Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Η ανάγκη σου για έντονες εμπειρίες και συγκινήσεις σε κάνει σήμερα υπερβολικό σε όλες σου τις αντιδράσεις. Όταν εκνευρίζεσαι δεν μπορείς να κρατηθείς και γίνεσαι έξω φρενών. Όταν χαίρεσαι είσαι έτοιμος να πετάξεις στα σύννεφα. Και όταν στεναχωριέσαι η ψυχολογία σου πέφτει στα μαύρα σκοτάδια. Συμπέρασμα: δύσκολα θα σε αντέξουν οι γύρω σου σήμερα με όλη αυτή τη κυκλοθυμία.
Η συμβουλής της ημέρας: Μην ξεστομίζεις μεγάλα λόγια και υποσχέσεις που δεν μπορείς να κρατήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Το μυαλό σου κινείται με ηλεκτρική ταχύτητα και αυτό σε κάνει νευρικό στις αντιδράσεις σου και στο τρόπο που επικοινωνείς. Καλό θα ήταν να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις τόσο στον επαγγελματικό σου χώρο, όσο και με το σύντροφο σου, γιατί μπορεί να καταλήξουν σε μάχες εγωισμών μέσα σε χρόνο ντε τε!
Η συμβουλής της ημέρας: Μπορεί με την επικοινωνία να έχεις δυσκολίες αλλά είσαι εξαιρετικός ακροατής. Άκου προσεκτικά τι λέγετε τριγύρω σου και οργάνωσε την αντεπίθεση σου στην επαγγελματική αρένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Όσο περισσότερη ένταση βιώνεις στη σχέση με το σύντροφο σου και στις επαγγελματικές σου επαφές, τόσο πιο πιθανό είναι να ξεσπάσεις κάνοντας υπερβολικά έξοδα και αγοράζοντας αντικείμενα που δεν έχεις πραγματικά ανάγκη. Βάλε φρένο στον εαυτό σου.
Η συμβουλής της ημέρας: Λύσε σήμερα όποια ένταση παραμένει στη σχέση με το σύντροφο σου. Η μέρα ευνοεί ξεκαθαρίσματα και φρέσκα ξεκινήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Σήμερα έχεις τόσο μεγάλη ανάγκη να νιώσεις αισιόδοξος και να χαλαρώσεις από τις ευθύνες που η αντιδραστικότητα του φτάνει στο απόγειο της. Πρόσεξε τις εντάσεις στο χώρο εργασίας σου και προσπάθησε να μην αντιμιλάς σε κάθε προτροπή ή παρατήρηση σου γίνεται γιατί φαίνεσαι σα να γκρινιάζεις όλη την ώρα.
Η συμβουλής της ημέρας: Μην ξεσπάσεις την όποια ένταση βιώνεις στο φαγητό ή το ποτό. Αν κυλήσεις σήμερα σε κραιπάλες, θα χάσεις πολύ γρήγορα τον έλεγχο.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Ακόμη μια μέρα που η κυκλοθυμία σου χτυπάει κόκκινο. Η νευρικότητα εναλλάσσεται με την υποτονική διάθεση και η επικοινωνία με τους γύρω σου σε κουράζει. Ευτυχώς προς το τέλος της ημέρας βιώνεις την απόλυτη μεταστροφή και ξυπνά η επιθυμία για διασκέδαση!
Η συμβουλής της ημέρας: Τυχαίες συναντήσεις με πρώην συντρόφους σου ή με ερωτικά ενδιαφέροντα που δεν προχώρησαν δεν είναι τυχαία. Το σύμπαν κάτι θέλει να σου πει. Μην απορρίπτεις τίποτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Κάνε ένα μεγάλο διάλειμμα από τις ευθύνες και τις εκκρεμότητες σου σήμερα. Προσπάθησε να εργαστείς όσο πρέπει και ούτε λεπτό παραπάνω και στο τέλος της ημέρας διασκέδασε με καλή παρέα, εντός ή εκτός σπιτιού! Δώσε στον εαυτό σου στιγμές χαλάρωσης που αξίζεις!
