Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Η εβδομάδα κλείνει με λίγο περισσότερη ένταση από αυτή που θα περίμενες. Ένα ξέσπασμα του προϊσταμένου σου ή μια διαμάχη με τους γονείς σου μπορεί να ξυπνήσουν τον πιο επιθετικό σου εαυτό. Αν δεν μπορείς να το αποφύγεις, τουλάχιστον φρόντισε να απαντήσεις με επιχειρήματα και όχι με ασέβεια.
Συμβουλή της ημέρας: Όλο τριγυρίζουν στο μυαλό σου σκέψεις να αλλάξεις σελίδα στη καριέρα σου. Πριν ενεργήσεις, σιγουρέψου ότι δεν τα σκέφτεσαι όλα αυτά από αντίδραση και μόνο.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Η ανάγκη να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να έρθεις σε επαφή με νέους τόπους και διαφορετικές εικόνες σε σπρώχνει σήμερα να οργανώσεις μια απόδραση ή ένα ταξίδι για το επόμενο διάστημα. Όμως πρόσεξε μη πετάει από τώρα το μυαλό σου, γιατί η εργασιακή καθημερινότητα έχει πολλές απαιτήσεις και σήμερα.
Συμβουλή της ημέρας: Εξωτερικά δείχνεις ήρεμος όμως εσωτερικά βράζεις σαν ηφαίστειο. Πρόσεξε που θα ξεσπάσεις όλη αυτή την ένταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Οικονομικά ζητήματα στο επίκεντρο σήμερα και πιο συγκεκριμένα θέματα κοινών λογαριασμών και οικογενειακών χρημάτων, αλλά και επαγγελματικές συνεργασίες. Όπου υπάρχουν σκοτεινά σημεία πρέπει τώρα να ξεκαθαρίσουν. Όπου νιώθεις ότι σε εκμεταλλεύονται πρέπει να πατήσεις πόδι. Πάψε να είσαι αυτός που υποχωρεί συνέχεια.
Συμβουλή της ημέρας: Η σεξουαλική διάθεση χτυπά σα συναγερμός στο κορμί σου. Αφέσου και απόλαυσε τη σημερινή μέρα σ\' αυτό το τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Ξεκαθαρίζουν σήμερα οι προθέσεις και τα σχέδια συνεργατών σου ή και του συντρόφου σου που επηρεάζουν άμεσα το πρόγραμμα σου. Αν αισθανθείς ριγμένος ή ότι δε λαμβάνεις τη σημασία που αξίζεις, μην κρύψεις το θυμό σου. Ξέσπασε και διεκδίκησε αυτό που σου αξίζει!
Συμβουλή της ημέρας: Αν εδώ και καιρό έχεις ένα ερωτικό ενδιαφέρον και δεν εκφράζεις τα συναισθήματα σου, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα. Εμπρός με θάρρος Καρκίνε!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Συνάδελφοι σου που βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού και ζητούν τη βοήθεια σου αλλά και αναπάντεχες υποχρεώσεις έρχονται σήμερα να διαταράξουν τη διάθεση σου και το πρόγραμμα σου. Προσπάθησε να απαντήσεις με ψυχραιμία σε όλες τις προκλήσεις και μην αφήσεις το άγχος να σε παρασύρει σε καταχρήσεις.
Συμβουλή της ημέρας: Εκτόνωσε τη σωματική ένταση με άσκηση ή με μια μεγάλη βόλτα. Μην περιορίσεις τον εαυτό σου γιατί θα βλάψεις το σώμα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Έχεις ανάγκη σήμερα να νιώσει ότι αναγνωρίζουν την αξία σου και σέβονται τις υποχωρήσεις που κάνεις. Αν λοιπόν ένας φίλος ή συνάδελφος σε επικρίνει, η αντίδραση σου ίσως ξεφύγεις εκτός ορίων. Οπότε να είσαι προετοιμασμένος για τσακωμούς και ρήξεις σήμερα.
