Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Ο Αστικός Μύθος: Οι Κριοί δε γουστάρουν τα γλυκόλογα, τους συναισθηματισμούς και το ρομαντισμό.
Η αλήθεια από το Θείο Stardome: Φυσικά και γουστάρουν παιδιά μου..  Και με τα χίλια! Αφού έχει προηγηθεί 24ωρος μαραθώνιος σεξ όμως και έχουν σιγουρευτεί ότι είσαι άνθρωπος των... πράξεων.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Ο Αστικός Μύθος: Οι Ταύροι καθυστερούν πολύ να κάνουν την κίνηση τους και ξοδεύουν πολύ χρόνο στο φλερτ.
Η αλήθεια από τον Θείο Stardome: Αν ο/η Ταύρος στ\' αλήθεια σε γουστάρει θα σε βλέπει σαν κόκκινο πανί και δε θα ξέρεις τι σε χτύπησε. Απλά αν δεν του το εμπνέεις από την αρχή θα σου δώσει χρόνο...

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Ο Αστικός Μύθος: Οι Δίδυμοι ως σύντροφοι είναι άστατοι, άπιστοι και δεν μπορείς να τους εμπιστευτείς..
Η αλήθεια από τον Θείο Stardome: Στην πραγματικότητα εσύ δεν μπορείς να κεντρίσεις το ενδιαφέρον του/της σε βάθος χρόνου. Αν εσύ ψάχνεις σχέση του καναπέ, εκείνος/η χασμουριέται ήδη...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Ο Αστικός Μύθος: Οι Καρκίνοι δε ξεπερνάνε ποτέ τους πρώην τους και πρέπει να προσέχεις πολύ γιατί θα κολλήσουν μαζί σου και δε θα ξεκολλάνε.
Η αλήθεια από τον Θείο Stardome: Όχι.. Όχι.. Δεν κατάλαβες καλά. Ένας/Μια Καρκίνος ενδιαφέρεται πολύ περισσότερο να κολλήσεις εσύ μαζί του/της. Ο έρωτας γι\' αυτούς είναι εξουσία μέσω της παθητικής επίθεσης και δυστυχώς το αντιλαμβάνεσαι όταν πλέον σε έχει εξουσιάσει. Ας πρόσεχες...

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Ο Αστικός Μύθος: Οι Λέοντες είναι παρτάκηδες, κοιτάνε να περνάνε αυτοί καλά και αδιαφορούν για τις ανάγκες του/της συντρόφου τους.
Η αλήθεια από τον Θείο Stardome: Ο/Η Λέων θέλει να αισθάνεται ότι του/της αφιερώνεσαι Αποκλειστικά, αλλά την ίδια στιγμή θέλει τραβάς τα βλέμματα όπου βρεθείς. Αν όμως σε δει να παίζεις κι αλλού, φυσικά και θα βγάλεις στην επιφάνεια τον πιο εγωιστή εαυτό του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Ο Αστικός Μύθος: Οι Παρθένοι είναι άνθρωποι της ρουτίνας, πολύ κριτικοί και χωρίς φαντασία.
Η αλήθεια από τον Θείο Stardome: Ο/Η Παρθένος είναι ικανός/η για τους πιο ξέφρενους πειραματισμούς και τις πιο ακραίες φαντασιώσεις αρκεί να μην νιώθει ότι απειλείς την αυτάρκεια του. Αν προσπαθείς να του επιβάλλεις πώς να συμπεριφέρεται, θα σε πολεμήσει με τη κριτική του και θα σε αγνοήσει επιδεικτικά βουτώντας στη ρουτίνα του.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Ο Αστικός Μύθος: Οι Ζυγοί δεν μπορούν να αποφασίσουν τι θέλουν και ποιον θέλουν και δεν μπορείς να αισθάνεσαι ασφάλεια δίπλα τους.
