Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Χειρίσου με μεγάλη προσοχή σήμερα τις επαγγελματικές σου συζητήσεις γιατί η διάθεση σου έχει παραμείνει σε κλίμα Σαββατοκύριακου. Προς το τέλος της ημέρας η σωματική σου ενέργεια πέφτει κατακόρυφα γι\' αυτό φρόντισε να ξεκουραστείς και να μην πιεστείς με υπερωρίες.
Η συμβουλή της ημέρας: Προς το δεύτερο μισό της ημέρας, εκτός από τη σωματική κούραση ίσως νιώσεις και μια παράξενη μελαγχολία να ξυπνά. Μην την αφήσεις να σε κυριεύσει.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Είναι αρχή της εβδομάδας και αισθάνεσαι πως πρέπει να αποδείξεις σε όλους ότι είσαι ο καλύτερος, ο δυνατότερος και ο πιο αποτελεσματικός από όλους. Μήπως πρέπει να χαλαρώσεις λίγο και να καταλάβεις ότι δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα σε κανένα; Απόλαυσε τη μέρα αντί να αγχώνεσαι!
Η συμβουλή της ημέρας: Η σεξουαλική διάθεση βρίσκεται στο αποκορύφωμα. Να θυμάσαι ότι η απόλαυση βρίσκεται στην εμπειρία και όχι στις επιδόσεις σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Σήμερα το μυαλό σου μόνο στην ρουτίνα και τις υποχρεώσεις δεν βρίσκεται. Ένα μίγμα φαντασιώσεων, ερωτικής επιθυμίας και ανάγκης να αποδράσεις από τις ευθύνες κάνει τους γύρω σου να νομίζουν ότι βρίσκεσαι σε ένα παράλληλο σύμπαν και αδιαφορείς για όλα.
Η συμβουλή της ημέρας: Αν βρίσκεσαι σε σχέση δε χρειάζεσαι καμία συμβουλή για τη σημερινή βραδιά. Απλά απόλαυσε τη. Αν όμως είσαι μόνος/η, πρόσεχε μην δώσεις δεύτερες ευκαιρίες σε ανθρώπους δεν τις αξίζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Έχεις δύο επιλογές για σημερινή μέρα. Ή θα αφήσεις τα άγχη να σε κυριεύσουν και θα χαλάσεις τελείως τη διάθεση σου ή θα γίνεις όσο πιο αποτελεσματικός μπορείς και όπου σε βγάλει. Πρέπει να ξεπεράσεις την ιδέα ότι πρέπει να είσαι τέλειος σε όλα.
Η συμβουλή της ημέρας: Η ανάγκη σου για ερωτικές στιγμές και τρυφερότητα αγγίζει το μέγιστο. Αν είσαι σε σχέση τότε χαράς ευαγγέλια για το σύντροφο σου. Αν όχι, πρόσεξε τη κυκλοθυμία που ξυπνά η μοναξιά σου.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Δύσκολα θα αποφύγεις εντάσεις και συγκρούσεις με το σύντροφο σου ή τους κοντινούς σου φίλους σήμερα. Είναι από αυτές τις μέρες που ξυπνάς με ένταση και βλέπεις τριγύρω σου μόνο τα προβλήματα και τον εγωισμό των ανθρώπων. Ευτυχώς της το τέλος της ημέρας ο θυμός μεταμορφώνεται σε ερωτική διάθεση.
Η συμβουλή της ημέρας: Μην εκβιάζεις καταστάσεις στις επαγγελματικές σου σχέσεις. Απέφυγε συζητήσεις με το προϊστάμενο σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Δώσε μεγάλη προσοχή στο σώμα σου σήμερα και μην εξωθείς τις αντοχές σου στα άκρα γιατί η ενέργεια σου είναι πεσμένη. Πρόσεξε επίσης μην εμπλακείς σε καυγάδες ανάμεσα σε συναδέλφους ή συγγενείς προσπαθώντας να κάνεις το μεσολαβητή γιατί θα σε πάρει κι εσένα η μπάλα.
