Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)


Λίγα πράγματα μπορούν να σε εκνευρίσουν όσο το να λέγονται λόγια πίσω από την πλάτη σου. Υπάρχει σήμερα παρασκήνιο στο χώρο εργασίας αλλά και στις οικογενειακές σχέσεις που σε αφορά. Γι\\\\\\\' αυτό μην εμπιστεύεσαι κανένα μέχρι αποδείξεως του εναντίου.
Συμβουλή της ημέρας: Η μόνη λύση για να φτιάχνεις σενάρια με το μυαλό σου είναι η εργασιοθεραπεία. Αφοσιώσου στη δουλειά σου και δε θα χάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Συνήθως έχεις ανάγκη να ελέγχεις απόλυτα τις αποφάσεις σου και κάθε αμφιβολία προς την αξία σου μπορεί να σε παραλύσει. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί και σήμερα αν δεν επιδείξεις επιμονή στην εργασία σου και προσαρμοστικότητα στις απαιτήσεις του συντρόφου σου. Γίνε πιο ελαστικός στις απόψεις σου.
Συμβουλή της ημέρας: Αν η μέρα είναι δύσκολη, τότε τη νύχτα επιβάλλεται καλή παρέα και διασκέδαση! Ξέχνα τις υπερωρίες!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Μην αφήσεις να σε επηρεάσουν οι αρνήσεις και οι στενόμυαλες συμπεριφορές στην επαγγελματική σου ζωή. Σήμερα πρέπει να θυμάσαι ότι τα πιο σημαντικά κομμάτια της ζωής σου είναι οι άνθρωποι που σε αγαπούν και ικανότητα σου να προσαρμόζεσαι σε κάθε δυσκολία. Βάλε φωτιά στις σκοτεινές σου σκέψεις και χαμογέλα!
Συμβουλή της ημέρας: Το σεξ είναι σημαντικό αλλά μια τρυφερή αγκαλιά λίγο πριν αποκοιμηθείς ακόμη σημαντικότερη. Δείξε το πιο ρομαντικό σου πρόσωπο σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Από τη μια πλευρά όλοι απαιτούν από εσένα να είσαι σοβαρός και μεθοδικός στις υποχρεώσεις σου σήμερα. Από την άλλη πλευρά το μυαλό σου ταξιδεύει μακριά, κάνει σχέδια και ξέφρενα όνειρα. Αν καταφέρεις να ξεγελάσεις τους πάντες συγχαρητήρια! Αν όμως καταλάβουν την αφηρημάδα σου ετοιμάσου για αυστηρή κριτική.
Συμβουλή της ημέρας: Χρειάζεσαι ανθρώπους και καλή παρέα σήμερα το βράδυ. Οργανώσου και μη περιμένεις πάνω από το τηλέφωνο!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Η παρόρμηση να ξοδέψεις χρήματα για να δώσεις ώθηση στη διάθεση και τη ψυχολογία σου είναι πολύ μεγάλη. Πρόσεξε όμως τις άσκοπες σπατάλες γιατί αυτό που έχεις ανάγκη είναι από συναισθήματα και αγάπη και όχι ακόμη μερικά δώρα.
Συμβουλή της ημέρας: Εκτός από το πορτοφόλι σου πρόσεξε και τη καρδιά σου. Μη ξοδεύεις πάλι συναισθήματα κι αγάπη σε ψυχρές αγκαλιές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Οι φίλοι και οι συγγενείς σου πάντα τρέχουν σε εσένα όταν έχουν προβλήματα και εσύ συνήθως αναλαμβάνεις το ρόλο του ψυχολόγου τους. Όμως σήμερα η διάθεση σου είναι από μόνη της βαριά και δεν αντέχεις να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που πάνε να σου φορτώσουν. Προστάτεψε τον εαυτό σου.