Η συμβουλής της ημέρας: Αν αισθάνεσαι για ένα φίλο σου κάτι παραπάνω από φιλικά αισθήματα, σήμερα είναι η μέρα να αρχίσεις να δείχνεις το ερωτικό σου πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Επέλεξε να κλείσεις τ\' αυτιά σου στις παράλογες απαιτήσεις των ανωτέρων σου και σε παρατηρήσεις που σκοπό έχουν μόνο να σε μειώσουν. Να θυμάσαι ότι οι γνώμες που πρέπει να μετράνε για εσένα είναι αυτές των φίλων και των οικείων σου.
Η συμβουλής της ημέρας: Έχεις διάθεση για πάρτι και διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσης σήμερα, πρόσεξε όμως γιατί το σώμα σου ίσως και να μην ανταποκριθεί όπως περιμένεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Αν χθες είχες ανάγκη να πάρεις απόσταση από τη ρουτίνα σου, σήμερα έχεις τρομακτικές τάσεις φυγής. Προσπάθησε στο πρώτο μισό της ημέρας να μην προκαλέσεις καυγάδες με συγγενείς και συναδέλφους σου γιατί ο έλεγχος μπορεί να χαθεί πολύ εύκολα. Στο δεύτερο μισό, αν αισθάνεσαι την ανάγκη να φύγεις μακριά, κάνε το!
Η συμβουλής της ημέρας: Το μυαλό σου παίζει περίεργα παιχνίδια σήμερα και υποψιάζεσαι ακόμη και τη σκιά σου γι\' αυτό μη βιάζεσαι να κατηγορήσεις κανένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Αν είσαι σε σχέση, η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια μυστικά και εντάσεις που απειλούν την ευτυχία σου. Αν πάλι ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου σου η ερωτική σου επιθυμία είναι τόσο έντονη που νοσταλγείς επιλογές που πριν λίγο καιρό είχες απορρίψει. Πρόσεχε που πας να μπλέξεις.
Η συμβουλής της ημέρας: Υποσχέσου στο όνομα της Τοξοτίσιας σου τιμής ότι δεν θα ασχοληθείς άλλο με τα οικονομικά σου μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Αν θεωρείς ότι οι απαιτήσεις των γύρω σου από εσένα είναι παράλογες μη φοβηθείς να μιλήσεις έξω από τα δόντια. Δεν έχει νόημα να σπας σε 3000 κομμάτια για να είναι όλοι οι άλλοι χαρούμενοι κι εσύ μονίμως αγχωμένος. Δες την αλλιώς σήμερα!
Η συμβουλής της ημέρας: Αν σου αρέσει ερωτικά κάποιος από τη παρέα μη το κρατάς άλλο μέσα σου! Μίλα επιτέλους και λυτρώσου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Βάλε σαν απόλυτη προτεραιότητα σήμερα να ελαφρώσεις το πρόγραμμα σου από ευθύνες και εντάσεις. Περιποιήσου το σώμα σου. Βγες έξω και διασκέδασε. Μα πάνω από όλα μην αφήνεις σε αρνητικούς ανθρώπους να σου ρουφάνε τη διάθεση με τα νεύρα και τη γκρίνια τους. Η ζωή σου πρέπει να σου ανήκει!
Η συμβουλής της ημέρας: Οι συνάδελφοι σου νομίζουν ότι είσαι σούπερ ήρωας και σου φορτώνουν συνέχεια δουλειά. Μήπως ήρθε ο καιρός να ξεσπάσεις;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Η σημερινή μέρα έχει νόημα μόνο αν παραδοθείς αμαχητί στην ερωτική και παιχνιδιάρικη διάθεση σου. Αν είσαι σε σχέση εξέπληξε το σύντροφο σου με ένα δώρο ή ένα ταξίδι έκπληξη. Αν είσαι ελεύθερος φρόντισε να φορέσεις το καλύτερο χαμόγελο σου και να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που θα σε συναρπάσουν.
Η συμβουλής της ημέρας: Μην αφήσεις κανένα συνάδελφο ή φίλο με αρνητική ενέργεια να επηρεάσει τη ψυχολογία σου. Λίγος εγωισμός δεν έβλαψε ποτέ κανένα.