Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ

 

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Κριέ, η μέρα ξεκινά με μεγάλη νευρικότητα, όποτε πρόσεξε μη, με το καλημέρα, πιαστείς στα χέρια με κανέναν/καμία. Μετά το μεσημέρι όμως, επιτέλους, επανέρχεται σταδιακά η χαμένη εδώ και μέρες ενέργεια σου!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Ταύρε, μένεις ακόμη με τους γονείς σου στο ίδιο σπίτι (ακόμη και στην ίδια πολυκατοικία ή δρόμο) προσπάθησε να το αποφύγεις σαν να είναι ραδιενεργό! Σε αντίθετη περίπτωση φώναξε όποιους/ες θεωρείς καλή παρέα και κουβέντιασε ως τα ξημερώματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Μην περιμένεις και τεράστια ικανότητα συγκέντρωσης σήμερα, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με θέματα της δουλειάς σου. Το μυαλό σου αποσπάται με το παραμικρό. Γιατί; Ίσως γιατί έχει πάθει υπερφόρτωση πια;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Διάθεση να αδιαφορείς για προβλήματα που δεν είναι δικά σου; Αντιδραστικότητα και επιθετική διάθεση σʼ όποιον/α έρχεται γκρινιάζοντας προς το μέρος σου; Μπράβο Καρκίνε! Δεν σου συμβαίνει και τόσο συχνά οπότε απόλαυσε το σήμερα!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Λέοντα, αν θες να συνεχίσεις αυτό το μοτίβο της εσωτερικής συναισθηματικής παράνοιας/εξωτερικής εύθυμης διάθεσης, κάνε το στο πρώτο μισό της ημέρας. Γιατί καθώς θα πλησιάζει το βράδυ θα σου φαίνεται τόσο ανόητο να χαλάς τη διάθεση σου, έτσι από ψυχαναγκασμό και μόνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Παρθένε, οι επόμενες μέρες είναι εξαιρετικές για να κάνεις κουβέντες που θα λύσουν εκκρεμότητες με φίλους ή συναδέλφους σου. Το μόνο που χρειάζεται να επιδείξεις είναι μια κάποια διπλωματικότητα γιατί αυτός/η που θα βρίσκεται απέναντι σου μάλλον δεν θα έχει την ίδια υπομονή που έχεις εσύ...

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Ναι το καταλάβαμε βαριέσαι αφόρητα να δεις τα ίδια πρόσωπα, να σηκώσεις το τηλέφωνο και νʼ ακούσεις τις ίδιες φωνές, να επικοινωνείς με τους ίδιους αιώνια δυσαρεστημένους πελάτες/συνεργάτες σου… Όμως ποιος φταίει που έμπλεξε σε τέτοια ρουτίνα; Σίγουρα όχι εμείς που μας κοιτάς με αυτό το δολοφονικό βλέμμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Σκορπιέ, αν σε κυριεύσει μια διάθεση για ηρεμία, για περισσότερο χρόνο στο σπίτι, για μερικά χάδια περισσότερα (αν είσαι σε σχέση), μην της αντισταθείς κοιτώντας καχύποπτα από θα σκάσει το αναπάντεχο. Αφέσου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Μην περιμένεις συγκλονιστικά εξωτερικά γεγονότα. Μην περιμένεις νʼ ανοίξουν οι Ουρανοί και να βρέχει τύχη, χρήματα, συναισθήματα ή ευκαιρίες. Όμως μπορείς να περιμένεις τις επόμενες μέρες να ξυπνά ξανά η έμφυτη αισιοδοξία σου και μια διάθεση να πάψεις νʼ ασχολείσαι πια με τα λάθη/πάθη του παρελθόντος. Και το να πάψεις να βασανίζεσαι εσωτερικά είναι το σημαντικότερο όλων!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Με τη γλώσσα σου να λύνεται από τις όποιες φοβίες σου και την ικανότητα σου να γοητεύεις τους συνομιλητές σου να φτάνει σε νέα ύψη, δεν είναι ανόητο να μην εκμεταλλευτείς τη συγκεκριμένη συγκυρία για να ξεκινήσεις συζητήσεις με τον/την προϊστάμενο/η σου ή μερικούς συναδέλφους για τους άμεσους στόχους που πρέπει να τεθούν στην δουλειά σου. Α κι αν ψάχνεις για δουλειά ΤΩΡΑ είναι που πρέπει να κυνηγήσεις περισσότερες συνεντεύξεις! Θράσος θέλει και όχι ευγένειες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Είναι από αυτές τις μέρες που ξυπνάς με τόση απέχθεια για ότι έχει να κάνει με χρήματα, εργασία, κτήσεις και οικονομικές υποχρεώσεις που θες να τα διαλύσεις όλα. Ναι, τόσο πολύ έχεις μπλεχτεί σʼ αυτό τον ιστό που μισείς.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Ιχθύ, συνεχίζεις στο μοτίβο δυναμισμός/εγωισμός σήμερα, κάνοντας πράγματα που σε ευχαριστούν χωρίς να περιμένεις από τους άλλους (φίλους/ες ή σύντροφο) πρωτοβουλία. Από το βράδυ όμως μπες αυτόματα σε διάθεση χαλάρωσης. Θα χρειαστείς δυνάμεις από αύριο...