Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Όταν ο εργασιακός χώρος αναδύει μυρωδιά ραδιουργίας, ανασφάλειας, έντασης, μυστικών ή όλων των παραπάνω ταυτόχρονα, συνειδητοποιείς πόσο σημαντικό είναι να έχεις ένα σπίτι που προσφέρει ΗΡΕΜΙΑ… Αν δεν υπάρχει, τότε μετά τη δουλειά κάνε κάτι εκτός των τεσσάρων τοίχων του σαλονιού σου που να σε ηρεμεί.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Το να εκτελείς την ρουτίνα σου σαν ρομπότ μπορεί να σου προσφέρει τα προς το ζην αλλά σε κάνει να νιώθεις σαν κομπάρσος στην ζωή που έπρεπε να είσαι πρωταγωνιστής/πρωταγωνίστρια. Μέρες σαν τη σημερινή καταλαβαίνεις πως χρειάζεσαι άμεσα αλλαγή παραστάσεων, εικόνων, στόχων ή/και κοινωνικού κύκλου!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Αν και το να κάνεις ισολογισμούς και προβλέψεις για το άμεσο οικονομικό σου μέλλον αυτές τις μέρες είναι σαν να προκαλείς το σύμπαν να σε μαστιγώσει αλύπητα, ο αστρολόγος σου αναγνωρίζει πως δεν μπορείς να αντισταθείς άπαξ και στη σβουρίσει. Τουλάχιστον δώσε μεγάλη ανοχή στα περιθώρια λάθους (που θα κάνεις 100%)...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, θα πρέπει να έχεις αποκτήσει μια αίσθηση που βρίσκονται τα προσωπικά σου όρια και από πού και πέρα ξεκινά η κοινή σου ζωή με τον/την άλλο/η (φίλο/η, σύντροφο, συνεργάτη). Όμως ο αγώνας δεν σταματά ποτέ και ίσως τις επόμενες μέρες, αρχίσεις να θυμάσαι λάθη, εμπειρίες, στραπατσαρίσματα. Μην τα αποκλείεις από τη σκέψη σου. Τα λάθη σου είναι οι θησαυροί για τις επόμενες σχέσεις σου.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Αν παρομοίαζε κανείς το σεξ με χορό τότε για εσένα θα ήταν ένας παθιασμένος χορός με τεχνική και ταυτότητα- ένα έργο τέχνης σαν το μπαλέτο ή το φλαμένκο. Πως θα αντιδράσεις λοιπόν τώρα που ελκύεις ανθρώπους που αντιμετωπίζουν το σεξ σαν σκληρό ροκ; Μπορείς να μοιραστείς ελεύθερα τις εμπειρίες σου μαζί μας (από καθαρά αστρολογικό ενδιαφέρον)...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Αν υπάρχουν δύο χαρακτηριστικά με τα οποία σταθερά πορεύεσαι στη ζωή σου (εκτός ίσως από ελάχιστες εξαιρέσεις) αυτό είναι η εργατικότητα και η συνέπεια. Μη γελιέσαι, πίσω απʼ τα χαρίσματα σου αυτά κρύβεται ο φόβος του να ρισκάρεις κόντρα στα δεδομένα - ένας φόβος που πλέον έχει αρχίσει να αποτινάσσεται. Ναι, είσαι έτοιμος/η για τεράστια ρίσκα αυτές τις μέρες. Πρόσεχε γιατί είσαι καινούργιος/α στο άθλημα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Ναι, οι περισσότεροι άνθρωποι είναι παρορμητικοί, σπάνια ευγενείς και δεν υπολογίζουν τους άλλους στις αποφάσεις τους... Δεν το έμαθες τώρα αυτό. Όμως σήμερα έχεις ξυπνήσει φορτωμένος/η με νεύρα και αν δεν σε σεβαστούν (γονείς, φίλοι, προϊστάμενος) θα επιβάλλεις ωμά τον τρόπο σκέψης σου. Ready? Now, fight!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Όταν το μυαλό σου και όλες οι αισθήσεις σου σού λένε ξεκάθαρα πως πολλά από τα πρόσωπα του άμεσου κοινωνικού σου κύκλου χρησιμοποιούν υποκριτικά τις λέξεις «φιλία», «επικοινωνία» και «στήριξη», τότε πώς να μην γίνεσαι ακόμη πιο καχύποπτος/η απʼ ότι είσαι από γεννησιμιού σου; Δεν μπορείς!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Εκεί που όλοι/ες βλέπουν κίνδυνο και κρίσεις, εσύ, σαν γνήσιο παιδί του Δία, προσπαθείς να ανακαλύψεις ευκαιρίες, να ρισκάρεις έξυπνα, να τολμήσεις δυναμικά. Η απόλυτη μυστικότητα και η, χωρίς τυμπανοκρουσίες, αναζήτηση κέρδους είναι το φόρτε σου αυτή την εποχή. Μη σταματάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Καθώς βασανίζεσαι αν πρέπει να επιλέξεις την απόλυτη απομόνωση ή την απόλυτη παράδοση (στις εργασιακές επιλογές ή/και την ερωτική σου ζωή), είναι αναμενόμενο να περνάς μέρες ολόκληρες που δεν θες να μιλάς με κανένα/καμιά. Η σιωπή καμιά φορά λέει βαριές κουβέντες (κατά το γνωστό λαϊκό άσμα)…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Είναι απʼ αυτές τις μέρες που, απʼ τη στιγμή που ξυπνάς είσαι σε μια διαρκή διαμάχη με τον εαυτό σου. Τίποτα δεν σʼ αρέσει στη ζωή σου, όλα μοιάζουν κολλημένα, σε λήθαργο, λιμνάζοντα, παρατημένα. Και σε πιάνουν τέτοια νεύρα…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Καθώς βρίσκεσαι σε μια περίοδο αναπροσαρμογής προτεραιοτήτων, σχεδιασμού του επαγγελματικού μέλλοντος ή ανοίγματος σε νέο κύκλο γνωριμιών που θα σε βοηθήσουν μελλοντικά, η λογική αντιμετώπιση είναι να αισθάνεσαι ανακούφιση από την απουσία ενός/μιας συντρόφου (αν είσαι σε σχέση και συμβαίνει αυτό, δεν το σχολιάζω περαιτέρω). Όμως να ξενερώνεις με όλα εξαιτίας μιας απουσίας, ε αυτό ναι είναι παράλογο!