Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ολοταχώς για το 7ο Παλαμήδειο

 Ολοταχώς βαδίζουμε για το 7ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα και η οργανωτική επιτροπή εργάζεται πυρετωδώς για το καλύτερο αποτέλεσμα. Το πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί το Σαββατο-Κυριακο 16 και 17 Νοεμβρίου, όπως πάντα στο κλειστό γυμναστήριο Ναυπλίου. 
Οι αθλητές θα αγωνιστούν σε κατηγορίες Tao Lu, Point Fighting, Qingda, και σε τεχνικές αυτοάμυνας. Το πρωτάθλημα τελείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού ΚουνγκΦού και διοργανώνετε όπως κάθε χρόνο από τον Sifu Λαμπάδα Θεόδωρο, με την υποστήριξη του ΔΟΠΠΑΤ του δήμου Ναυπλίου.

Στόχος στο φετινό πρωτάθλημα είναι να διατηρηθούν οι συμμετοχές των αθλητών πάνω από 600 και εάν είναι εφικτό να τις ξεπεράσουμε.

Στη φετινή διοργάνωση στον αγωνιστικό χώρο θα είναι στημένα 5 tatami διαστάσεων 6χ6, για το άθλημα του Point Fighting και στο καθένα από αυτά θα υπάρχει οθόνη 42 ιντσών για την ποντομέτρηση, με λογισμικό που έχει περασμένους τους κανονισμούς της Wako.

Για το αγώνισμα των Taolu θα στηθούν 2 αγωνιστικοί χώροι 100 τμ ο καθένας, εξοπλισμένοι με οθόνες που θα αναρτώνται άμεσα οι βαθμολογίες μέσα από λογισμικό που διαθέτει η διοργάνωση.

Σημαντική καινοτομία για το αγώνισμα των ταολού είναι ότι φέτος θεσπίστηκαν δύο ελεύθερες κατηγορίες ( παραδοσιακών και μοντέρνων ) όπου οι πρώτοι νικητές θα βραβευθούν με χρηματικά έπαθλα.

Το αγώνισμα του Τσινγντά που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο το απόγευμα επίσης θα έχει 2 αγωνιστικούς χώρους καθώς και τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Το αγώνισμα των τεχνικών αυτοάμυνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο το πρωί παράλληλα με τα Ταολού.

Ακόμη , έχει παραχωρηθεί από τη διεύθυνση τους σταδίου αίθουσα 500τμ που θα χρησιμεύει ως προθερμαντήριο των αθλητών. Η αίθουσα αύτη θα είναι εξοπλισμένη με ηχητική εγκατάσταση καθώς και εικόνα σε πραγματικό χρόνο για να μπορούν οι αθλητές να γνωρίζουν τι ακριβώς γίνεται στον αγωνιστικό χώρο καθώς και να ακούν τις ανακοινώσεις.




Βαδίζουμε ολοταχώς για Παλαμήδειο ……με πολλή αισιοδοξία