Συμβουλή της ημέρας: Και η ερωτική επιβεβαίωση είναι πολύ σημαντική σήμερα για εσένα. Πρόσεξε όμως μη σε οδηγήσει σε παρορμητικές επιλογές που θα μετανιώσεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Η σημερινή μέρα ίσως σε υποχρεώσει να σκαλίσεις οικογενειακά ζητήματα και συναισθήματα που πίστευες ότι αποτελούν μια μακρινή ανάμνηση. Επίσης πολύ πιθανό είναι να βιώσεις εντάσεις στο χώρο εργασίας σου σαν αποτέλεσμα συσσωρευμένης έντασης όλης της εβδομάδας. Καιρός να αποδείξεις πόσο διπλωμάτης είσαι.
Συμβουλή της ημέρας: Στο τέλος της ημέρας δεν έχεις ανάγκη από βαβούρα και πολύ κόσμο. Ένας καλός φίλος ή ο σύντροφος σου είναι η μόνη παρέα που μπορεί να σε γαληνέψει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Σήμερα το μυαλό σου μοιάζει με ακονισμένο ξυράφι έτοιμο να κόψει στα δύο οποιαδήποτε άποψη ή γνώμη δε σε βρίσκει σύμφωνο. Αυτή είναι επομένως μια εξαιρετική μέρα για ξεκαθαρίσματα με το σύντροφο σου αλλά και επαγγελματικές επαφές από τις οποίες προσδοκάς κέρδος.
Συμβουλή της ημέρας: Τα λόγια σου όμως μπορούν και να πληγώσουν βαθιά τους κοντινούς σου ανθρώπους. Πρόσεξε μη ξεπεράσεις την απόσταση που χωρίζει την ειλικρίνεια από την κακία.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Αν και δεν αποτελεί στοιχείο του χαρακτήρα σου να έρχεσαι σε ρήξεις για οικονομικούς λόγους, σήμερα δεν μπορείς να αποφύγεις αυτή τη προοπτική. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν αντέχεις την αδικία. Έτσι αν σου χρωστάνε χρήματα ή βρίσκεσαι σε μια δουλειά που δεν αμείβεσαι σωστά, σήμερα διεκδικείς μέχρι θανάτου το δίκιο σου.
Συμβουλή της ημέρας: Μη παραμελείς το σώμα σου. Κανόνισε σήμερα τις εξετάσεις που όλο αναβάλεις και πρόσεξε τη διατροφή σου. Κανείς δεν είναι άτρωτος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Αν έχεις περάσει όλη την εβδομάδα προσπαθώντας να λύσεις τα ίδια προβλήματα και να ικανοποιήσεις τους πάντες γύρω σου, σήμερα η διάθεση αυτή γυρίζει μπούμερανγκ. Ό, τι δεν λύνεται κόβεται και όποιος συγγενής ή συνάδελφος διαιωνίζει τα προβλήματα θα αντιμετωπίσει σήμερα την οργισμένη σου αντίδραση.
Συμβουλή της ημέρας: Μη φοβηθείς σήμερα την αντιπαράθεση με το σύντροφο σου. Μπορεί να τσακωθείτε αλλά στο τέλος θα έχετε βγάλει από τη μέση ότι δηλητηριάζει την επικοινωνία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Η διάθεση σου γίνεται από σήμερα κυκλοθυμική και προσπαθείς να αποφύγεις εντάσεις και ευθύνες, τόσο στο χώρο εργασίας σου όσο και στην οικογενειακή σου ζωή. Προσπάθησε όμως να εξηγήσεις σε όλους ότι έχεις ανάγκη από ηρεμία, γιατί αν απλά απομακρυνθείς θα δημιουργήσεις ανασφάλειες και λανθασμένες εντυπώσεις.
Συμβουλή της ημέρας: Αν υπάρχει κατάλληλη στιγμή να φύγεις μακριά από τη καθημερινότητα με ένα ταξίδι, αυτή είναι τώρα! Μην το καθυστερείς.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Η κοινωνική σου διάθεση βρίσκεται στο φουλ, όπως και η επιθυμία σου να περάσεις χρόνο με τον έρωτα σου. Ολοκλήρωσε όσο πιο γρήγορα μπορείς τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις,  κλείσε τον υπολογιστή και απόλαυσε τη ζωντανή παρέα των ανθρώπων που αγαπάς.
Συμβουλή της ημέρας: Σήμερα μπορείς να διαφημίσεις τα ταλέντα και τις δεξιότητες σου με μεγάλη επιτυχία. Αν αναζητάς εργασία κάνε πιο εντατικές προσπάθειες!