Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Επίσκεψη τηλεοπτικού συνεργείου της RAI στο Δήμο Μονεμβασίας



Ο Δήμος Μονεμβασίας σε συνεργασία με το γραφείο ΕΟΤ της Ιταλίας, διοργάνωσε ένα σημαντικό δημοσιογραφικό ταξίδι προερχόμενη από το Ιταλικό τηλεοπτικό κανάλι RAI 3.Πρόκειται για απεσταλμένους της ταξιδιωτικής εκπομπής ‘’ ALLE FALDE DEL KILIMANGIARO’’ που προβάλλεται κάθε Κυριακή στο ιταλικό κανάλι και προσελκύει περίπου 1,5 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Την Κυριακή 22/9 το φιλοξενούμενο συνεργείο πραγματοποίησε γυρίσματα στην Καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς, το σπήλαιο της Καστανιάς και το νερόμυλο των Ταλάντων. Οι συντελεστές δήλωσαν ενθουσιασμένοι για τα αξιοθέατα και τα τοπία της περιοχής και υποσχέθηκαν να επιστρέψουν σύντομα στο μέλλον για να καλύψουν ακόμα περισσότερα σημεία ενδιαφέροντος.
Η Ιταλική τουριστική αγορά ήταν και παραμένει μια αγορά – στόχος για το Δήμο Μονεμβασίας και η εν λόγω εκπομπή αποτελεί ιδανικό τρόπο προβολής στη συγκεκριμένη χώρα.
Ο Δήμος Μονεμβασιάς ευχαριστεί θερμά τον ΕΟΤ για τη διαρκή και άψογη συνεργασία καθώς και όσους εργάστηκαν για την απολύτως επιτυχή έκβαση ενός ακόμη δημοσιογραφικού ταξιδιού στην περιοχή.




Διαβάστε ακόμα: