Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Κριέ, αν νιώσεις να σε πνίγει σήμερα η ρουτίνα (εντάξει μη χτυπάς, η βαρεμάρα εννοώ!) μην κολλήσεις. Σήκωσε το τηλέφωνο και ψάξε να βρεις ποιος/α φίλος/η είναι διαθέσιμος για απογευματινή έξοδο!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Ταύρε, με το άγχος εξαιτίας της εργασίας σου να φτάνει σήμερα στο ζενίθ, φρόντισε να προσφέρεις στο εαυτό σου μερικές στιγμές απόλυτης ηρεμίας αφού σχολάσεις. Κλειστό κινητό, αγαπημένη μουσική, ένα ποτηράκι κρασί.... Γαλήνη.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Αν υπάρχει ένα ερωτικό ενδιαφέρον που εδώ και καιρό σιγοβράζει, σήμερα είναι μια εξαιρετική μέρα για να κυνηγήσεις μια συνάντηση που θα σε φέρει στο επόμενο βήμα. Κατά τα άλλα το μυαλό σου μάλλον έχει αυτονομηθεί και κάνει τα δικά του για τις επόμενες μέρες…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Λοιπόν επειδή παραέγινε το αστείο με τους/τις ευαίσθητους/ες Καρκίνους που κυκλοφορούν με μια τεράστια ροζ καρδούλα μέσα στον εγκέφαλο… Έχεις κάνει τόσες φορές το δρομολόγιο κόλαση - παράδεισος μέσα στις προσωπικές σου σχέσεις που δεν σε τρομάζει πια καμία συναισθηματική εμπλοκή όσο βαθιά κι αν είναι. Αν αυτές τις μέρες κάποιοι/ες εκεί έξω εκλαμβάνουν αυτή τη συναισθηματική δύναμη σαν ρομαντισμό, τότε μάλλον έχουν άχυρα στο κεφαλάκι τους. Donʼt even bother…

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Λέοντα, σήμερα είναι σημαντικό να αφιερώσεις όσο περισσότερο χρόνο μπορείς σʼ έναν/μια κοντινό/η φίλο/η ή στον/στην σύντροφό σου. Αφουγκράσου τους, μίλα τους, διασκέδασε, θυμήσου, γέλασε, κλάψε... Αυτό σημαίνει μοιράζομαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Ένας κύκλος γεμάτος ένταση κλείνει στην εργασιακή καθημερινότητα. Ίσως είναι το τέλος μιας περιόδου προσαρμογής σε νέα καθήκοντα ή ευθύνες που ανέλαβες. Ίσως λύνεται η κόντρα με ένα/μια συνάδελφο και το κλίμα στο γραφείο δροσίζει.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Ζυγέ, δεν είναι καθόλου κακό να θέλεις να σε προσέχουν, να σου δείχνουν οι γύρω σου, έστω με μικρές κινήσεις, πως είσαι σημαντικός συγγενής/συνεργατής/φίλος και να ακούς το «Σʼ αγαπώ» από δύο λατρεμένα χείλη. Κακό είναι να πέφτεις σε απελπισία αν δεν συμβαίνει όσο συχνά θα ήθελες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Σκορπιέ, σήμερα είναι από αυτές τις μέρες που εσύ είσαι στη μια άκρη της ζωής και όλος ο υπόλοιπος κόσμος απέναντι σου. Μην του επιτεθείς κατά μέτωπο και μην νιώσεις αποκομμένος/η. Αντίθετα δώσε στον εαυτό σου μερικές ιδιωτικές στιγμές. Γαλήνη επιθυμείς και όχι βαβούρα!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Μοιάζεις λίγο με τον Κύρο Γρανάζη σήμερα. Αν κάποιος συνέδεε με το κεφάλι σου δύο καλώδια και ένα λαμπτήρα, η ταχύτητα των σκέψεων σου θα παρήγαγε αρκετό ρεύμα για να φωτίσει ένα μικρομεσαίο σαλόνι. Τι μπορεί να σε σκοτίζει τόσο; Μα το αιώνιο δίλημμα για το επαγγελματικό σου μέλλον: Να μείνω ή να φύγω; Να τα πω έξω από τα δόντια ή να περιμένω λίγο ακόμη;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Ας πούμε πως δεν είχες τις επόμενες μέρες καμία κοινωνική υποχρέωση ενώ όλοι οι φίλοι σου και ο/η σύντροφος σου είχαν, αντίθετα μʼ εσένα, ανειλημμένες υποχρεώσεις. Τότε θα προσπαθούσες ή όχι να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου για να χαλαρώσεις; Ωραία, και γιατί τώρα που δεν ισχύουν οι παραπάνω συνθήκες θα καταλήξεις να τον παραμελήσεις αν δεν σου τραβήξω τʼ αυτί;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Το να έχεις υψηλές απαιτήσεις από εσένα στο κομμάτι της καριέρας είναι υγιές και αναμενόμενο σε πολύ μεγάλο βαθμό. Όμως να συνδέεις όλη σου την υπόσταση και την εκπλήρωση κάθε ανάγκης μόνο με την καριέρα σου, ε, αυτό παραπάει! Να σου θυμίσω πως πάντα υποστήριζες ότι αυτό που μετράει είναι οι άνθρωποι της ζωής σου, όσο λίγοι ή πολλοί κι αν είναι.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Ιχθύ, σε παρακαλώ μην ονειροπολείς σήμερα όλη τη μέρα στη δουλειά. Ναι, το ξέρω πως είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς σε πράγματα που δεν σʼ ευχαριστούν, όμως δεν είναι λύση η απόρριψη και η φυγή.