Συμβουλή της ημέρας: Το τελευταίο καιρό έχεις μεγάλες προσδοκίες από τον έρωτα και καταλήγεις να απογοητεύεσαι. Προσπάθησε να ζεις για τη στιγμή.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Νιώθεις σήμερα τη ρουτίνα να σε πνίγει και το χρόνο να κυλάει πιο αργά από συνήθως. Γι\\\' αυτό το λόγο προσπάθησε να ξεφύγεις από το συνηθισμένο σου πρόγραμμα προς το απόγευμα. Απόδρασε εκτός πόλης για μερικές ώρες, με ή χωρίς παρέα, και πάρε βαθιές ανάσες. Το χρειάζεσαι όσο τίποτα.
Συμβουλή της ημέρας: Επίσης σήμερα προσέχεις πολύ τη διατροφή σου γιατί όταν στρεσάρεσαι αρχίζεις και λιγουρεύεσαι ότι υπάρχει σε junk food!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Το μυαλό σου μπορεί να παίξει περίεργα παιχνίδια σήμερα και με το παραμικρό παράπτωμα που παρατηρείς ενδέχεται να ασκήσεις σκλήρη κριτική σε ανθρώπους που είναι σημαντικοί για εσένα. Απέφυγε τις παρορμητικές αποφάσεις και δώσε χρόνο σε σχέσεις και επιλογές που έχεις κάνει με το χέρι στη καρδιά.
Συμβουλή της ημέρας: Αν είσαι σε σχέση οι τσακωμός και οι εντάσεις είναι στο μενού της ημέρας. Μην λειτουργείς απόλυτα γιατί εσύ θα χάσεις στο τέλος.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Πάντα η πραγματικότητα έχει απόσταση από αυτά που σχεδιάζεις στο μυαλό σου και σήμερα ίσως νιώσεις αυτή την απογοήτευση στο τομέα της καριέρας σου. Μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να επηρεαστεί. Πάρε ώθηση και δύναμη από τη διάθεση που έχεις για ακόμη μεγαλύτερους στόχους και πολέμησε γι\' αυτούς!
Συμβουλή της ημέρας: Σου είναι δύσκολο να εκφράσεις τα συναισθήματα σου στον άνθρωπο σου σήμερα. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να στερηθείς την αγκαλιά του όμως.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Μη προσπαθείς να βγάλεις νόημα από όσα θα ακούσεις να σου λένε. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να συγκεντρωθεί. Σήμερα έχει σημασία να ακούσεις διαφορετικές απόψεις, να μιλήσεις με ανθρώπους και να κοινωνικοποιηθείς χωρίς να προσπαθείς να επιβληθείς στις συζητήσεις.
Συμβουλή της ημέρας: Σήμερα μπορεί να μπουν οι βάσεις για νέες συνεργασίες ή για νέες γνωριμίες με άρωμα έρωτα. Δείξε το ζεστό, κοινωνικό σου πρόσωπο λοιπόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Σήμερα αισθάνεσαι τα συναισθήματα και τις ανάγκες των κοντινών σου ανθρώπων να σε πιέζουν και ίσως αποζητάς την απομόνωση και τη σιωπή. Αν αυτό επιλέξεις προσπάθησε τουλάχιστον να εξηγήσεις τη συμπεριφορά σου και μην πληγώσεις ανθρώπους που δεν σου φταίνε.
Συμβουλή της ημέρας: Μπορείς να σκεφτείς τα οικονομικά σου από την επόμενη εβδομάδα. Δεν είσαι και για άλλες σκοτούρες σήμερα!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Για ακόμη μια φορά θα μπεις στο πειρασμό να είσαι εσύ εκείνος που υποχωρεί και προσαρμόζεται στις ανάγκες των Άλλων. Όμως σήμερα πρέπει να αντισταθείς και να υποστηρίξεις τον εαυτό σου! Να θυμάσαι ότι η δική σου ευτυχία δεν αξίζει λιγότερο από την ευτυχία των άλλων.
Συμβουλή της ημέρας: Όχι άλλα λόγια και υποσχέσεις. Αυτό που έχεις ανάγκη από το σύντροφο σου σήμερα είναι κατανόηση και φροντίδα.