Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

ΖΩΔΙΑ ΤΡΙΤΗΣ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Θα ήθελα να σε προτρέψω σήμερα να ασχοληθείς με ότι επιβεβαιωμένα ξέρεις πως σου προξενεί εσωτερική ηρεμία. Η αγκαλιά ενός/μιας φίλου ή συντρόφου; Η γυμναστική σου; Μια μεταμεσονύκτια βόλτα με το αμάξι στους δρόμους της πόλης; Κριέ, βάλε το θηρίο για ύπνο μήπως και βγει από τη σπηλιά του ο υπέροχος άνθρωπος που κρύβεις μέσα σου.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Να πιέσεις τον εαυτό σου να μπει με το ζόρι σε διάθεση για εξόδους. Αν σου προκύψει έχει καλώς, αν όμως ξεκινήσεις από το σπίτι σου με τη σκέψη «Πάμε και βλέπουμε…», άστο καλύτερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Να θεωρήσεις πως μπορείς να πιέσεις το μυαλό σου στα άκρα απλά και μόνο γιατί σήμερα ξύπνησες με διαύγεια και διάθεση για δουλειά. Έλα, θυμήσου πως καταλήγουν αυτές οι μέρες… Ναι, σε έναν εξαντλητικό πονοκέφαλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Ας κάνουμε μια διάκριση (ναι, από αυτές που σιχαίνεσαι): Υπάρχει ο γνήσιος ρομαντισμός και ο νοσηρός. Ο πρώτος είναι μια πραγματικότητα που ζεις όταν υπάρχει ο/η Άλλος/η που σε αγγίζει, σου μιλάει, σε προστατεύει, σου χαρίζει ηδονή. Ο τελευταίος είναι η φαντασίωση πως θα εμφανιστεί σαν κεραυνός εν αιθρία εκείνος/εκείνη που θα εκπληρώνει τα προηγούμενα. Καρκίνε, αξίζει να προσπαθείς στην πραγματικότητα και ας αποτύχεις (και πληγωθείς), παρά να απέχεις από αυτή.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Οι υψηλές προσδοκίες! Όποιος/α και αν βρεθεί στο διάβα σου, ό,τι κι αν ακούσεις να σου λένε για μελλοντικά σχέδια, για αλλαγές στη δουλειά ακόμη και για τα υπέροχα μάτια σου, μην μασήσεις πριν δεις αποδείξεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Παρθένε, μην παραξενευτείς αν νιώσεις την ανάγκη να δεις τους δείκτες του ρολογιού να κυλούν με ταχύτητα προς το τέλος της μέρας. Είναι που οι μπαταρίες έχουν πέσει προσωρινά και μοιραία οι άνθρωποι (αγαπημένοι και μη) φαντάζουν σήμερα τόσο κουραστικοί...

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Ζυγέ, είναι γνωστό πως νιώθεις σαν τρέχεις σε μαραθώνιο με ρυθμούς σπρίντερ και το μόνο που θες σήμερα είναι να χαλαρώσεις με καλή παρέα, χωρίς σκοτούρες και αν σου φέρει κι ένας άνθρωπος τον καφέ στο κρεβάτι μπορεί να κλάψεις από τη συγκίνηση. Με όλες μου τις ευχές...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Είναι μια από τις μέρες εκείνες που καταλαβαίνεις πόσο μεγάλο προτέρημα είναι να γνωρίζεις απʼ έξω και ανακατωτά όλες τις εξόδους κινδύνου από το κτίριο της δουλειάς σου. Ξέρεις από πού να ξεφύγεις αν δεν αντέξεις και χιμήξεις στον προϊστάμενο/ σου απαιτώντας αίμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Παρόλη την φιλότιμη προσπάθεια σου εδώ και μήνες να στριμώξεις τα επαγγελματικά σου όνειρα σε κουτάκι σε μέγεθος κονσέρβας, βλέπεις πια πως δεν πετυχαίνει το εγχείρημα. Γεννήθηκες ένας/μια ρομαντικός/η της ζωής. Ζεις για το όνειρο όχι για την εξασφάλιση…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Το σεξ είναι πιο απολαυστικό μετά από ένα καυγά. Αυτό μπορούν να το φανταστούν ακόμη κι οι παρθένοι (όχι το ζώδιο προφανώς…). Όμως αν πας να το χρησιμοποιήσεις σαν αντιπερισπασμό για να κρυφτείς πίσω από τα αληθινά προβλήματα της σχέσης, είναι το λιγότερο κοτσάνα…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Υδροχόε, σήμερα δεν είναι μέρα για να μένεις μέσα ή για να περιορίζεσαι/καταπιέζεσαι και να μην λες αυτό που σκέφτεσαι σε φίλους ή και τον/την σύντροφο σου. Ρε δε πα να προσβάλλονται, βάρα τους εκεί που τους πονάει!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου! Πόσες φορές πρέπει να επαναλάβω πως τα προσωπικά σου ζητήματα δεν πρέπει να τα συζητάς με συνεργάτες; Δίνεις πατήματα για να σε εκμεταλλεύονται! Μην το κάνεις!