Εκτέλεση
Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το τυρί κρέμα τη ζάχαρη
άχνη και την κρέμα γάλακτος και χτυπάμε να αφρατέψουν καλά για 2'. Θα
χρησιμοποιήσουμε 6 ποτήρια μικρά. Ισομοιράζουμε μια στρώση μερέντα, 1
στρώση κρέμα τυριού, κόκκινα φρούτα, πάλι στρώση μερέντα, στρώση τυριού
και κόκκινα φρούτα. Γαρνίρουμε με μπισκότα βουτύρου ή πουράκια
σοκολάτας.
Mερίδες: 6
Υλικά συνταγής
- 300 γρ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
- 250 ml κρέμα γάλακτος ΝΟΥΝΟΥ 35% λιπαρά παγωμένη
- 5 κ.σ. ζάχαρη άχνη
- 1 φλ. μερέντα
- 2 φλ. φρούτα φράουλες βατόμουρα κτλ.
- Για το σερβίρισμα
- πουράκια σοκολάτας ή μπισκότα βουτύρου
Υλικά συνταγής
- 300 γρ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
- 250 ml κρέμα γάλακτος ΝΟΥΝΟΥ 35% λιπαρά παγωμένη
- 5 κ.σ. ζάχαρη άχνη
- 1 φλ. μερέντα
- 2 φλ. φρούτα φράουλες βατόμουρα κτλ.
- Για το σερβίρισμα
- πουράκια σοκολάτας ή μπισκότα βουτύρου
- Αrgiro,gr