Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΠΕΜΠΤΗΣ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Αισθάνεσαι την αυτοπεποίθηση σου στα ύψη σήμερα και όποιος κάνει το λάθος να αμφισβητήσει την αξία σου και το κόπο που καταθέτεις στην επαγγελματική σου ζωή, θα αντιμετωπίσει το πιο σκληρό σου πρόσωπο. Καιρός να θυμίσεις σε όλους ότι Κριός σημαίνει μαχητής!
Συμβουλή της ημέρας: Ο έρωτας γίνεται παιχνίδι εξουσίας που εξιτάρει τις αισθήσεις σου και αφυπνίζει τα ένστικτα σου. Παίξε λοιπόν κι εσύ χωρίς φόβο και με πολύ πάθος.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Η ερωτική σου διάθεση ανεβαίνει κατακόρυφα και μαζί μ\' αυτή η επιθυμία να βρεθείς στο επίκεντρο της προσοχής. Αν είσαι σε σχέση όλη η μέρα οφείλει να είναι αφιερωμένη στο ταίρι σου. Αν πάλι είσαι ελεύθερος/η, μη μείνεις μέσα σήμερα το βράδυ. Φόρα το ωραιότερο χαμόγελο σου και φρόντισε να σε μάθουν όπου πας.
Συμβουλή της ημέρας: Εξαιρετική η μέρα για μια σύντομη απόδραση για δύο και η κοπάνα από το γραφείο είναι πειρασμός. Να ενδώσεις Ταύρε!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Η διάθεση σου γίνεται πιο ανάλαφρη και τα προβλήματα λιγότερο πιεστικά. Πέρνα χρόνο με το ταίρι σου, απόλαυσε τον έρωτα σου ή απλά πέρνα χρόνο με φίλους που έχεις καιρό να δεις. Μη χαλάσεις τη σημερινή μέρα εργασιακά άγχη και σκοτούρες για τα οικονομικά.
Συμβουλή της ημέρας: Όσο κι αν προσπαθήσεις η οικογένεια σου να σε φορτώσει με ευθύνες, εσύ να αντισταθείς. Μην τους δίνεις παραπάνω αέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Ιδανική μέρα για να λύσεις κάθε είδους διαφορές. Είτε με το σύντροφο σου, είτε με συνεργάτες ή το προϊστάμενο σου. Εμπνέεις σιγουριά, η επικοινωνία κυλάει ομαλά και η γοητεία σου είναι ακαταμάχητη. Μην αφήσεις αυτή τη μέρα ανεκμετάλλευτη.
Συμβουλή της ημέρας: Η αισιοδοξία είναι το κλειδί της επιτυχίας στον έρωτα. Τόλμησε να εκφράσεις το ερωτικό σου ενδιαφέρον και δεν θα χάσεις!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Τίποτα δε σου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο από την αμφισβήτηση. Έτσι σήμερα όταν ένας συνάδελφος ή ο προϊστάμενος σου εκφράσει αμφιβολίες για την αξία σου θα σου δώσει όλη τη δύναμη που χρειάζεσαι για να εντυπωσιάσεις τους πάντες και να κερδίσεις το χειροκρότημα.
Συμβουλή της ημέρας: Ο έρωτας δεν ικανοποιεί μόνο τη καρδιά αλλά κυρίως το σώμα. Οι αισθήσεις έχουν σήμερα το πρώτο λόγο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Όλοι σου οι φίλοι και οι συνάδελφοι έχουν συνηθίσει το ήσυχο και σοβαρό σου πρόσωπο. Όμως σήμερα θα δουν τον πιο μαχητικό σου εαυτό. Εμπνέεις εμπιστοσύνη και κερδίζεις την εύνοια συνεργατών και προϊσταμένων. Επίσης είναι μια εξαιρετική ημέρα για να εντείνεις τη προσπάθεια σου να βρεις τη δουλειά που ονειρεύεσαι.
