Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Για πρώτη φορά διεξάγεται στην Τρίπολη το τουρνουά τέννις Ε3

e3tripoliafisasite



Στο κέντρο της Πελοποννήσου θα χτυπά αυτό το Σαββατοκύριακο 14-15/9 η καρδιά του Τένις αφού για πρώτη φορά διεξάγεται στην πόλη μας ένα τόσο μεγάλο τουρνουά
, όπως αυτό του 2ου Ενωσιακού – Βαθμολογούμενου τουρνουά Ε3 για αγόρια και κορίτσια 12 -14 και 16 ετών. Είναι η πρώτη φορά που η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης  (ΕΦΟΑ) και η ΣΤ΄ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου διοργανώνουν το συγκεκριμένο Εθνικό Τουρνουά στην Τρίπολη, το οποίο αποτελεί πρόκριμα για το 2ο στην τάξη Εθνικό τουρνουά, το Ε2, που θα διεξαχθεί στην Τρίπολη στις αρχές Νοεμβρίου.
Οι αγώνες διοργανώνονται από την ΑΕΚ Τρίπολης και τον ΣΑ Τρίπολης από κοινού, και συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Δήμος Τρίπολης. Οι αγώνες θα γίνουν στις εγκαταστάσεις του ΣΑ Τρίπολης (κατηγορίες 12-16 ετών) και στα γήπεδα του ΔΑΚ Τρίπολης, έδρα ΑΕΚ Τρίπολης, (κατηγορία 14 ετών).
Τα ταμπλό και το πρόγραμμα των αγώνων θα μπορείτε να τα παρακολουθήσετε τις επόμενες ημέρες από τα επίσημα site  της Στ΄ Ένωσης (www.st-enosi.org), AEK Τρίπολης (www.tennisaek.com) και ΣΑ Τρίπολης (www.tripolitennis.gr).