Η συμβουλή της ημέρας: Το σώμα σου χρειάζεται φροντίδα. Αφιέρωσε του χρόνο και προσπάθησε να το χαλαρώσεις και να το περιποιηθείς. Σου αξίζει στη τελική λίγο κανάκεμα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Το πρώτο μισό της ημέρας χαρακτηρίζεται από έντονη διάθεση για κοινωνικότητα και επικοινωνία. Δεν μπορείς να συγκεντρωθείς στις υποχρεώσεις και το μόνο που σκέφτεσαι είναι πως θα ξεφύγεις από αυτές. Στο δεύτερο μισό της ημέρας το άγχος επιστρέφει και σε φορτίζει σωματικά και ψυχικά.
Η συμβουλή της ημέρας: Η ανάγκη σου για χαλάρωση προσελκύει παρατηρήσεις και συστάσεις από τους ανωτέρους σου. Μη παίζεις κορώνα γράμματα με την υπομονή τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Η μάχη ανάμεσα στη προσωπική και την επαγγελματική ζωή φουντώνει. Σήμερα έχεις ανάγκη να περάσεις ποιοτικό χρόνο με το σύντροφο σου ή την οικογένεια σου ή ακόμη και να μείνεις σπίτι και να χαλαρώσεις από τις ευθύνες. Από την άλλη το άγχος των οικονομικών και εντάσεις στο χώρο εργασίας απειλούν να σε βγάλουν νοκ άουτ. Προσπάθησε να αντισταθείς.
Η συμβουλή της ημέρας: Φυσικά και δεν είναι ανάγκη να αρέσεις σε όλους. Αυτό δε σημαίνει όμως τι θα προσβάλεις όποιον αντιπαθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Ξυπνάς με διάθεση να επικοινωνήσεις με συγγενείς και φίλους που έχεις καιρό να ακούσεις. Στη δουλειά είσαι γεμάτος νέες ιδέες και προτάσεις και οι συνάδελφοι σου δεν ξέρουν πώς να συγκρατήσουν τον ενθουσιασμό σου. Όταν χαμογελάς ο κόσμος σου χαμογελάει κι αυτός. Και σήμερα είναι μια από αυτές τις μέρες.
Η συμβουλή της ημέρας: Ίσως αποζητήσεις ηρεμία προς το τέλος της ημέρας και όχι βαβούρα και κοινωνικότητα. Προσοχή μη το ρίξεις στις γευστικές κραιπάλες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Σήμερα σε πιάνει η οργανωτική σου διάθεση. Και όλοι ξέρουμε πως όταν μπαίνεις σ\' αυτό το μουντ τότε μπορείς να κάνεις έξω φρενών ακόμη και βουδιστή μοναχό. Προσπάθησε να μην γεμίζεις με παρατηρήσεις τους συναδέλφους και τους φίλους σου. Άλλο πράγμα οι συμβουλές και άλλο η κριτική, να το θυμάσαι.
Η συμβουλή της ημέρας: Μην αφήνεις τις οικονομικές σου ανασφάλειες να σε στερούν από το σύντροφο σου. Εστίασε σ\' αυτούς που έχεις δίπλα σου, όχι σ\' αυτά που έχεις στη τράπεζα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Ακόμη κι αν δείχνεις κοινωνικός και χαρωπός όπως πάντα, στο πρώτο μισό της ημέρας είσαι έτοιμος να αρπαχτείς με το παραμικρό. Αν πρόκειται να τσακωθείς τουλάχιστον κάνε το με τους σωστούς ανθρώπους και για τους σωστούς λόγους. Μην τη πληρώσουν πάλι οι άμαχοι όπως συνήθως.
Η συμβουλή της ημέρας: Αφού η σεξουαλική σου διάθεση ραγίζει τσιμέντα και καρδιές γιατί περιορίζεσαι; Αφέσου στις ανάγκες του σώματος σου και μη ψάχνεσαι για καυγά με το σύντροφο σου.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Το μόνο που θέλεις σήμερα είναι να είσαι βουτηγμένος στον έρωτα και την ευτυχία με το σύντροφο σου. Ούτε εργασία, ούτε υποχρεώσεις, ούτε άγχη, μόνο εσείς οι δύο. Αν πάλι ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου η απουσία του έρωτα σε στιγματίζει. Και στις δύο περιπτώσεις, η μελαγχολία διαδέχεται τα νεύρα κι αντίστροφα. Τώρα θα φανούν τα όρια της υπομονής σου.
Η συμβουλή της ημέρας: Είσαι μετρ στις ερωτικές επιστροφές - καταστροφές. Μην επιχειρήσεις ακόμη μια σήμερα. Προχωρά σε κάτι καινούργιο.