Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Παρόλο τον εργασιακό φόρτο, που έχει γίνει πιο ανυπόφορος κι από καύσωνα, ξεκινάς την μέρα σου με τη ενεργητικότητα και το χαμόγελο ενός ανθρώπου που ξέρει καλά, πως ο μόνος λόγος για να του χαλάσει η διάθεση, είναι να μπει μόνος του σε mood γκρίνιας. Δεν θα το κάνεις έτσι;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Η σκέψη επιστρέφει αυτόνομα σε προηγούμενες σχέσεις/λάθη. Η πίεση στη δουλειά είναι αμέτρητη και ο εγκέφαλος σου σε κατάσταση συγκεχυμένου πανικού. Ποιος μίλησε για ηρεμία, χαλάρωση και κολοκύθια; Από αύριο αυτά (και αν...)!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Να πιστέψεις σε θαύματα ή να αποκτήσει ξαφνικά η ζωή σου άλλο νόημα πέραν της συνεχούς δουλειάς δεν το βλέπεις πιθανό... Να βγάλεις μια άκρη με τις διαπροσωπικές σχέσεις και την επαγγελματικές σου συνεργασίες, με τη καμία. Και μέσα σʼ όλο αυτό το συρφετό, η ανάγκη για οικονομική εξασφάλιση. Αντέχει το μυαλό σου;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Οι εργασιακές προοπτικές και η ρουτίνα σου μοιάζουν σαν ένας από αυτούς τους παρανοϊκούς ναυτικούς κόμπους που δεν λύνονται με τίποτα. Οι διαπροσωπικές σχέσεις και η προοπτική του έρωτα πνιγμένες σε ένα σύννεφο καπνού. Και εσύ στη μέση να κάνεις τον τροχονόμο στις απαιτήσεις μιας ζωής υπερβολικά πολύπλοκης; Αναζητείται έξοδος κινδύνου! Άμεσα!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Πολλοί/ες Λέοντες θα παρατηρήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα σημαντικές αυξήσεις - αύξηση στους ρυθμούς της καθημερινότητας τους, στις κοινωνικές επαφές τους, στις ώρες ψυχαγωγίας, στις λέξεις ανά λεπτό που μπορούν να πουν… Ναι, είναι υπέροχο που η ζωή αποκτά ξανά σπιρτάδα και ενδιαφέρον. Κολλήματα τέλος, μʼ ακούς;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Με τον δυναμισμό των τελευταίων ημερών να έχει εξαντλήσει το σώμα σου αλλά και μια αδιόρατη αίσθηση πως οι άγνωστοι/ες γύρω σου σε βλέπουν ξανά σαμ ενδιαφέρον/ενδιαφέρουσα και γοητευτικό/ή, οι προβληματισμοί σου υποχωρούν και ανεβαίνει η διάθεση για κοινωνικότητα. Εγώ το βρίσκω υπέροχο, αρκεί να το εκμεταλλευθείς αυτή τη φορά.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Πριν λίγο καιρό δεν θα περνούσε καν από το μυαλό σου πως η επαγγελματική σου ζωή θα συνδεόταν τόσο στενά με την ικανότητα σου να ερωτεύεσαι, να φλερτάρεις, να νιώθεις ελεύθερα. Κι όμως, μέρες όπως η σημερινή, η εργασιακή παράνοια (ή η απουσία μιας εργασίας) καταπλάκωνουν την ερωτική σου διάθεση σαν χιονοστιβάδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Η ανάγκη για ανανέωση εικόνων, παραστάσεων, περιβάλλοντος, αέρα (συμπληρώνεις κατά ριπάς...) έχεις αρχίσει να σου τη δίνει στα νεύρα... ΟΚ! Διορθώνω! Έχει αρχίσει να σου ξυπνά δολοφονικές/αυτοκαταστροφικές διαθέσεις που ξεσπούν είτε στο χώρο εργασίας σου, είτε στις σχέσεις με τον/την σύντροφο σου ή μερικούς καλούς φίλους. Σχεδίασε αποδράσεις άμεσα!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Είναι μια από αυτές τις μέρες που έχεις ανάγκη από μια περιπέτεια, από μια αναπάντεχη αλλαγή, από ένα ευχάριστο διάλλειμα. Μέρες που δεν σε ακουμπάει κανένα πρόβλημα! Εκμεταλλεύσου τη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Ένα κομμάτι του εαυτού σου θέλει όσο τίποτα να τολμήσει σήμερα το κρίσιμο βήμα σε μια στενή σχέση (αν φλερτάρεις να προτείνεις το πολυπόθητο ραντεβού, αν είσαι σε σχέση να κάνεις μια ειλικρινή συζήτηση και να προχωρήσετε χωρίς προβληματισμούς, αν υπάρχει παρεξήγηση με γονέα να επιλυθεί άμεσα). Έλα όμως υπάρχει το άλλο κομμάτι που σου λέει πως πρέπει και ο/η άλλος/η να κάνει μια φορά το πρώτο βήμα. Αποφάσισε μόνο πριν τα μεσάνυχτα…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Μπορεί να κρατήσει για σήμερα μόνο, όμως είναι απίστευτη αίσθηση: «Ναι, γουστάρω τρελά που ζω έτσι τη ζωή μου! Δεν με αλλάζω για κανένα!». Αυτό να λες σε όλους/ες, είτε τους συμπαθείς, είτε τους αντιπαθείς!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Σήμερα είναι μια από αυτές τις μέρες που καταφέρνεις νʼ αντλήσεις γνήσια ικανοποίηση και αυτοεκτίμηση από την εργασιακή πραγματικότητα σου, είτε με τη μορφή άγριας χαράς καθώς μερικοί συνάδελφοι σου, που είχαν τη μύτη ψηλά πέφτουν σε γκάφες, είτε γιατί τα μπράβο προς το πρόσωπο σου πέφτουν βροχή. Enjoy!