Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

 

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Σήμερα δε πρέπει να αφήσεις αναπάντητη καμία πρόκληση και καμία νύξη εναντίον σου. Υπάρχουν πολλοί που θα προσπαθήσουν να σου ασκήσουν εξουσία και να σου δώσουν διαταγές χωρίς να έχουν το δικαίωμα. Προστάτεψε το χώρο σου και βάλε τους στη θέση τους.
Συμβουλή της ημέρας: Ξεκινά από σήμερα να αναθεωρείς τα έξοδα σου και ετοιμάσου για ξαφνικές απώλειες εισοδήματος.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Ξεκίνα από σήμερα να οργανώνεις τα οικονομικά σου και να τακτοποιείς εκκρεμότητες και λογαριασμούς. Αν συνεχίσεις να σπαταλάς χωρίς φρένο και να αγνοείς τις υποχρεώσεις σου, σύντομα θα αρχίσεις να αναζητάς δανεικά. Και όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολο θα είναι να βρεις ανθρώπους να σε υποστηρίξουν αυτή τη περίοδο.
Συμβουλή της ημέρας: Ο σύντροφος σου μπορεί να έχει ανάγκη από την υποστήριξη σου σήμερα. Δώσε του όλη σου τη προσοχή όσο κουρασμένος κι αν νιώθεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Είναι πολύ πιθανό σήμερα η μέρα σου να γεμίσει από παράπονα και απαιτήσεις των ανθρώπων του κοινωνικού σου κύκλου. Είτε είναι ο σύντροφος σου που ζητάει περισσότερο χρόνο και προσοχή, είτε κάποιος καλός φίλος που έχεις παραμελήσει, φρόντισε σήμερα να τους κάνει τα χατίρια. Όση ευτυχία μοιράσεις σήμερα, τόσο μεγαλύτερη χαρά θα πάρεις τις επόμενες μέρες.
Συμβουλή της ημέρας: Πρόσεξε το σώμα σου και τη κατάσταση της υγείας σου γενικά. Αν αισθάνεσαι κουρασμένος πάρε ανάσες και μη πιέζεις τις αντοχές σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Η κυκλοθυμία σου βρίσκεται σε θερμοκρασίες καύσωνα σήμερα και το συναισθηματικό σου βαρόμετρο είναι πλήρως αποσυντονισμένο. Προσπάθησε να αποφύγεις σοβαρές συζητήσεις με τους ανωτέρους σου ή με το σύντροφο σου. Αν μπορέσεις να βυθιστείς στην εργασιομανία για να απασχολείς το μυαλό σου, ακόμη καλύτερα!
Συμβουλή της ημέρας: Αρκετά έχεις ασχοληθεί με τις ανάγκες των γύρω σου. Ξεκίνα από σήμερα να ικανοποιείς λίγο περισσότερο τον εαυτό σου.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Ο κοινωνικός σου εαυτός είναι έτοιμος να λάμψει σήμερα. Αν θέλεις να διεκδικήσεις περισσότερα δικαιώματα στη δουλειά σου, σήμερα πρέπει να μιλήσεις στους ανωτέρους σου. Αν θέλεις να εκφράσεις παράπονα στο σύντροφο σου, μην το καθυστερείς άλλο. Και το βράδυ να βγεις σαν να μην δουλεύεις την επόμενη!
Συμβουλή της ημέρας: Οργάνωσε το χώρο του σπιτιού σου και ξεφορτώσου ό, τι άχρηστο αντικείμενο έχεις μαζέψει. Φτιάξε χώρο για νέες προσθήκες στο προσωπικό σου χώρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Η καριέρα σου βρίσκεται στο επίκεντρο και καλά θα κάνεις να ασχοληθείς πολύ σοβαρά μαζί της. Αν αναζητάς εργασία, σήμερα είναι η μέρα που πρέπει να ψαχτείς πιο εντατικά. Αν πάλι εργάζεσαι, ετοιμάσου για περισσότερες ευθύνες και απαιτήσεις από τους ανωτέρους σου. Καιρός να αποδείξεις πόσο καλά λειτουργείς κάτω από πίεση.
Συμβουλή της ημέρας: Η επικοινωνία ήδη από σήμερα το μεσημέρι θα αρχίσει να δυσλειτουργεί. Μην εκνευρίζεσαι με τις παρεξηγήσεις. Σιωπηλά και αποτελεσματικά λύση όποιο πρόβλημα προκύψει.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Όταν σε πιάνουν τάσεις φυγής από την ρουτίνα μεταμορφώνεσαι στο πιο αντιδραστικό πλάσμα του κόσμου. Προσπάθησε να μην προκαλέσεις εντάσεις με συναδέλφους σου. Μπορεί να σε έχουν κουράσει οι σκοτούρες της καθημερινότητας, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία για να γίνεσαι εριστικός.