Η αλήθεια από τον Θείο Stardome: Πάρ\' το αλλιώς! Μην βάζεις στο Ζυγό το δίλημμα της ασφάλειας και της σταθερότητας. Δείξε του/της άμεσα ότι τον/την θες και συνέχισε να το δείχνεις κάθε μέρα και μίλα του/της ελάχιστα για το μέλλον. Όσο δε σκέφτεται και δείχνεις ότι δεν σκέφτεσαι για τη σχέση σας, τόσο περισσότερο θα σε αποζητά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Ο Αστικός Μύθος: Οι Σκορπιοί είναι αυτοκαταστροφικοί και δεν μπορείς να αισθάνεσαι ασφαλής δίπλα τους.
Η αλήθεια από τον Θείο Stardome: Οι Σκορπιοί γίνονται αυτοκαταστροφικοί όταν λειτουργείς απέναντι τους εγωιστικά ή αμυντικά. Ένας/Μια Σκορπιός είναι έτοιμος/η να παραδοθεί απόλυτα και για πάντα σε εσένα, αν κι εσύ δέχεσαι να παραδοθείς στον ίδιο βαθμό. Αν δεν αντέχεις να χάσεις τον εαυτό σου για χάρη σας, μη το προσπαθήσεις καν.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Ο Αστικός Μύθος: Οι Τοξότες είναι άπιστοι, άπιαστοι και αποζητούν μόνο την περιπέτεια στον έρωτα.
Η αλήθεια από τον Θείο Stardome: Ένας/Μια Τοξότης αποζητά εμπειρίες και προοπτική. Άφησε του/της ανοιχτή την έξοδο, πες του/της ότι είναι ελεύθερος/η να επιλέξει ανά πάσα στιγμή αν θέλει να μείνει ή να φύγει και δεν θα αντέχει να σε αφήσει. Ρισκάρεις τα πάντα κι αυτό πάντα του/της αρέσει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Ο Αστικός Μύθος: Οι Αιγόκεροι είναι εργασιομανείς, αμυντικοί και θέλουν να σε πνίξουν με τον έλεγχο και τις ανασφάλειες τους.
Η αλήθεια από τον Θείο Stardome: Ο/Η Αιγόκερως ψάχνει για εκείνον/η που θα τον/την αποδεχτεί επειδή τον/την γουστάρει και όχι για τις επιδόσεις, τις κατακτήσεις και την εικόνα του/της. Το δύσκολο είναι ότι θα σε δοκιμάζει για πολύ καιρό με τα τερτίπια του/της μέχρι να σε εμπιστευθεί. Αν το πετύχεις όμως, ετοιμάσου για την ερωτική εμπειρία που θα διαρκεί μια ζωή. Κυριολεκτικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Ο Αστικός Μύθος: Οι Υδροχόοι αγαπούν την ελευθερία τους τόσο που δεν μπορούν να αντέξουν σε μακροχρόνιες σχέσεις και καταπιέζονται.
Η αλήθεια από τον Θείο Stardome: Ένας/Μια Υδροχόος φυσικά και αγαπά την ελευθερία του όμως η ελευθερία που αποζητά είναι η ελευθερία να εκφράζεται (σεξουαλικά, πνευματικά, εγκεφαλικά) όπως θέλει χωρίς να τον/την κρίνεις. Αν αντέχεις την ωμή ειλικρίνεια του/της, μπορεί να μείνει μαζί σου για πάντα. Αντέχεις;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Ο Αστικός Μύθος: Οι Ιχθύες είναι πολύ ευαίσθητοι, θυματοποιούνται στις σχέσεις τους και δεν είναι ικανοποιημένοι με τίποτα.
Η αλήθεια από τον Θείο Stardome: Ναι, όλα τα παραπάνω έχουν μια μεγάλη δόση αλήθειας. Όμως μην έχεις καμία αμφιβολία ότι ένας/μια Ιχθύς μπορεί να γίνει το πιο σκληρό, επικριτικό και κυριαρχικό πλάσμα σε μια σχέση αν κάνεις το λάθος να τον/την θεωρήσεις αδύναμο/η και δεδομένο/η.