Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Ξεκινά μια περίοδος που η εργασιακή ένταση φαίνεται να ατονεί και οι σχέσεις με τους προϊσταμένους σου να ηρεμούν. Μην τολμήσεις όμως να σκεφτείς πως όλα έφτιαξαν. Το σύμπαν σου δίνει ένα χρονικό διάστημα να ανασυνταχθείς με ηρεμία για την επόμενη μάχη.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Προσπάθησε να μην γκρινιάζεις και να μην φαντασιώνεσαι διακοπές, άδειες, ρομαντικά ηλιοβασιλέματα και αγκαλιές υπό το φως των αστεριών. Σήμερα ο χρόνος που μπορείς να αφιερώσει στην προσωπική σου ζωή είναι τα διαλλείματα για φαγητό ανάμεσα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Κι αυτά κουτσουρεμένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Ο Πλούτωνας δουλεύει σε περισσότερα από ένα project όσο βρίσκεται στον 8ο οίκο σου. Από τη μια αλλάζει (επίπονα ίσως) την αίσθηση της μονιμότητας της συναισθηματικής και υλικής πραγματικότητας. Από την άλλη μεταμορφώνει τη σεξουαλική σου ταυτότητα αλλά και τα κανάλια που διοχετεύεις την λίμπιντο σου όταν δεν βρίσκεις ανοιχτή τη διέξοδο του σεξ. Αυτές τις μέρες επανέρχονται πολλά από αυτά το θέματα στη ζωή σου απαιτώντας πειστικές απαντήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Αν και είναι δεδομένο πως βρίσκεσαι στην εξωστρεφή σου φάση, είναι απολύτως απαραίτητο τις επόμενες μέρες να ασχοληθείς με το σπίτι σου ή τον ιδιωτικό σου χώρο. Και πρόσεξε γιατί αν παρακούσεις τις επιταγές του σύμπαντος, πολύ σύντομα θα έχεις τόσα νεύρα με το χάος που θα επικρατήσει, που δεν θα μιλιέσαι...

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Άλλες φορές το μυαλό μοιάζει με αργοκίνητο δεξαμενόπλοιο που μέχρι να στρίψει έχει κοιμηθεί ο καπετάνιος κι άλλες φορές με ταχύπλοο που δεν μπορεί να το πιάσει το μάτι. Για τις επόμενες μέρες, που θα ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία και δεν ανέχεσαι παράλογες συμπεριφορές από τους γύρω σου, θα εκφράζεσαι άμεσα και ωμά. Σίγουρα η έλλειψη τακτ θα τσαντίσει πολλούς γύρω σου... Χμ, ποιος/α νοιάζεται είπαμε;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Θεωρώ τουλάχιστον σουρεάλ σκηνή να βρίσκεσαι τις επόμενες μέρες μπροστά από μια τηλεόραση, βλέποντας ελληνικές ή (προσφάτως) τούρκικες σαπουνόπερες και να μασαμπουκώνεις ταυτόχρονα σοκολάτες με το κιλό... Είπαμε να γίνεις λίγο πιο εσωστρεφής και να σοβαρέψεις, αλλά εσύ καταλήγεις να μεταμορφώνεσαι σε Καρκίνο!

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Σε πολλούς/ες Ζυγούς δεν έχει γίνει ακόμη προφανές πως ο Πλούτωνας στον 4ο οίκο τους έχει έρθει να εξαγνίσει συναισθηματικά κατάλοιπα που έχουν προκύψει από τη σχέση τους με τους γονείς τους. Οι εμμονές με πρώην εραστές και η αίσθηση πως η ζωή είναι σκληρή είναι μια βίαιη υπενθύμιση πως η ζωή καμία σχέση δεν έχει με τη ροζ φούσκα που οι γονείς τους είχαν κατασκευάσει γιʼ αυτούς. Αυτές τις μέρες πάρε χρόνο και κάνε την απαραίτητη ενδοσκόπηση σου...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Ευτυχώς που το μυαλό σου θα μπει σε φάση ταξιδιάρικη/φυγής/παράλυσης για μερικές μέρες και ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος να βάλεις βόμβες στις σχέσεις σου με μερικούς/ες συνεργάτες (που για να λέμε την αλήθεια είναι λίγο τεταμένες τελευταία)... Και μετά τη δουλειά εννοείται πως επιβάλλεται να χαζέψεις, να κλειστείς σπίτι ακούγοντας μουσική για ώρες ή σε ένα σινεμά βλέποντας μια ταινία που σου έκανε κλικ.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Μερικές φορές το να στηρίζουμε ή να ακούμε ή να ασχολούμαστε με τα προβλήματα των φίλων μας είναι η πιο αφόρητα κουραστική δουλειά του πλανήτη. Και ναι, σήμερα είναι μια από αυτές της μέρες που όλοι/ες οι φίλοι/ες σου νομίζουν ότι είσαι ο προσωπικός τους ψυχαναλυτής/ψυχαναλύτρια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Δεν θα μπορούσες να διαλέξεις χειρότερη μέρα από τη σημερινή για να συζητήσεις για οποιοδήποτε θέμα με τον/την προϊστάμενο/η σου ή τον/την σύντροφο σου. Οι μόνες σου επιλογές είναι σιωπή ή έκρηξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Όχι, μην αφήσεις αυτές τις αρνητικές σκέψεις να σου γεμίζουν το μυαλό. Μην σκέφτεσαι αρνητικά ενδεχόμενα για το μέλλον. Πάρε τη εγκεφαλική σου μυγοσκοτώστρα και χτύπα τις ενοχλητικές σκέψεις/αλογόμυγες! Εκκαθάριση τώρα!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Είναι από αυτές τις μέρες που δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου. Η παραμικρή παρατήρηση, πρόκληση, εντολή που θα σου δώσει κάποιος/α (ακόμη κι αν αυτός/η είναι ο/η προϊστάμενος/η σου), γίνεται αφορμή είτε για να ξεσπάσεις με αδιανόητη ένταση, είτε να πέσεις σε βαθιά βαρυθυμία γιατί (για ακόμη μια φορά) θα έχεις καταπιεστεί.