Συμβουλή της ημέρας: Το άμεσο οικονομικό μέλλον σου σε αγχώνει. Αν έχεις ξοδέψει αλόγιστα ως σήμερα τα χρήματα σου, ξεκίνα από σήμερα να οργανώνεις πως θα περάσεις το υπόλοιπο του μήνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Ακόμη μια μέρα που καλείσαι να αναλάβεις το ρόλο του σταθερού χαρακτήρα στον οποίο μπορούν όλοι να στηριχτούν για να τους βοηθήσει. Σίγουρα θα είναι μια κουραστική μέρα αλλά αν τα καταφέρεις σήμερα, τότε η υπόλοιπη εβδομάδα θα κυλήσει πολύ πιο ήρεμα. Δείξε σε όλους τη δυναμική σου και μην απογοητεύεσαι.
Συμβουλή της ημέρας: Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα σήμερα. Υπάρχει πολύ παρασκήνιο και τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Οπλίσου με υπομονή.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Οι επιθυμίες σου έρχονται σήμερα σε σύγκρουση με τις ανάγκες των οικείων σου. Όταν εσύ αποζητάς ηρεμία για να αφοσιωθείς στη δουλειά σου, εκείνοι εμφανίζονται μπροστά σου γεμάτοι αγωνία και προβληματισμούς. Όταν επιθυμείς τη παρέα ενός φίλου ή του συντρόφου σου, εκείνος κλείνεται στο καβούκι του και σε αγνοεί. Η υπομονή σου θα δοκιμαστεί.
Συμβουλή της ημέρας: Όλο και περισσότερο το μυαλό σου περιστρέφεται γύρω από αναμνήσεις και γεγονότα του παρελθόντος. Αν δεν μπορείς να συγκεντρωθείς, ζήτα μια άδεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Θα ήθελες η σημερινή μέρα να περάσει όσο το δυνατό πιο ανώδυνα και γι\' αυτό αφοσιώνεσαι πλήρως στις καθημερινές σου εργασίες και δε σηκώνεις κεφάλι. Όμως προς το τέλος της ημέρας σε κυριεύει μια ψυχική κούραση και μια μελαγχολία που μόνο με την παρουσία καλής παρέας μπορεί να αντιμετωπιστεί.
Συμβουλή της ημέρας: Παρεξηγήσεις με φίλους και συνεργάτες είναι μέσα στο πρόγραμμα. Μην κρατάς κακία και μην αντιδράς με θυμό. Σε λίγες μέρες θα επανέλθουν οι κανονικοί ρυθμοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Αν και σιχαίνεσαι τους εγωισμούς, σήμερα δεν μπορείς να αποφύγεις να εκφράσεις αυτό το κομμάτι της προσωπικότητας σου. Κι αυτό συμβαίνει γιατί ο άμεσος κύκλος των συνεργατών σου ή των φίλων σου έχεις αρχίσει να θεωρεί δεδομένο ότι θα είσαι πάντα παρών για να προσφέρεις τη βοήθεια σου. Πάτησε πόδι και μην ασχολείσαι για μέρα με προβλήματα άλλων.
Συμβουλή της ημέρας: Νέες ευθύνες στην δουλειά ή αναθεώρηση των υποχρεώσεων σου είναι πιθανά σενάρια των ημερών. Αν δεν μπορείς να ανταποκριθείς πες το έγκαιρα γιατί μετά δεν θα υπάρχει δρόμος επιστροφής.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Η διάθεση της ημέρας θα μπορούσε να μιλά για ξεκούραση και διάθεση να μη σηκωθείς από το κρεβάτι για κανένα λόγο. Επίσης θα μπορούσε να μιλά για ερωτική έξαψη μεγατόνων με το σύντροφο σου και για πολλά υποσχόμενες νέες γνωριμίες. Όμως αν έχεις επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι απαραίτητο να παραμείνεις προσγειωμένος γιατί κινδυνεύεις να κάνεις λάθη και παραλείψεις.
Συμβουλή της ημέρας: Το παρελθόν θα προσπαθήσει να κάνει την επανεμφάνιση του στην ερωτική σου ζωή. Μην νοσταλγείς καταστάσεις που σε έκαναν να πονέσεις στο τέλος τους.