Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Παρουσίαση των αποτελεσμάτων του Σχεδίου: Ενίσχυση της Απασχόλησης σε θέσεις Κοινωφελούς Εργασίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

 Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του Σχεδίου: Ενίσχυση της Απασχόλησης σε θέσεις Κοινωφελούς Εργασίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου «Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ συνΕΡΓΑΖΕΤΑΙ»  θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Ιουνίου και ώρα 13.00, στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου (25ης Μαρτίου 2, Ναύπλιο).
Τη Συνέντευξη θα τιμήσει με την παρουσία του και θα μιλήσει, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αργολίδας, κ. Τάσσος Χειβιδόπουλος.

Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ συνΕΡΓΑΖΕΤΑΙ» αφορά σε ένα δυναμικό Σχέδιο Απασχόλησης & Τοπικής Ανάπτυξης, το οποίο ολοκληρώνεται με επιτυχία και υψηλό κοινωνικό αντίκτυπο για όλη την περιοχή και, ιδιαίτερα, για την Αργολίδα, προσφέροντας εργασία σε ανέργους ευάλωτων κοινωνικά ομάδων και πολύτιμα οφέλη στους Δήμους της Περιφέρειας.

Το Σχέδιο υλοποιείται από την «ΑΜΚΕ ΔΙΑΣΤΑΣΗ Κοινωνική Επιχείρηση» με Συμπράττοντα φορέα την «Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία ΟΤΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ», στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του ΕΣΠΑ 2007-2013, με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου.