επόμενο διάστημα και χρειάζεσαι ηρεμία πριν τις ανακοινώσεις.
Η συμβουλή της ημέρας: Μην παραμελήσεις τις ανάγκες του σώματος σου. Όσο σημαντικά κι αν είναι αυτά που σε απασχολούν οφείλεις να τρέφεσαι σωστά και να ξεκουράζεσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Οι φίλοι σου είναι για σένα εξίσου σημαντικοί όσο και η οικογένεια σου. Ξέχνα σήμερα τους προβληματισμούς με τη δουλειά και το επαγγελματικό σου μέλλον και πέρνα ξέγνοιαστες στιγμές μαζί τους. Μόνο έτσι θα γεμίσεις μπαταρίες για να συνεχίσεις να δίνεις τις μάχες σου.
Η συμβουλή της ημέρας: Σε περίπτωση διαφωνίας με το προϊστάμενο σου ή τους γονείς σου, μην τραβήξεις στα άκρα την ένταση ακόμη κι αν ξέρεις ότι έχεις δίκιο. Θα έχεις ευκαιρία άμεσα να τους μεταπείσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Καθώς η μέρα θα προχωρά θα αυξάνονται οι απαιτήσεις και οι προκλήσεις τόσο στο χώρο εργασίας σου, όσο και στην αντιμετώπιση οικογενειακών προβλημάτων που κάνουν την εμφάνιση τους απροσδόκητα. Όταν ανεβαίνουν τα στοιχήματα και πρέπει να αποδείξεις την αξία σου, είσαι στα καλύτερα σου. Οπότε δείξε σε όλους πόσο αποτελεσματικός είσαι!
Η συμβουλή της ημέρας: Ο σύντροφος σου καλά θα κάνει να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι τις επόμενες ημέρες θα σε βλέπει λιγότερο. Γκρίνια διαφαίνεται στον ορίζοντα...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Η ένταση των τελευταίων ημερών υποχωρεί σταδιακά από σήμερα. Η διάθεση σου για εξόδους και ταξίδια επιστρέφει και μαζί της εμφανίζεται ξανά η επιθυμία να περάσεις ευτυχισμένες στιγμές με το σύντροφο σου. Πατήστε παύση στις διαμάχες και θυμηθείτε πόσο καλά περνάτε μαζί όταν δεν διαφωνείτε για αστεία καθημερινά πράγματα.
Η συμβουλή της ημέρας: Οι συγγενείς σου έχουν ένα σπάνιο ταλέντο να ανακατώνουν τη ζωή σου και να σου ρίχνουν μετά και το φταίξιμο για όλα. Μείνε μακριά τους!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Ακόμη και η δική σου υπομονή έχει όρια και σήμερα πρόκειται να τα ν\' ανακαλύψεις. Με τη κυκλοθυμία του συντρόφου σου να αγγίζει τα όρια της τρέλας και τους συνεργάτες να κουβαλάνε τόση ένταση που μπορείς να τη κόψεις με το μαχαίρι, καλείσαι να είσαι ο πιο δυνατός κρίκος στις μεταξύ σας επικοινωνίες.
Η συμβουλή της ημέρας: Όταν τα λόγια δεν μπορούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα με το σύντροφο σου, δοκίμασε αγκαλιές και χάδια αντί για πίεση και κριτική.