Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 12 ΟΚΤΩΒΡΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Στη φύση μετά από μια καταιγίδα συνήθως ακολουθεί η απόλυτη σιγή για λίγες ώρες. Έτσι, μετά τη χθεσινή καταιγίδα στο εργασιακό χώρο που σε έφερε στα όρια της έκρηξης, σήμερα καταφέρνεις με διευθετήσεις επικοινωνιακά όλες τις σπίθες έντασης πριν γίνουν πυρκαγιές. Ευτυχώς δηλαδή γιατί έτσι θα σωθεί και το υπόλοιπο της μέρας!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Οι εργασιακές απαιτήσεις της ημέρας φτάνουν και περισσεύουν για να σου στερήσουν και το τελευταίο γραμμάριο χαλαρότητας και καλής διάθεσης. Πόσο μάλλον αν επιπλέον δεν κυνηγήσεις καμιά έξοδο προς το βράδυ...

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Σου εφιστώ την προσοχή. Σήμερα, συνάδελφοι ή ο/η σύντροφός σου, θα γίνουν εριστικοί αναζητώντας συγκρούσεις, εντάσεις και τσακωμούς. Ο καθένας/Η καθεμιά θα ήθελε να δει την εικόνα σου να στραπατσάρεται. Ναι, τόσο νιώθουν πως απειλούνται πλέον από τον δυναμισμό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Τις επόμενες μέρες: 1) θα μπορείς να συγκεντρώνεσαι πιο εύκολα, 2) θα μπορείς να διακρίνεις ποιες σχέσεις σού κάνουν και με ποιες μπορείς και χωρίς, 3) δεν θα φοβάσαι να λες την άποψη σου ακόμη και αν προξενεί ξινές φάτσες σε μερικούς φίλους/συγγενείς. (Καλό μου ακούγεται, δεν ξέρω εσύ πως το βλέπεις;)

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Το επόμενο χρονικό διάστημα μπορείς να περιμένεις: 1) να ξεκαθαρίσει λίγο η ομίχλη στο οικονομικό σου στάτους και να σταθεροποιηθούν επιτέλους μερικά έσοδα, 2) να επιστρέψει η αυτοεκτίμηση και η διάθεση να απολαύσεις ξανά τον έρωτα με όλες σου τις αισθήσεις, 3) να σου κουνήσει μαντίλι αυτή η αίσθηση πως δεν αξίζεις περισσότερα από αυτά που έχεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Προφανώς και αυτή την περίοδο έχεις συνδέσει μεγάλο μέρος της αυτοπεποίθησης σου με την υλική σου εξασφάλιση. Ναι, γιʼ αυτό το λόγο εργάζεσαι σαν ανθρακωρύχος στο Βέλγιο (κιτς, το ξέρω…) και η λέξη «θέλω» βγαίνει από το στόμα σου μετά από τιτάνια εσωτερική μάχη. Ξέρεις κάτι; Από το να εμπιστεύεσαι ή να εξαρτάσαι από άλλους, χίλιες φορές αυτό! Θα αντέξεις!

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Επιστρέφει τις επόμενες μέρες η διάθεση να αναλάβεις επιτέλους το θάρρος να εγκαταλείψεις μια και καλή εργασιακές σχέσεις και σταθερές που σε συντηρούσαν για χρόνια, όμως πλέον σου στερούν απλά χρόνο, διάθεση και ενέργεια να ζήσεις. Α και η αναλογία ρεαλισμού/ρομαντισμού στις σχέσεις πρέπει να είναι 50-50 από εδώ και πέρα, σύμφωνοι;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Υπάρχει μια θαυμαστή τάξη στον τρόπο που η Αριστοτέλεια λογική ερμηνεύει τον κόσμο: μια καρέκλα είναι πάντα μια καρέκλα εφόσον έχει τις προδιαγραφές, το σχήμα και τις ιδιότητες μιας καρέκλας. Τώρα λοιπόν που οι συνάδελφοι σου θα προσπαθούν να σε πείσουν πως η καρέκλα δεν είναι καρέκλα αλλά τραπεζαρία (με άλλα λόγια να παρουσιάσουν σαν επιτυχία την ανύπαρκτη συνεισφορά τους στη δουλειά), μόνο η λογική μπορεί να σε γλιτώσει από μια επίθεση εναντίον τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Εκμεταλλεύσου το momentum της σημερινής μέρας και επικοινώνησε/απαίτησε από τον/την προϊστάμενη σου τις αλλαγές εκείνες που θα σε κάνουν να νιώσεις πιο ήρεμος/η στη εργασιακή σου καθημερινότητα ή, αν ψάχνεις για δουλειά, κυνήγησε σήμερα να κλείσεις ραντεβού, στείλε βιογραφικά, σήκωσε το τηλέφωνο να μάθεις τι απέγιναν τα άλλα CV που έχεις στείλει! Τρέχουμε λέμε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Δεν ξέρω πόσο πιο απλά να σου το πω: αν σήμερα επιτρέψεις να σου χαλάσει ο οποιοσδήποτε/η οποιαδήποτε την διάθεση σου, είσαι άξιος/α της μοίρας σου. Όσοι/ες έρχονται με προθέσεις να σου μεταδώσουν τα νεύρα ή/και τις ευθύνες τους πρέπει να συναντούν ένα παγόβουνο σε συσκευασία Αιγόκερου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Κυριεύεσαι αυτές τις μέρες από εκείνο το γνώριμο συναίσθημα πως έχεις βγει από το σώμα σου και παρατηρείς τον εαυτό σου να προχωρά στη ζωή μηχανικά, σαν άψυχη μηχανή. Βέβαια, καμιά φορά, όταν μας παρασύρει το ρεύμα προς τα εκεί που δεν θέλουμε να πάμε, βρίσκουμε κάποιο κλαρί να πιαστούμε και να βγούμε στην όχθη ξανά. Το κλαρί σου μπορεί να είναι ένας φίλος ή ένας/μια (νυν ή επίδοξος/η) σύντροφος. Το θέμα είναι, είσαι έτοιμος/η να ανοιχτείς επιτέλους;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Προειδοποίηση: Δεν υπάρχουν στην περίπτωση σου εκ του ασφαλούς φλερτ ή δήθεν ακίνδυνα παιχνίδια με ερωτικό απόηχο με φίλους/ες σου. Όταν ξεκινάς έτσι συνήθως είσαι ο πρώτος/η πρώτη που την πατάς και μετά άντε να βγάλεις άκρη...