Συμβουλή της ημέρας: Σε κάθε σου βήμα και με κάθε σου βλέμμα εκπέμπεις αισθησιασμό. Πώς να μην σκλαβώνεις το ερωτικό ενδιαφέρον όπου βρίσκεσαι λοιπόν;

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Μη φοβηθείς σήμερα να εκφράσεις την άποψη σου σε συγγενείς ή συναδέλφους σου. Μίλα ευθέως για όσα σε προβληματίζουν και πρότεινε λύσεις για τα κοινά προβλήματα που σας απασχολούν. Η ανταμοιβή σου σε λίγες μέρες θα ξεπερνά και τα πιο τρελά σου όνειρα.
Συμβουλή της ημέρας: Δείξε κατανόηση και ενδιαφέρον στα προβλήματα του συντρόφου. Άκουσε τον και άσε την αγκαλιά σου να μιλήσει αντί για το μυαλό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Περνώντας μια περίοδο που οι προκλήσεις έρχονται η μια πίσω από την άλλη, η σημερινή μέρα μοιάζει με όαση δροσιάς. Η διάθεση σου να επικοινωνήσεις με φίλους και να περάσεις καλά επιστρέφει και πρέπει να την εκμεταλλευτείς. Όπως επίσης επιστρέφει και η επιθυμία σου για ένα ταξίδι. Ξεκινά να το σχεδιάζεις!
Συμβουλή της ημέρας: Ρίξε γέφυρες επικοινωνίας με το σύντροφο σου και περάστε χρόνο μαζί μακριά από το σπίτι και τις σκοτούρες της καθημερινότητας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Είναι γνωστό ότι δεν θέλεις κανείς να ασχολείται με τη προσωπική σου ζωή ακριβώς όπως κι εσύ δεν ενδιαφέρεσαι ν\' ασχοληθείς με τη ζωή των άλλων. Σήμερα λοιπόν είναι η κατάλληλη μέρα να βάλεις στη θέση τους αδιάκριτους γνωστούς και συγγενείς σου. Ας πρόσεχαν που πήγαν να τα βάλλουν μαζί σου.
Συμβουλή της ημέρας: Αν σου έχει ανοίξει η όρεξη για νέες προκλήσεις στον επαγγελματικό τομέα ξεκίνα σήμερα τις πρώτες επαφές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Αν υπάρχουν προβλήματα στη σχέση με το σύντροφο σου ή σε μια επαγγελματική σου συνεργασία σήμερα είναι η μέρα να αναλάβεις πρωτοβουλία για συμβιβασμούς. Ειδικά στην περίπτωση της ερωτικής σου σχέσης ένα ταξίδι ή μια απόδραση μέσα στο Σαββατοκύριακο θα αποδειχθεί βάλσαμο. Οργάνωσε το!
Συμβουλή της ημέρας: Καμία ένταση δεν λύνεται αν υψώνεις άμυνες και το παίζεις αδιάφορος. Για ανθρώπους που αγαπάς πρέπει να κάνεις υποχωρήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Ίσως ήρθε η στιγμή να οργανώσεις τη ρουτίνα σου με νέο τρόπο. Μίλα με συναδέλφους για να μοιράσετε καλύτερα τις υποχρεώσεις σας. Ζήτησε από το σύντροφο σου να σε υποστηρίξει με τις κοινές σας ευθύνες. Βάλε νέες προτεραιότητες και μην αναλώνεσαι στα ίδια προβλήματα.
Συμβουλή της ημέρας: Μια νέα επαγγελματική πρόταση μπορεί να κάνει την εμφάνιση της αυτές τις μέρες. Μην την απορρίψεις χωρίς να συζητήσεις πρώτα.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Δεν μπορείς να έχεις τις λύσεις για όλα τα προβλήματα. Σήμερα πρέπει να ανοιχτείς στους φίλους σου και το σύντροφο σου, να τους θέσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν για το επαγγελματικό σου μέλλον και να πάρεις διαφορετικές απόψεις. Μια συμβουλή ή μια εναλλακτική πρόταση που θα ακούσεις μπορεί να σε ξεμπλοκάρουν οριστικά.
Συμβουλή της ημέρας: Από την άλλη πλευρά μην δεχθείς όσα ακούσεις χωρίς να τα σκεφτείς προσεκτικά. Η απόφαση στο τέλος είναι δική σου και κανενός άλλου.