υλικά: ένα garni διπλό, 1 εβαπορέ light, 1 ζαχαρούχο, λίγη βανίλια παρασκευή: βάζουμε όλα τα υλικά μας στο ψυγείο να κρυώσουν και μετά τα χτυπάμε καλά στο μίξερ όλα μαζί. όταν αφρατέψει το βάζουμε στη κατάψυξη και μετά από 2 ώρες περίπου παίρνουμε ένα πακέτο μπισκότα της αρεσκείας μας, το τρίβουμε και το προσθέτουμε. μπορούμε να βάλουμε γλάσο σοκολάτας για να κάνουμε στρατσιατέλα, ή να να βάλουμε μαστίχα στο χτύπημα για να κάνουμε καϊμάκι ή απλά να αφήσουμε τη φαντασία μας να μεγαλουργήσει!!! καλή επιτυχία...
Τρίτη 9 Ιουλίου 2013
πανεύκολη συνταγούλα για σπιτικό παγωτό:
υλικά: ένα garni διπλό, 1 εβαπορέ light, 1 ζαχαρούχο, λίγη βανίλια παρασκευή: βάζουμε όλα τα υλικά μας στο ψυγείο να κρυώσουν και μετά τα χτυπάμε καλά στο μίξερ όλα μαζί. όταν αφρατέψει το βάζουμε στη κατάψυξη και μετά από 2 ώρες περίπου παίρνουμε ένα πακέτο μπισκότα της αρεσκείας μας, το τρίβουμε και το προσθέτουμε. μπορούμε να βάλουμε γλάσο σοκολάτας για να κάνουμε στρατσιατέλα, ή να να βάλουμε μαστίχα στο χτύπημα για να κάνουμε καϊμάκι ή απλά να αφήσουμε τη φαντασία μας να μεγαλουργήσει!!! καλή επιτυχία...