Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΠΕΜΠΤΗΣ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Σήμερα θα μπορούσες να είσαι ο πιο κοινωνικός άνθρωπος στον κόσμο. Να περπατάς στο δρόμο και να χαμογελάς στους ανθρώπους, να βοηθήσεις μια γιαγιά που κουβαλάει τα ψώνια της ημέρας ή ν' απαντάς καλοπροαίρετα σε κάθε ερώτηση... Θα έκανες τα πάντα για να κρύψεις πόσο έντονα σκέφτεσαι τελευταία να διαλύσεις ότι συνιστά την "κοινωνική ζωή" σου και να φτιάξεις μια νέα απ' την αρχή...

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Είσαι υποχρεωμένος/η όχι απλά να κρατήσεις τα πόδια σου στη γη, να τα βιδώσεις αν είναι δυνατό! Είναι η χειρότερη δυνατή περίοδος για τολμηρές κινήσεις, ειδικά στην επαγγελματική σφαίρα της ζωής!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Η επαγγελματική πίεση (ακραία ωράρια; υπερβολικές υποχρεώσεις;) πολύ πιθανόν θα σε φέρει ψυχολογικά στο αμήν! Να είσαι έτοιμος/η να τεστάρεις τα όρια αντοχής σου! (Αν δεν εργάζεσαι αυτή τη περίοδο, η αδράνεια και η πίεση που σου μεταφέρει η οικογένεια είναι επίσης τεράστιος εχθρός για την ψυχολογία σου!)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Δε θέλω να σε πιάσουν τώρα οι ανασφάλειες και οι ντροπές. Από σήμερα και για το επόμενο τριήμερο πρέπει να είσαι έτοιμος/η ανά πάσα στιγμή να υπερασπιστεί με ένταση και πάθος τις απόψεις, τις επιλογές και τα θέλω σου απέναντι σε γονείς και φίλους που νομίζουν πως η ζωή σου είναι το παιχνιδάκι για ν' ασχολούνται στον ελεύθερο χρόνο τους. Δεν μασάς λέμε!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Σε μια μάχη ανάμεσα στις συναισθηματικές πληγές του παρελθόντος και τις προσδοκίες του μέλλοντος τι κερδίζει; Στην περίπτωση σου κανένα από τα δύο. Βλέπεις, προσπαθείς ακόμη μια φορά, να κρύψεις κάτω από μερικούς νέους επαγγελματικούς/κοινωνικούς στόχους τα αδιέξοδα της καρδιάς σου. Ίδια λάθη…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Το ερώτημα είναι ένα: θα καταφέρεις να κρατήσεις δυνάμεις και διάθεση από το πρώτο μισό της ημέρας (αυτό που θα περάσεις στη δουλειά) για να αφιερώσεις και λίγες ώρες το βράδυ στην κοινωνική σου ζωή; Για να δούμε τώρα που είσαι ψιλιασμένος/η!

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Το μυαλό σου είναι σαν μια απασφαλισμένη πυρηνική κεφαλή που εκπέμπει τόνους τοξικής ραδιενέργειας σε μορφή σκέψεων: «Δεν θα ξεφύγω από τη ρουτίνα μου ποτέ», «Έχασα τις μεγαλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες», «Ο χρόνος περνάει και εγώ μένω στάσιμος/η!, «Τι κάνω εδώ Θεέ μου;»… Πόλεμος σκιών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Είναι τεράστια παγίδα, κάθε φορά που εκνευρίζεσαι στον εργασιακό χώρο που βρίσκεσαι, να συγκρίνεις την τωρινή σου ρουτίνα με τα όνειρα και τους στόχους που είχες και δεν έχουν ακόμη εκπληρωθεί. Μόνο πικρία υπάρχει σ' αυτό το δρόμο και καθόλου δεν σε βοηθάει να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Αν κάποιος σου έλεγε: "Σήμερα δεν χρειάζεται να πας στη δουλειά, θα πάμε σε ένα γυμναστήριο και θα χτυπάς τον σάκο του μποξ μέχρι να ξεδώσεις", όχι μόνο είχες πει το ναι, αλλά είχες ήδη πάρει το φάκελο με τις φωτογραφίες που θα κολλούσες πάνω στο σάκο για να έχει νόημα το παιχνίδι... Αλήθεια τώρα, θα σε ικανοποίηση η απομίμηση ενώ βλέπεις κάθε μέρα αυτά τα πρόσωπα με σάρκα και οστά;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Δεν υπάρχει πιο τρομακτική αίσθηση για έναν/μια Αιγόκερω από το να νιώθει πως δεν έχει αρκετές γνώσεις ή ταλέντα για να ανταπεξέλθει στην αρένα της καριέρας. Είναι μεν αδύνατο να ξέρουμε τα πάντα για όλα τα ζητήματα που μπορεί να ανακύψουν, όμως αυτό το λέμε εμείς οι υπόλοιποι που δεν είμαστε Αιγόκεροι. Αν νιώθεις έτσι λοιπόν πάψε να μειώνεις τον εαυτό σου και στρώσου στην ενημέρωση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Πέρασα που λες χθες από το σπίτι σου... Θα ήταν 10 το βράδυ, μπορεί και έντεκα. Φώτα κλειστά. Ησυχία. Λέω: "Δεν μπορεί, κάπου θα έχει ξεπορτίσει". Κι όμως έκανα λάθος! Δούλευες πάλι ή ήσουν έξω στους δρόμους φτιάχνοντας βιογραφικά, τηλεφωνώντας σε αγγελίες ή οργανώνοντας τις συνεντεύξεις τις επόμενης μέρας (εντάξει μερικοί/ες είχαν πέσει εξαντλημένοι/ες για ύπνο από τις 8.30...). Υδροχόε ανησυχώ για εσένα. Που πήγε η διάθεση σου για κοινωνικότητα; Να σου πάρω θερμοκρασία;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Το να προσπαθήσεις αυτές τις μέρες να βγάλεις άκρη με τις σκέψεις σου, τα μηνύματα που προσλαμβάνεις από τους γύρω σου και το αν τελικά καταλαβαίνουν τι θες να τους πεις, μοιάζει σαν να προσπαθήσεις να ψαρέψεις καρχαρία με αγκίστρι για μαρίδα. Άστο καλύτερα!